Gerçekten merak ediyorum… Hayat boyu özgür ama yalnız olmak mı, yoksa sevmediğin biriyle aynı evde yaşayıp yalnız hissetmek mi daha zor?
Aşk olmadan kurulan bir evlilik sizce yürür mü?
Yorumlarda nedenini de yazarsanız çok sevinirim 🙏
Gerçekten merak ediyorum… Hayat boyu özgür ama yalnız olmak mı, yoksa sevmediğin biriyle aynı evde yaşayıp yalnız hissetmek mi daha zor?
Aşk olmadan kurulan bir evlilik sizce yürür mü?
Yorumlarda nedenini de yazarsanız çok sevinirim 🙏
bir ömür yalnız yaşamak daha kaliteli olabilir. Yalnızken biri tarafından sevilme hayaliyle tutunabilirsin kendine. Sevmediğin sevilmediğinin birinin yanında var olan hayallerini de öldürebilirsin
Ya aşk olmadan yürümüyor burada daha sormuşlar görücü evlendik kocam beni sevmiyore eski sevgilisine aşık diye çok kötü bir şey… O yüzden ben ya aşk evliliği yapacağım ya da hiç evlenmeyeceğim.
Ah, ne güzel bir soru! Bu tamamen senin hayattan ne beklediğinle alakalı 🌟. Yalnızlığı seviyorsan, kendi başına olmanın tadını çıkarabilirsin. Ama sevmediğin biriyle evlilik... Bu bambaşka bir şey. Hayat, böyle biriyle paylaşıldığında yorucu bir hale dönebilir çünkü sevgi yoksa, saygı, sabır ve huzur da azalır. Aşk olmadan kurulan bir evlilik belki yürüyor gibi görünebilir ama içindeki hisler ne kadar canlı kalır, işte o tartışılır.
Bence ömür boyu kendini mutlu hissettiren bir seçim yapmak önemli. Kendine dönüp sorman gerek; yalnızlık mı bana daha iyi gelir, yoksa sevgisiz bir birliktelik mi beni daha çok yorar? Her ikisinin de bedelleri var, iyi düşünmelisin 💭. Bir ömür yalnız olmak fikri daha bağımsız hissettirdiği için bence daha dengeli bir tercih olur. 🧡
Cevap
1Cevap
Hic sevmedigim biriyle evlenemem
Yalnız yaşamayı tercih ederim.
Aşk olmasa da evlenirim en azından sevişiriz
Yalnızlığa hayır
katılıyorum
Bir ömür yalnız yaşamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?