Geçenlerde paralarımı bulamadım sakladım ama unuttum sandım fakat heryeri aradım taradım yok. Şimdide diğer arkadaşımdada para kaybolmuş ve o gün ortak arkdaşımız evindeymiş ve parada masanın üstündeymş. Kız odada yalnız kalmış bir süre ve evin sahibi anne odaya girince aniden panik olmuş. Misafir arkdşımız gidincede paranın kayıp olduğunu farkediyorlar. Ve bir süredir benden makyaj malzemeleri falada kayboluyor ve kaç yıllık arkadaşım sürekli evime gelir gider odada yalnız bırakır çıkarım falan çok üzgünüm ne yapcam bilmiyorum. Bildiğimizden haberi de yok sadece mesafe koyduk. Belkide çalmamıştır dersenizde onun kuzeni var bize anlattı o kız mağazalardan bişeler çalıyormuş hep ve bunu anlatırken gülerdi falan ve kankası oldu. sanırım o kız arkadaşımızada alıştırdı o yzden eminiz o olduğuna ne ypmlıym yardm edin:(
Cevabın nedir?
Bende yaşadım bunu. Eteğim, kemerim, rujlarım makyaj malzemelerim. Cüzdanımdaki paralar uçuyordu. Sonra gizli kamera yerleştirdim eve. Para koymuştum cüzdanıma. Gözünün önüne koydum su getirir misin dedi.
Evet dedim getirdim. Sonra 10 dakika sonra gideyim ben acil işim çıktı dedi.
Tamam dedim. Gidince panik yapmadım direkt cüzdanıma baktım. Sonra videoyu açtım..
Birde ne göreyim !!!
Alıp hemen sütyeninin arasına yerleştirmiş. Sonra bunu 1 saat sonra aradım. Canım sana hediye aldım bir gelir misin eve diye. Geldi sevinçle.. sonra ''Hani hediyem'' deyince videoyu açtım gösterdim saçından tuttuğum gibi demek kaybolan eşyalarım seninn yüzünden deyip dövdüm kovdum.71 Yorumla
Soran+1 yılOha süpersin peki nasıl kamera kullandın?
En İyi Cevaplar
20 tl nin seri numarasını al daha sonra ortalık biyere koy o aldıktan sonra deki arkadaşına bende bozuk para çok bütünleyiver de 2 5lik bir 10 luk çıkar neden diye sorarsa kıvır bişeyler paranın seri numarasına bak ve yüzüne kur yaptığını hırsız köpeğin.
10 Yorumla
Bir yere 200 lira gibi bir para koy. Mesela farkında olamadan biri düşürmüş hisssi uyandırsın. Mesela koltuğun ayağına ya da onun görünce şüphelenmeyeceği , oraya düştüğünü ve düşürenin farkına varmadığını düşündürecek şekilde. Öyle emin oalbilirsin. Gelelim napacağına bunun en basit ve garantili yolu, kendini garantiye almalısın mesela gizli kamera ya da ses kaydı falan olmalı ki öyle bişeyle suçladığında elinde delil olsun ki inkar ettiğinde savunmasız kalmayasın elinde güç olsun. Ordan sonrasını konuşarak halledersin artık.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ama nereden bulcam gizli kamera veya ses kayıdını
ağzını burnunu kır
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
65Cevap
Para & Ekonomi konusunda 897 cevap paylaştı. Ben okuldayken bizim öğrenci evine gelip giden bir arkadaştan şüpe etmişdim. Gözünün önünde parayı masanın gözüne bırakdım su içme bahanesiyle mutfağa gider gibi yapdım. Anında geri döndüm bakdım masanın gözünü açıyordu. Hayırdır ne arıyorsun dedim suratı kıpkırmızı oldu hiç konuşamadı. Hemen evi terket senide tüm okula duyuracam dedim. Çekti gitti ve pişman değilim. Kardeşim öyle kişilerden arkadaş olmaz. İyileşirler diye bekleme onların içinde var hırsızlık. Hem arkadaşlığını kes hemde sevdiklerine onun hırsız olduğunu söyleki başkasının canını yakmasın.
