Güncellemeler
+1 yıl
Zaten böyle bir hissi bana veriyorsa da hoşlanmadığı içindir diye düşünüyorum eğer hoşlansaydı burada soru soruyor olmazdım şu an 😄
Konuştuğum bir kız var bazen konuşmak istiyormuş gibi hissediyorum bazende öyle bir cevaplar veriyor ki sanki konuşmak istemiyor gibi. Ne bir şey merak ediyor ne de sohbeti ucu açık bırakıyor. Beklediğimin aksine soğuk cevaplar alıyorum bu sefer ben yazmıyorum hikaye vs atınca da o yazıyor. Böyle durumda ne yapmak gerekir sizce? Mesajını görüldü mü yapayım, sadece beğeneyim mi yoksa açmayayım mı?
Eğer bu durum tanıştığınızdan beri böyleyse soğuk yapmadan önce dostum buna sebebini kibar bir şekilde sormalısın bence direk araya soğukluk yapar, mesafe koyarsan iyice iş kopabilir haberin olsun. Benim tavsiyem kız ile bu durumu konuş yani gene tepkisinde bir değişiklik olmaz ise tabi ki, sen de ona göre davranırsın.
En başından beri böyle ama bende artık açacak konu bulamıyorum ki bir muhabbet açıyorum öyle bir cevap alıyorum ki iyi peki diye kalıyor insan, yinede cevabın için teşekkür ederim bir süre sessiz kalacağım
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?