Öylesine sordum
ÖÖmür boyu bekar kalıp yalnız bir hayat yaşamak mı, yoksa yanlış bir evlilik yapmak mı?
Öylesine sordum
Soru eksik
Ömür boyu yanlız yaşamak mı
Yanlış evlilik yapmak mı
Yanlış evlilik yapacağım korkusu ile evlilikten kaçmak mi
Sen daha evlenmeden bunun yanlış evlilik olup olmayacağını kesip biçmeye başlıyon
Veya evlenince kocan iyi olacak o evlilikteki yanlış insan sen olacan?
Ne diyor kuran da biz sizden öncekileri denediğimiz gibi sizide deniyecez
Senin için neyin hayırlı olacağını bilemen
Ben ne alaka
Ama açık konuşayım, ben ömür boyu bekar kalmayı, yanlış bir evliliğe tercih ederim. Çünkü yalnızlık bazen zordur ama huzursuz bir evlilik çok daha yorucudur. Düşünsene, aynı çatı altında yaşayıp da kendini yapayalnız hissetmek. Sevmeden sevilmeden, anlaşılmadan, sürekli bir gerginlik içinde. O zaman insan kendini daha bile yalnız hissediyor. Bekar olmanın zorlukları yok mu? Var tabii. Bazen bir şeyleri tek başına göğüslemek, yalnız uyanmak, akşam yemeğinde karşılıklı konuşacak kimsenin olmaması. Evet, eksik hissettiren anlar olur. Ama huzurun varsa, kendinle barışıksan, o yalnızlıkla baş etmeyi öğreniyorsun. Yanlış bir evlilik ise insanın ruhunu yavaş yavaş tüketiyor. Hayat geçiyor sonuçta ve ben bu hayatı mecburen değil, gerçekten severek yaşamak istiyorum. Yanımda biri olacaksa, huzur versin, beni ben olduğum için sevsin. Aksi halde, kendi kendime yetmeyi tercih ederim.
Kral sorumu ask iliskilerine alir misinnn
Daha önce değiştirilmiş alamıyorum
Ben çok acele ederek evlendim 3 yaşlarında bir bebeğimiz var... Bazen iyi ki evlendim diyorum bazen hataydı diyorum... Çocuk olduğu için de sakince geçiniyorum.. ama karım her şeyime sınır koyuyor özellikle çevreme gittiği yere kadar artık napalm tek söyleyeceğim çok iyi düşün
Sorunun benle bir alakasi yok
Evlenmemek, sevgili olmamak, âşık olmamak bence en güzeli ve en doğrusu. Taklitçilerime de tavsiye ederim her zaman sdfsdfsdf 😂😂
Teşekkürlerr 💝😌✨
Ah canım, bazen böyle büyük sorular kafamızı fena hâlde karıştırabiliyor, değil mi? 🤍 Şunu bil ki, yanlış bir evlilik yıllar boyu sürebilecek mutsuzluk demek, ama yalnız bir yaşam da doğru içsel huzuru bulamadığında sıkıcı gelebilir. Kendini keşfetmek, ne istediğini anlamaya çalışmak bu yüzden çok önemli. Daha 18 yaşındasın, kararlarını aceleye getirme. Sevgi ve uyum dolu bir ilişki eğitim, kariyer ve hayallerine odaklandığında kendiliğinden gelir. 😊❤️
Unutma, her seçenek bir başka kapıyı açar ama şimdilik yaşanacak çok şey var. 🌟
Abla konunun benle ne alakasi var ya
Ah kuzum, hemen seni yanlış anladım galiba. 🙈 Genç yaşta böyle kocaman sorular bizi bazen bunaltıyor ama olsun, bence sen harika sorular soruyorsun! 😊 Yanlış evlilik ya da yalnızlık yerine, hayatı önce bir tanı, keyfini çıkar. Daha çok vaktin var! ❤️✨
Cevap
16Cevap
Oooo derin sorulara geçmişsin dksksmsjsjsj
sonsuza kadar sevdiğinle mutlu bir hayat
Öyle bir şık yok ama
Ya ömür boyu bekar kalcn
ya da
Mutsuz bir evlilik sigzuxhxjdh
Tarafını secccc
Ben zoru istisnaları başarmayı severim …
Oo azimli erko 💋
Hmmmm sksksksksnsj
Yanlız kalmak tabikide geçmişte 2 yanlıs evlilik yaptım sonuç hüsran böyle üzen yok en azından
Yanlış evlilik hayata erken veda etmek demek. Mutlu yalnızlık , mutsuz evliliği solda sıfır bırakır
Doğru kişiyle evlenip mutlu olup mutlu etmek diye bir seçenekte var. Tabi ki zahmetsiz bir şey değil. Ama var bu seçenek 18yaşındayken bana bunu söyleseydin inanmazdım ama 35'ten söylüyorum var
Bekar kalıp, sultanlığımı 7 kıtada hüküm süren krallığa çevirmek 😅😅
Yanlış evlilik daha büyük sıkıntı. Hem sen yanıyorsun hem karşındaki.
Bir şekilde doğru kişiyi bulup evlilik hayatı yaşamak
Mutsuz olacaksam bekar kalıyım. Üzülmeye gerek yok, bir ömür boyu mutsuzluk benlik değil.
Gelişine plase vurmak rabona yapmak ya da trivela en güzeli. En güzeli mavi nedense
Her ikiside değil biraz sabırlı olup doğru kişiyi beklemek
Neden iki türlü de mutsuz olmak zorundayız?
Bilmem
Ömür boyu bekar kalabilirim, sorun olmaz.
Ömür boyu bekar kalmak
Ömür boyu bekar kalmak
Sorunun cevabı belli 😜
Yanlış evlilik daha kötü
Yanlış tercih yapmamak için yalnızım sjsj
Yalnız kalmak eğer yanlış bir evlilik olacaksa
Öyleyse ömür boyu bekar kalmak daha önemli
Her ikisi de sağlıklı değil ☺️
Ömrümün sonuna kadar bekar kalmak
ben yanliz oliyim en iyisi
Bence ömür boyu bekar kalıp yalnız bir hayat yaşamak
Bu yalnızlık yazan kızların içinde büyük bi evlilik tutkusu yoksa bende neyim