Konuştuğum kız beni istemiyor mu?

Arkadaşlar uzak mesafeden kızla yaklaşık 40 gündür güzel konuşuyoruz anlaşıyoruz da Sosyal medyada erkekleri gelen isteğini kabul etmiyor Benim İşitme cihaz taktığım için ondan dolayı kabul etti. Kızla birlikte işitme cihazı kullanıyoruz. Hızlı anlık konuştuğumuz oluyor Uzun uzun konuşuyoruz baya Markette çalışıyor Markettte yoğun oluyor onu anladım da sorun yok bende çalışıyorum bazen arada yoğun oluyor Akşamları nadiren çok az konuşuyoruz. Mesela örneğin dün gece 11 de mesaj attı 1 kadar konuştuk. Bana uykum geldi Uyuyacağım dedi Benimle görüşmek istediğini kabul etti. Ama bugün gene akşam sana sonra yazacağım Babamla konuşuyorum dedi Yine aksam 11 de mesaj attı. Geldim ben şimdi uyuyacağım dedi Dedim ki biraz konuşalım sen bilirsin sorun yok dedim Kız dedi ki Benım dün gece uyuyamadım 3 te yattım ama ben dedim ki sen bana uykum geldi uyuyacağım demedin mi? Kız Dedi ki Bi uyudum sonra su içmeye kalktım sonra yattım uyumadım işte balkonda çıktım elimden teli aldım film izledim napayım 3 te uykum geldi yattım Kusura bakma benim uykum geldi. Kaçırmam Çok uykum var ama dedi Bende sorun yok iyi geceler Allah rahatlık versin dedim

İstiyor gibi
İstemiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Konuştuğum kız beni istemiyor mu?