Ayrı eve çıkıp huzuru bulayım yoksa çalışmayan erkek kardeşimi beslemeye devam mı edeyim?

Merhaba beş kardeşin en büyüğüyüm aile durumumdan ve çevremdeki kötü evliliklerden dolayı evlenmedim annem babam 23 yıl önce boşandı evin yükünü o tarihten beri sırtlandım üniversiteye gitmedim iş hayatına atıldım çalıştım da çalıştım bir gün koltuğa uzanıp keyif çatmadım annemde zor bir kadın eleştirel memnuniyetsiz tek oğluna tapan evlat ayrımı yapan bir tip iki kız kardeşim kaçarak kendini bi şekil kurtardı evlendi biri çalışmayan ama annemin el üstünde tuttuğu erkek kardeşimi beslememek için ayrı eve çıktı sonrada evlendi sorunlu annem ve 35 yaşında çalışmayan erkek kardeşimin yükü bana kaldı şimdi şubatta emekli olup ayrı eve çıkmayı düşünüyorum annem benle gelmez çünkü oğlunu istemediğimi söyleyince başından kaynar sular dökülecek oğluyla kalsa kira ve faturaları ödeyemez ben gitmesem ruh sağlığım bozuldu yukarı tükürsem bıyık aşsğısı sakal oğluna bir kere fatura verdik al bu uda sen öde diye sizin gibi enayiler varken ben niye ödeyeyim demişti ben işe giderken sabahın altısında o yatağında elinde kahvesi internete takılıyor size soruyorum bu haksızlık değilmi bu kullanılmak değilmi bana yazık değilmi bu zamana kadar vicdan ve inancımla hareket ettim gidemedim ama artık kaldıramıyorum size soruyorum siz olsanız ne yapardınız?

Güncellemeler
11 ay
Erkek kardeşim yüzünden Evde maalesef cüzdanımda para tutamıyorum annemin sakladığı yerden birikmiş parasını bulup almış komşumuzdanda 3 binlira borç almış komşumuz gelince öğrendik annem apar topar babamı arayıp para istemiş birde tembihlemiş kızlar duymasın diye kardeşimin bu yaptıkları hiç gündem bile olmadı ben yapsaydım rezil etmişti beni bu haksızlık değilmi dayanılacak gibi değil artık yemek pişirip dolaba koyamıyorum yanlız yaşayan arkadaşlarına götürüyor bıktım artık
Ayrı eve çıkıp huzuru bulayım yoksa çalışmayan erkek kardeşimi beslemeye devam mı edeyim?