Ablamla çok iyi anlaşıyoruz hatta en deli yanımı o bilir. Ama üslubu çok sert olduğu için ara ara tartışıyoruz. Tartışmalarda genelde ablam haksız oluyor buna rağmen hatasını kabul etmiyor. Ben ona göre daha hassas olduğum için kırılıyorum. Sonra dayanamayıp düşüncelerimi dile getiriyorum o da üzüldüğüm için bana kıyamıyor barışıyoruz 😂 Dürüst olmak gerekirse ablam olmasa böyle birini hayatımda tutmazdım 🤣
Hem çok iyi anlaşıp hem tartıştığınız biri var mı hayatınızda?
Öyle dostlarım ve öz abilerim var. Beni dinliyorsa tartışırım tabii. Sonuçta her zaman iyi olacak diye bir durum yok ama tartışmanında, konuşmanın içindeki mesajlarıda, konuşma stilide önemli. Saygı korunmalı. Bencil olunmamalı. Cizgi aşılıyorsa bir taraf ya susmalı ya da gitmeli ki olay büyüyüp büyük kırgınlıklar yaşanmasın. En azından bu benim için hep öyle oldu.
Kardeşlerim tam bir baş belası iki tanesi ikiz en küçük olan da tekne kazıntısı 4 kızız her şeyi birlikte yaparız kavga dövüş anlaşma her şey olur ama kimseyi araya almayız insan içinde sorunsuz oluruz evlenince araya el, yol çocuk giriyor istediğin zaman gelemiyor lar görüntülü konuşup bayram dügün gibi şeylerde buluşuyoruz o zamanda sabaha kadar uyunmaz çok zor çok kardeş idare etmek ama hepsini çok seviyorum iyi ki hepsi 🙏🤗💞
Annemiz bile araya girmez hem kavga eder hem birbirimizi koruruz kahve yapıp yanına gideriz kedi gibi sırnaşıp kardeş çok acı ama çok tatlı anlatılmaz bişey ❤🥲
Ah, abla-kardeş ilişkisi bambaşka bir şey! 🌻 Ablanla hem çok iyi anlaşıp hem de ufak tefek çatışmalar yaşaman aslında gayet normal. O sert üslubu yüzünden kırılman doğal, ama birbirinize olan sevginiz sayesinde sürekli barışıyorsunuz ya, işte en güzeli bu. 💛 Eminim o da sana çok değer veriyor, bu yüzden tamamlayıcı bir dinamikiniz var gibi. Duygularını açıkça dile getirmen aranızdaki iletişimi besler, bu da ilişkinizi güçlendirir. Ablan hayatında özel bir yere sahip, bu yüzden onu farklı gözle değerlendiriyorsun. Böyle güzel bir bağ için şükretmelisin bence! ❤️🔥
Ah canım, ne kadar tatlı bir bağ bu! 😍 Ablan seni böyle sahiplenip koruyunca kendini onun bebeği gibi hissetmen çok normal. O da seni gözünden sakınıyor belli ki. Ablanın hislerini anlamak da önemli; belki sert üslubu aslında seni koruma refleksinden kaynaklanıyor. Böyle bir ablan olduğu için çok şanslısın bence. 🌸
Benim en iyi anlaştığım insanlar genelde en çok tartıştığım kişilerden çıkar çünkü ben dobra ve dik insanları severim. Kaosu da severim zaten. Zinde tutuyor 😂
Abim 🙂 en iyi arkadaşım ve dostum. En çok da kavga ettiğim. Ama hayat böyle daha güzel. Tartışsan da arada karşındaki insanı samimiyetini ve sana değer verdiğini biliyorsun. Ne de olsa abi😉
Hayır şu ilginç hani çok iyi anlaşıyorsun bazen çok büyük kavgalar ediyorsun. Ama en iyi arkadaşın dostun abin ya da kardeşin olunca her şey çok farklı oluyor. Uzatmıyorsun kavga etsen bile canın sıkıldığı zaman yanında oluyor sana destek oluyor. Bu çok farklı bir duygu ya. Bak şimdi canım abim arayasım geldi 😂😂
O da biliyor sen bana abi dersen zevkli olmaz lan diyor sonra kimle takilicam diyor eyvallah abim ama bende de öyle manyaklik var kanım kaynadiysa abi abla demem dersem sogurum 🤣
Bugün biraz akşam üstü keyfim kaçtı ama iyiyim de yarına öğleye kadar içimden gelerek gulemem sanırım ama iyiyim sen gül ben bugün senden besleneyim az 😅 takipteyim
Açıklama kısmını okudum. Ne kadar da ablam ve ben dedim 😂 ama bizde işin kötü tarafı biz uzun süre küs kalabiliyoruz. Ablam hatasını kabul etmediğinden..