Bir kez aşık olan ve kavuşamayan birini düşünürsek, sevgi/saygı duyduğu ancak aşık olmadığı bir kişiyle evlilik mi yoksa bir ömür yalnızlık mı doğru olur?
Evlilik
Yalnızlık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
önce aşk olacan kişi ile evlenme ihtimalin cok düşük onu cebe koy bir sonra adam gibi birini bulmada cok düşük onuda cebe koy sonra yakısıklı birini bulmak da cok zor o da cepte sonrada oparalı bırını buldun mu yok zaaten bekarsın hiç tak ma hahahah :)
guzelse zamanla asik olurum yaa sorun olmaz 😀
Pislik 😂😂
ne var lan kötü bisey mi dedim 😀
Evet 😂😂
Aşık olmadığın insanla evlendiğinde yalnız olmayacak mısın ruhsal olarak? Aşık olmadığım biriyle evleneceğime aşık olmadığım insanla sevgili olurum. En azından dayatılan zorunluluklar olmaz. Kafam rahat olur.
Aynen dediğiniz gibi aslında
Yalnızlık blek görl..
😂😂😂
Cevap
31Cevap
Bazı yalnızlıklar anlamsız ve sevimsiz evliliklerden daha asil ve kutsal. Sevgi şart zorlama bir evliliğin sonu er geç yine yalnızlığa çıkar.
sevgi ve saygı kelimeleri evlilik şıkkı için yeterli bence ve bana göre evlilikte ilk aranması gereken şeyler. nedeni ise aşk tutku ve heyecandan ibaret olan bir duygudur ve eninde sonunda yerini monotonluğa bırakacaktır. yani evliliği devam ettiren şey zaten sevgi ve saygıdır, bunu çevrenizden gözlemleyebilirsiniz bence. aşkım, hayatım, bitanem gibi sözler ağızlarından düşmeyip evlenenler bile belli bir dönem sonra birbirlerine isimle hitap etmeye başlıyorsa eğer☺demekki evliliği ayakta tutan şey sevgi ve saygıdır.
Aşk olmadan da uyumlu ve mutlu bir evlilik mümkündür.. Ve yalnızlıktan çok daha iyidir.. Aşk dediğin şey zaten ilişkiye ilk hareketi veren anlık bir kıvılcımdır.. Ömrü en çok 3 sene sürer.
Bence kesinlikle yalnızlık. Çünkü karşısındaki kişiyi aldatmak olur bu ve de sevmedigin biriyle omür boyu birliktelik eziyetten başka bir şey değil. Aynı yatağı paylaşıcaksın, sabah ilk kalktığında onu görüceksin. Kesinlikle olmaz sevmediğim biriyle.
Bütün bir ömür yanlız kalmaktansa evlenmek daha iyi geliyor ama , yaş gençse belki birileri çıkar diye beklenebilir , aşık olmadığı halde birisi böyle düşünüyorsa karşı taraf kesin zengin
Aşık olmadığın bir kişiyle bir ömür evlilik olmaz. bence aşık olmadığı bir kişiyle evlilik olursa kendine eziyet ettirir. yalnız kal hayatını yaşa daha iyi..
Ben aşık olmadan evlenemem. O yuzden yalnızlık. Ama bir kisiye aşık oldum daha olamam diye bisey yok. Gerçekten yeniden kalbimi çarpan birini bulana kadar beklerim. Bulunca da evlenirim.
Bilmiyorum su an sadece ailem olsun istiyorum yarın ne olur bilemem
Evlenirdim yeniden severdim insanım zira kışın yapraklarım dökülürken yazın yenileri açar hayatta böyledir
Aşık olmadığın bir kişiyle evlenirsen öyle ya da böyle başkasına gözün kayar aldatırsın.
Aşk geçici bişey dersek, aldatma olayı her an ve her gördüğün kadınla gerçekleştirilebilir
@mehmetkayserili Gerçek aşk ile başlayan her evlilik geçici konuma da gelse saygı sevgi kalır , bu adam olan kişiyi aldatmaya yöneltmez. Aldatma eğilimin varsa evlenme zaten
Hayat yesilcam filmi değil tek bir kişiye aşık olup sonra ömür boyu yalnız kalmak diye bir şey yok
O bana aşıksa sorun yok evlenirdim gayette mutlu olurduk
Arada sevgi varsa neden evlenmeyesin ki? Aşk bir süre sonra sevgiye dönüşür bence.
yalnızlık...
çünkü öteki türlü iki taraf da zarar görüp üzülecek.
yalnızlık , en azından tek taraflı..
bencillik etmeye gerek yok..
aşk bir anda olmaz yalnız zamana yayılır bu. O yüzden hoşlanma, tanıma, güven aşamaları geçilirse bence o da oluşur doğal olarak
ask sevgıyı oldurur belkı ılerde sevebılır ınsan kısmet
Yalnızlık zor beya allahtan evliyim he :D
Şukumu bıraktım gidiyorum :D
Biriyle mutsuz olacağına tek başına mutsuz ol daha iyi.
aşık olmadığım bir insanın tenime dokunmasını istemm
Bence aşk ile anlayış birlikte olmalı
Aşksız evlilik yapamam o yüzden yalnızlık
Yalnız kalmak daha çok huzur verir
yanlıs kalpte olmaktansa yanlız olmayı tercıh ederım. yanlız yanlızlıkta paylasılmıyo
Yalnız kalırım daha iyi
Sevmediği kişiyle insan hayatını sürdüremez.
yalnızlık daha iyidir
Yalnız kalmaktansa evlenirim
Yalnızlığı tercih ederim.
Değer veriyosa değer görür...
Yalnizliktansa evliligi tercih ederim
Evlenmezsen daha mutsuz olacağın aşikar.
yalnızlık daha bir anlamlı geldi şimdi..
Yalnızlık
Başka şansım yoksa yalnızlık
Evlenip yalnız kalanlar yokmu?
yalnızlık
Yalnızlık
Yalnizlik iyidir..
Yalnizlik bu konuda
Yanlizlik
Ne desem yalan
yalnizlikkk
Yalnızlık
Yalnızlık