Kişilik & Karakter 2 ay Konuşmaktan sıkılmadığın birisi var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1313 Yapay Zekaya Sor #kisilikvekarakterebru2777 Güncellemeler2 ay Güncel Konuşmaktan sıkılmadığın birisi var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 26 kişi beğendi
-Lunablu Takip Et FenomenYoda Yaş: 25 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı. Evet, var birkaç kıymeti arkadaşım 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hayır kimse yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 ay Öyle biri vardı ki günlerce konuşsam sıkılmayacağım biri 1 8 Yorumla Soran 2 ay Şimdi nerede? Yorumla Cevap sahibi 2 ay Çok uzaklarda kavuşmak nasip olur mu bilmiyorum 🥹 Yorumla Soran 2 ay İnşallah olur 🤗 Yorumla Cevap sahibi 2 ay İnsanın karşına bazen öyle biri çıkarki onun yerini kimse dolduramaz daha ömründe öyle biri çıkmaz kise onun kadar sevmez öyle birisi işte ama ben yinede Allahtan umudumu kesmiyorum inşallah birgün kavuşmak nasip umuduyla bekliyorum Yorumla Soran 2 ay Çok mu uzakta gidip geleceğin bir mesafe değil mi Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yurtdışında o zaten şu an hiç gelemez ben gitsem o benimle görüşemez benimki çok karışık uzun hikaye Yorumla Soran 2 ay Anladım o zaman bunu hiç düşünme sen önüne bak inşallah Yorumla Cevap sahibi 2 ay Öyle düşünülmeyecek gibi biri değil bir türlü birbirimizden bağımızı koparamadık Yorumla
hayatbosm Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Konuşmak değilde oyun oynamaktan sikillmadigim tek kişi @Aldatılmısbahtsız 2 2 Yorumla Aldatılmısbahtsız 2 ay Muhabbettimde iyidir Yorumla hayatbosm 2 ay @Aldatılmısbahtsız anladım Yorumla
SefirÇakır Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 442 cevap paylaştı. Var ama şu sıralar siteye girmiyo sanırım denk gelemedim bikaç gündür 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Var.Konuşmaktan ziyade dinlemekten sıkılmamak bana daha kaliteli geliyor. 1 0 Yorumla
xxxDaNgeRxxx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 62% 2 ay Artık herkes herkesten sıkılıyor. insan sıkılmaktan sıkılıyor 1 0 Yorumla
bysinnner Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 529 cevap paylaştı. Var kendim.Sürekli kendi kendime konuşurum 1 0 Yorumla
m Ritchson Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Konuşmuyorum kimseyle ki jfjf 1 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. evet benim için o kişi annem. onunla konuşmaktan hiç sıkılmam. her zaman konuşacak bir şeyler buluruz. 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olmasını isterdim ama bir kişi bile yok bunu diyebileceğim. 1 0 Yorumla
relaxxinsan Takip Et Xper 6 Yaş: 35 2 ay Var iç sesimle çok güzel anlaşıyoruz Allah bozmasın😂😂 2 0 Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı. Vardı ama gitti beeKimsenin sohbeti de onun ki gibi sarmıyor 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yok en kralından bile sıkılırım fazla ve sık muhabbet sevmem ara ara olsun kâfi 0 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Adımı sıkılmak koysam yeridir. Herşeyden sıkılırım ben 0 0 Yorumla
Tuğbasirius Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 406 cevap paylaştı. Bi ablam var öz değil ama anam babam ablam herşeyim gıbı saatlerce konusabılrıız onunla 0 0 Yorumla
egoadamm Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Var bir tane dostum 2 0 Yorumla
aşkatövbelibiri Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 854 cevap paylaştı. Var yedi yirmi dört 365 gün sıkılmam... 2 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Var. 2 0 Yorumla
BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 2 ay Ablamlarla konuşurken hiç sıkılmıyorum 1 0 Yorumla
CamelotT Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı. Yok ama bazen can sıkan türler oluyor sadece 1 0 Yorumla
Gökyüzü242 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı. İkizim var. 🙏🏻 1 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Var evett o benim canımm 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. İnsan ayrımı yapmam ben kimseden sıkılmam 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Var evet 1 0 Yorumla
Flankes_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Benim tam tersi ben konuşmaktan sıkılmam ki 😂 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Kafamın uyuşmadığı herkesten sıkılırım 1 0 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Var.. sosyal çevremde bir kaç kişi var..:)) 1 0 Yorumla
u чσlєnα Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet var 1 1 Yorumla Fıratdfsd 2 ay Cidden mi üzüldüm. sitenin en güzel kızı gitti Yorumla
efsunella Takip Et Xper 5 Yaş: 32 2 ay Sıkılırım. Arada kafamı dinlemeyi seviyorum. Sürekli muhabbet etmek bana göre değil 0 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Şu aralar yok yalnızlık iyi 0 0 Yorumla
princess_Angela Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet var öyle knkilerim 0 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Var kafamın içindeki ben 0 0 Yorumla
___Justimagineit Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 833 cevap paylaştı. Var 7/24 konuşsun saçmalasın yine sıkılmam 😌 0 0 Yorumla
_malesefeylul Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 723 cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
morsaclihuriyeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
__esma__ Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 358 cevap paylaştı. Var. 1 0 Yorumla
SAKİNkullanıcı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
aklımdadelisorular13 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Vardaaaaa 1 0 Yorumla
Belayımdiyorum Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. hihiiii :D 1 0 Yorumla
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Olsa sıkılmam da 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Sohbetini sevdiğim arkadaşlarım var
Evet, var birkaç kıymeti arkadaşım
Hayır kimse yok
Öyle biri vardı ki günlerce konuşsam sıkılmayacağım biri
Şimdi nerede?
