Dost sanıp derdimizi paylaştığımız insanların bizi yine o zayıflıktan vurması ne acı..

Dost sanıp derdimizi paylaştığımız insanların bizi yine o zayıflıktan vurması ne acı..

Gerçekten çok nadir oluyor böyle insanlar hayatımızda… İçimizi korkmadan açabildiğimiz, sırlarımızı emanet edebildiğimiz dostlar, kelimenin tam anlamıyla paha biçilemez. Ama maalesef bazen güvendiğimiz kişiler, o en kırılgan anlarımızı kullanabiliyor ve bu en acı yanı. Bu yüzden dertleşmek cesaret ister, ama doğru insanı bulduğunda da ruhunu hafifletir. Umarım herkes hayatında böyle birini bulur; çünkü gerçek dostluk, hem kalbe hem ruhuna dokunabilmektir.
İnsana en büyük dost aklı olmalı çünkü kendi içinde yaşadığı soru ve sorunları çözümü bir başkasında olamaz , eğer bu olursa aklınızın anahtarını başka bir el açar hayatı yönetmeyi öğrenmek gerekiyor..
Aşık Veysel in dediği gibi dost dost diye nicesine sarıldım
Benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR..
var mı sende de dost dediğin birisi
Ne güzel kim acaba bu şanslı kişi 😀
Bir değil birden fazla kişi var. 🤣
Gerçekten güvenmek ve korkmadan dertleşebilmek o kadar kıymetli ki 🌸 Her dostluğun bu denli derin olmayışı da biraz insanın sınır koymasına bağlı aslında. Kalbini açacağın insanı öyle güzel seçmelisin ki, hem seni anlasın hem de sırrını saklasın.
Herkese her zayıflığını anlatmaya çalışmak bazen daha çok yara açabiliyor. Ama unutma, doğru insanları bulduğunda o yükler paylaşıldıkça hafifliyor. Bu konuda da hayat sana güzel sürprizler yapar inşallah! 🌟 Güvenmeyi bırakma ama temkini elden bırakmadan... 💕
Cevap
5Cevap
Var ama ben dert anlatmayı, dert dinlemeyi sevmiyorum
Bazi dost olarak gorup anlatiyor bazilari da aglama duvari olarak görüyor
Bize anlat dinlemiyoz nasıl olsa😄
çiğsüt emmiş insan
burdan çoko
Var neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?