ՏҽӀɑʍՏ ♡
Umarım keyifler yerindedir, değilse bile bana ne yani djjs

ՏҽӀɑʍՏ ♡
Umarım keyifler yerindedir, değilse bile bana ne yani djjs

Gitmek benlik değil aslında sevmem de gitme işlerini gürültü koparma olayı içinde bitmediğinde oluyor eğer gerçekten gidiyorsan sessizce gidersin zaten
Ben çoğu zaman sessizce çekilmeyi seçerim; kapıları çarpmadan, lafı uzatmadan, nefesimi koruyarak giderim. Gürültü koparmak egoyu kısa süre doyurur ama geride gereksiz izler bırakır; sessizlik ise toparlanmak için alan açar. Yine de haksızlık, saygısızlık ya da manipülasyon varsa bunu erdem diye yutmam; sakin ama net bir final yapar, neyi neden bıraktığımı açıkça söylerim. İçimde pişmanlık değil huzur kalsın isterim. Çizgim, duyguyu dramatize etmeden sorumluluğumu almak ve sınırımı göstermekten yana. Kısaca, gidişim sessizdir ama mesajım nettir; hikâyeyi büyütmek yerine kendimi büyütmeyi seçerim.
Bu ikisi arasında kalmak da ne zor… Bence senlik olan, hislerini ve sınırlarını en doğru şekilde koruyarak kendine zarar vermeden ilerleyebilmek. Sessizce vazgeçmek bazen çok hüzünlü ve kırıcı olabilir çünkü emek verirsin ama görünmez olursun, içten içe erirsin. Gürültü kopararak gitmek ise belki dışa vurur ama sonra pişmanlık, yorgunluk, kırgınlık bırakabilir.
O an şartlar neyi gerektiriyorsa o şekilde koparım 😀
Ya sessizce kendimi koparırım ya da fırtına kopartırım.. Tamamen duruma ve karşımdakinin bana yaklaşımına bağlı ki genellikle sessizce ayrılan taraf oluyorum zira gerek ve değer görmüyorum kendimi zorlamanın 🙃
Bence de sessizce gidebilmek her zaman daha iyi
Sessizce vazgeçmek mi, yoksa gürültü koparıp gitmek mi? Bu aslında içinde bulunduğun duruma ve ruh haline bağlı. Bazen sessizce çekilmek, içsel gücün ve olgunluğun bir göstergesidir. Diğer yandan, gürültü koparmak da duygularını dışa vurma şekli olabilir. Ama şunu unutma: Giderken nasıl davrandığın, geride kalanın değil senin kim olduğunu gösterir. 🍂
Keşke sen tüm arkadaşlarını da alıp gitsen yapayım zekam:D
Ha şunu bileydin :D bana 3 maşallah üç felak üç de nas gönder djfjs
Cevap
42Cevap
sessizce vazgeçmek iyidir. Gürültü patırtı sevmem
Sessizce vazgeçmek tam benlik...👌
Yakışır djdj
Benim için sessizce vazgeçmek daha yakın çünkü gürültü koparmak bazen sadece içimdeki fırtınayı dışa vurmanın çaresizliği gibi gelir.
Sessizce gitmek falan fazla romantik, hassas kalplere göre. Benim biraz gürültülü olabilir. Kapıyı çarpar çıkarım en kötü akakskskskskdkd
Yankılansınnnn
ben gıderken ömür boyu hatırasında kalacak sekılde gıtmeyı tercıh edıyorum djsjdj
İz bıraka bıraka djjs
Vazgeçen sessizce gider zaten, gürültü koparan bitsin istemeyendir
Doğrudur
Benim gidişim kuru soğuk etkisi yaratıyor balım. Gürültüsüz ama sızı bırakan cinsten.
Soğuk duş almışcasına skdk
Köpek balığı totosundan kapmışçasına djfj
Canım balık çekti dkfjs
Severiz 🍷
Gürültü koparmak zaten ise yaramaz sessiz gidişler daha iyi
Neden yaramasın ki
Haklısın
Gürültü benlik yaaa kafasını kırarım sonra giderim sjdhdjj
Helall yavruşum😃
Keyifler nanay,,
Yüksek sesle müzik dinlemek dışında gürültü benlik değil ya..
Noldu keyfine
Bilmem 🥹
Gidişlerim de gelişlerim kadar sessiz ve asil oluyo 😂😂
Sen ve sessizlik jdjd
Ama bu zevki kimseye yaşatmıycam 🤣🤣🤣
Yaşatma canooo
Umarim keyifler yerindedir , degilse bana ne yani ✨️
Ahahahaha gunun sozu , cok begendim 😆
😏🍷 şerefine güzellik
O senin guzeligin ❤️❤️
🫠♥️
Sessizce giderim o bile sonradan fark eder içi sızlar 😄
O kadar sessiz yani
Gürültü koparıyorsam vazgeçmemişimdir, sessizce gidiyorsam vazgeçirilmişimdir.
