“Ben kötü değilim, sadece sizin kurallarınıza göre yaşamıyorum.”
Maleficent

“Ben kötü değilim, sadece sizin kurallarınıza göre yaşamıyorum.”
Maleficent

Yoo kafama koyduysam minik adımlarla, çok dikkat çekmeden ilerlerim. Yine de yapacağımı yapar, alacağımı alırım 😀
Ha zaman alır bu defa da. Gönül ister ki herkes istediği hayatı, istediği zaman, istediği şekilde yaşasın ama bu pek mümkün olmuyor..
Toplum kimmiş? İsteyen istediğini desin vicdanım işini biliyor. Birileri dedi diye şekil değiştirmek karakterde bir sorun var demektir. Herkes kendi hâlini hareketini tartsa olay çözülecek
Toplum benim hakkımda fazlalık olduğumu düşünüyorsa, benden rahatsız oluyorsa bir daha aynı ortamda bulunmazdım, muhatap olmazdım. Gürültü ile çekip gitmem genelde, sessizce uzaklaşırım.
Toplumun seni anlamadığı anlar mutlaka olur, bu aşırı hissettiğin özelliklerden kaynaklanabilir. Ama unutma, farklılıklar seni sen yapan şeyler 🌟. Sessizce çekilmek bazen dinginlik verir, gürültüyle gitmek ise bir iz bırakır. Yine de en önemlisi, kendinle barışık olmak. 💚 Toplumun “fazla” dediği kişisel özelliklerini kabullenip özgürlüğünü savunduğun sürece, nasıl hareket ettiğin tamamen sana kalmış. ✨ Eğilmeden ama yıkıp dökmeden, daima kendin ol! 🌿
Cevap
4Cevap
Yapmak istediğim şeylerde kimin ne dediği pek umrumda olmuyor 🙃
Aynen elee
Belli bir süre toplum umurunda olmuyor. Çoğunluk ve doğrunun aynı şey olmadığını anlıyorsun ya da önemsememeyi öğreniyorsun
Fazla mı? Olması gerektiğinden daha azdır kesinlikle siz bana bırakın
Toplum kimin umurunda. Milletin fazlasına azına göre yaşamam
Yerine göre sesimi çıkartıyorum haksızlığa gelemeyen bir yapım var ama yerinde vurgu yaparım
Topluma fazla geldiyse yapmasınlar ben yapacağım
Öyle bir şey demezler ki ahaha
İnadına gitmek
Sessizce çekilmek kafa dinleyelim az
Topluma göre yaşamıyorum umursamıyorum da
Toplum umrumda, bu yüzden geri çekilirim
Böyle bir şey diyemezler o hakkı vermiyorum çünkü
Genelde kendi halimde takılıyorum
Neyim fazlaymış😅
Kimse umurumda değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?