Çok uzaklarda kavuşmak nasip olur mu bilmiyorum 🥹
İnşallah olur 🤗
İnsanın karşına bazen öyle biri çıkarki onun yerini kimse dolduramaz daha ömründe öyle biri çıkmaz kise onun kadar sevmez öyle birisi işte ama ben yinede Allahtan umudumu kesmiyorum inşallah birgün kavuşmak nasip umuduyla bekliyorum
Çok mu uzakta gidip geleceğin bir mesafe değil mi
Yurtdışında o zaten şu an hiç gelemez ben gitsem o benimle görüşemez benimki çok karışık uzun hikaye
Anladım o zaman bunu hiç düşünme sen önüne bak inşallah
Öyle düşünülmeyecek gibi biri değil bir türlü birbirimizden bağımızı koparamadık
Herkesten sıkılıyorum 😅
😃
Konuşmak değilde oyun oynamaktan sikillmadigim tek kişi @Aldatılmısbahtsız
Muhabbettimde iyidir
@Aldatılmısbahtsız anladım
Var ama şu sıralar siteye girmiyo sanırım denk gelemedim bikaç gündür
Var.
Konuşmaktan ziyade dinlemekten sıkılmamak bana daha kaliteli geliyor.
Artık herkes herkesten sıkılıyor. insan sıkılmaktan sıkılıyor
Var kendim.
Sürekli kendi kendime konuşurum
Konuşmuyorum kimseyle ki jfjf
evet benim için o kişi annem. onunla konuşmaktan hiç sıkılmam. her zaman konuşacak bir şeyler buluruz.
Olmasını isterdim ama bir kişi bile yok bunu diyebileceğim.
Var iç sesimle çok güzel anlaşıyoruz Allah bozmasın😂😂
Vardı ama gitti bee
Kimsenin sohbeti de onun ki gibi sarmıyor
Yok en kralından bile sıkılırım fazla ve sık muhabbet sevmem ara ara olsun kâfi
Adımı sıkılmak koysam yeridir. Herşeyden sıkılırım ben
Bi ablam var öz değil ama anam babam ablam herşeyim gıbı saatlerce konusabılrıız onunla
Var bir tane dostum
Var yedi yirmi dört 365 gün sıkılmam...
Var.
Vardı eskiden burada.
Ablamlarla konuşurken hiç sıkılmıyorum
Yok ama bazen can sıkan türler oluyor sadece
İkizim var. 🙏🏻
Var evett o benim canımm
Var ama artık yok benim değil
İnsan ayrımı yapmam ben kimseden sıkılmam
Burada biri vardı da toz olmuş. 🙂
Valla yok, hepsi aynı şey.
Var evet
Benim tam tersi ben konuşmaktan sıkılmam ki 😂
Kafamın uyuşmadığı herkesten sıkılırım
Gülmekten öldüğüm annem var.
Var.. sosyal çevremde bir kaç kişi var..:))
Evet var
Cidden mi üzüldüm. sitenin en güzel kızı gitti
Vardı bir zamanlar
Sıkılırım. Arada kafamı dinlemeyi seviyorum. Sürekli muhabbet etmek bana göre değil
Evet bir kişi var
Birisi var da kıymet bilmez
Şu aralar yok yalnızlık iyi
Evet var
Evet var öyle knkilerim
Var kafamın içindeki ben
Var 7/24 konuşsun saçmalasın yine sıkılmam 😌
Varr
Var sohbetini sevdiğim kişiler
Hayır yok
Hayır yok
Maalesef konuştuğum biri yok