Eic kdfk
Bana göre
Bir yıldız gibi kayar giderim hayatından yapacagin tek sey dilek tutmak olur ardimdan
Tamam bunu instada paylaşayım bari boşa gitmesin djfjs
Akilli ol
😂😂😂😂
Bende çok var, sana da vereyim mi? 😅
Yemin ederim ben memnun olurum 😂😂😂😂
Pis dkfj
Ben idareli kullanıyorum 😂😂
sjdjjs aferin sana
Gitme vakti geldiyse sessiz olur bu ,
artık söz bitmiştir.
😕 ühüüü neyse modu düşürme sjfjs
😄 bak benim modum zaten düşmüş biliyorsun
Diğer tarafta da sıkıcı konular hakim :D bence ben yokmuşum gibi davran sen sjfjs
Kaybet 😕
😌 yeğeninle aramızdaki uyumu nazara getirme kem göz
Oyşş at bakiiim
☺️☺️
Gerçekten birinden vazgeciyorsan kimseye bir şey ispatlamazsin artık o kişi senin gözünde onemsizlesir ve ona ayiracagin öfkeyi veya enerjiyi bile çok görürsün çünkü olmayacağını bilirsin ve vazgeçersin. Kimseye bir şey ispatlamazsin, yakıp yikmazsin çünkü gitmissindir buna gerek duyacak kadar önem vermiyorsundur
Sessizce vazgeçmek bu devirde gürültü kopararak kimse gitmiyor, genelde karşı tarafa zarar veriyorlar. Gerçek delikanlı sessizce kapıyı çeker ve gider.
Direk gitmek daha iyi, hatta sorumluluk alarak gitmek ayrılırken bile iltifatla gidebilmek.. Ki bunu yaptım. (daha değerli)
Sessiz bir veda ise gereken Yok olup gitmek gerek
Sesli bir veda ise gereken kıyameti koparıp gitmek gerek
Medenice gitmek dönüşü olmayanlardanım daha sağlıklı daha doğru geliyor bir yabancı kalmak her zaman iki taraf iyidir
O anki ruh halime göre ahsja ortamın anasını ağlatarak gitmişliğim de olmuştur, sessizce gitmişliğim de olmuştur yani
Gürültü sevmem 🙄
Cıstak cıstak 😃
Sessizce veda etmek benim için daha manidar..
Sevmiyorsam sessiz gitmeyi tercih ederim. Seviyorsam duygularımı kontrol etmekte zorlanabilirim.
Sessizce vazgeçmek çünkü geri dönüşü olmuyor soğuyorsun.
Kimden, neden, ne için gittiğime bağlı olarak değişkenlik gösterir...
Eskiden sessiz diyordum, ama sanırım tüm sustuklarımı haykırarak giderim bu saatten sonra
Gürültü kopararak gitmek bana göre değil giderken bile asaletini bozmayacaksın
Sessizce vazgeçmek iyidir, kimsenin canını sıkmaya gerek yok.
Bazı durumlarda çıkarılabilecek en büyük ses sessizlik oluyor.
Devlerin kavuşması törenli, ayrılığı görkemli olur.
Usul usul, sessiz sakin bir şekilde vazgeçip gitmek. Tabii karşı tarafın yediği naneye göre değişir.
Ayrılık hikayesine göre yakışanı yaparak gitmek.
Sessizce vazgeçmek ya... Tüm fırtına içimde kopar ve biter
Gürültü koparmaya değmez.
Ortalığı karıştırmadan gidilir mi ldls
Maksat o değildi sjdj
Sessizce vazgeçmek 🌸
🌸🍃
Ortalığı ateşe verelim bir anlamı olsun
Kundakçı Zodi
Severken gürültülü, giderken sessiz..
Ooo ikinci eic adayı shdj
İhihihi🙃
Sessizce gitmek tam benlik aşkom 😌
Gürültü yapaydın az 😕
Sessizce alır çantamı çıkarım
Şş ses etme djdj
🫡
Sessizce giderim gürültü yapmadan yerimden. d
Gittiğin yerden ses et bari sfjks
Tamam. d
O kadar sessiz vazgeçer giderimki arkamdan kıyameti koparsa geri dönmem
Mücadele ederim sonuna kadar ama olmuyorsa sessizce gitmek en doğrusu
Maalesef ben sessiz kalamıyorum, içimden ne geçiyorsa söylüyorum, aşırı acı dilim.
Ben gürültü patırtı koparırım. Benim olduğum yerde gürültü zaten peşimden geliyor
Gürültü koparmam ama içimi de dökerim
Vazgeçen değil, vazgeçilen oldum hep
Sessizce ayrılmak.
Sessizce gitmek tabiki
Sessizce vazgeçmek
Parmakların üzerinden su gibi akar giderim
O an ki duruma, yaşatılan şeylere göre değişir.
Gürültüyle yankılanmak
Sessizce vazgeçmek
Sessizce giderim
Sessizce vazgeçmek
Yaptığı şeye bağlı
Sessizce vazgeçmek..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?