Aslinda herkes buna ihtiyac duyuyor ama artik herkes o kadar kolay ulasilabilir ki, kimse bi kisiyle derinine inmiyor, hep akli konusmadiklarinda. Acgozluluk
Ben eğlenceli birisi olduğumu düşünüyorum değer verdiğim kişilere karşı konu bulur konuşurum boş konuşmadan baktım istediğim verimi alamıyorum o enerjiyi devam etmem o da etmezse demek ki konuşmak istemiyor pekte umrumda olmaz
Bana kimseyi yaklaştırmak istemiyor da kendisi bilmem kendine de öyle düşünüyordur diye düşündüm 😂 beni kimsesiz bırakmak istiyor o da öyledir herhalde onun yüzünden bu düşüncelere düştüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet sanaldan da olsa çok değer verdiğim bir arkadaşım var ne zaman konuşsak mutlu oluyorum kendisiyle.
Aslinda herkes buna ihtiyac duyuyor ama artik herkes o kadar kolay ulasilabilir ki, kimse bi kisiyle derinine inmiyor, hep akli konusmadiklarinda. Acgozluluk
Yok öyle biri. Çok sıkılıyorum ya. Ama yıldız tilbe'nin dediği gibi hepinizden sıkılsam da sizsiz de olmuyor.
Şu an yok fakat olursa zaten devam etmem sohbete
Neden 😂
Ben eğlenceli birisi olduğumu düşünüyorum değer verdiğim kişilere karşı konu bulur konuşurum boş konuşmadan baktım istediğim verimi alamıyorum o enerjiyi devam etmem o da etmezse demek ki konuşmak istemiyor pekte umrumda olmaz
Haklısın valla 😂
Bak işte hepsi öyle ama 🙄
Kimse umrumda değil açıkçası değer görmediğim kişiye değer vermem zaten öyle çok dostu olan birisi de değilim :D
Güvenecek insan mı kalmış ki dostun olsun be 😂
haklısın valla
Öyleyimdir 😂
Kimsesi yok bu çocuğun hele ki güvendiği kimse yok üzücü
Ne diye öyle söylüyorsun
Canım öyle söylemek istedi sevdicegime tatlim ondan 😘
Sence boş laflar değil mi ne demek kimsesi yok insanlar hepsi kardeş değil midir 🤔
Biz neyiz burada ağaç mı he 🙄
Bana kimseyi yaklaştırmak istemiyor da kendisi bilmem kendine de öyle düşünüyordur diye düşündüm 😂 beni kimsesiz bırakmak istiyor o da öyledir herhalde onun yüzünden bu düşüncelere düştüm
Ya ben bi kere cumaya gittim hoca hutbede uzattıda uzattı diye camiyi terkettim dahada gitmem
Cehennemin kokusunu mu aldın
Kaliyeli vakit geçirmek önemli çok var sohbet insanıyım
Tabikide var iyi ki var
yok kimseyi o kadar sevmedim
Evet, sürekli konuşmak istediğim biri var.
Evet herr saat konuşuyoruz ama henüz sıkılmadık
Hayır kolay sıkılmam zaten
Arkadaşlarım arasında var, evet.
2 3 kişi var 😇😇
Sohbet etcem biri yok
çocukluk arkadaşım
Kimse yok hayatımda
Var evet.
Maalesef yok
Celal şengör ;)
Evet var.
Bir zamanlar vardi