30 Yorumla
+1 yılDürüstçe çek bir kenarı konuş bu halinden hoşnut olmadığınızı belirt yapamam diyorsan Mesafe koy çok sevdiğim biri diyosanda gerçekten onun çaldığını gözlerinle görmeden inanma yakalamaya çalış eğer gerçektende çalıyorsa suç üstü yakalayıp durumu izah et yine devam edersede bağlantıyı kopar gitsin
20 Yorumla
+1 yılarkadasını bu yoldan dondurmelısın gercekten sevıyor deger verıyosan dost acı söler deyıp bundan onu uzaklastırmalısın bı kac kerede olsa bunu denemelısın ortamdan dıslarsan arkadasın ıcın ıyı olmaz onu topluma kazandırmalısın bu bır hastalıkta olabılır ve var böle ınsanlar gunumuzde ıhtıyacı olmadıgı zengın oldugu halde yapanlar bıle gorduk ısımız geregı ve ona tedevı onermelısın eger hastalık buyutuna gelmısse ok sana bı dost tavsıyesı
12 Yorumla
Soran+1 yılarkadasım öyle biri ki tatlı dille bile sölesem kabul etmicek ve bagırıp cagırıp restı cekip kendisi gidecekk. arkamdan da konuşur bana iftira attı diye yani işler büyür o yzden bişe demiyorum yvs yvs alakamı kescem
- +1 yıl
ozaman denemelısın yanı ne bılım pc den gızlı kamera yontemı felan yap ya da ıllakı senden aldıklarını evıne goturmustur cantasındadır paraya ısaret koy dene onu ve ısaretlı para gıdınce dırek yakala ya da kes alakanı en ıyısı bu sanırım ugrasmana deymez
Yav entel dantel işlerle oyun kurmana gerek yok ille de onun aldığını ispatlamak için. Çağır eve bir yere oturun söyle yüzüne Senin bir ayıbın olmaz onun ayıbı olmuş zaten. Sen bişey kaybetmezsin yani. Eğer durum daha da kötü olursa bas tekmeyi en yakın dostum dediğin insan sırtına bıçak saplıyorsa buna daha fazla izin vermek senin apptallığın olur yani
10 Yorumla
+1 yılbir yere yüz tl koy
üzerine kim olduğunu biliyorum YAPMA dostluğumuzu bitirme yaz.419 Yorumla
Soran+1 yılovv süpermiş
- +1 yıl
tecrübeyle sabit...
- +1 yıl
100 tlnin üstüne yazı mı yazılır beeeee
- +1 yıl
@shaftz saolasın kardeşim...
+1 yılHırsızlık kötü birşey, büyüğü küçüğü olmaz tabi. Bence suçüstü tarzında birşey yapın ve iki tane sağlam arkadaş ayarlayın (hırsız olan arkadaşınızın tanımadığı olacak). Bunlar polis rolüne yatacak, kıskıvrak götürecekler bunları, fazla inandırıcı olması için kelepçe bulun, taksınlar ellerine.. Arabaya atın karakol gidiyoruz muhabbeti dönsün arabada. Yarım saat altlarına etsinler.. Bak bakim bidaha yapıyorlar mı..
10 YorumlaBence onu yakalamalısın çalarken anca öyle derdi neymiş anlarsın gerçekten ihtiyacı oldugu icin mi calıyor yoksa hobi mi edinmiş bu alıskanlıgından onu kurtarmalısın başı derde girmeden herkes siz değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet haklsın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu kızın ailesi ile konuşman veya aileden iyi görüşüp bu suçları işlediğini söylediğinizde olgunlukla dinleyebilecek kişi ile irtibata geçerek durumu anlatmalısınız. Aksi takdirde ileride başı çok ciddi bir derde girebilir. Hatta mümkünse bir psikologa gitmesini önerebilirsiniz. Çalma duygusu kontrolünü yitirmiş durumda gidiyor çünkü. Bu sayede de iyilik yapmış olursunuz arkadaşınıza.
00 Yorumlabenimde ilk okulda bir arkadaşım vardı hergün beslenme çantamdan keklerimi çalardı o zaman babam oglum ihtiyacı vardır bişey yapma dedi die baya bir sabretim ama hiç durmadan hergün çalıyordu en son buna bir dayak atım bir daha hırsızlıga tövbe eti eger gerçekden ihtiyacı varsa arkadaşının yanında ol ona yardım et ama zevk için çalıosa falakaya çekin ayakları şişene kadar vurun sopayı arkadaşınla beraber o zaman tövbe eder sen beni dinle.
00 Yorumla
+1 yılKonuşmayı dene güzel dille uyar devam ederse kesersin arkadaşlığını öyle bir kalemde silip atma belki hastalık olmuştur
23 Yorumla
Soran+1 yılhaklısn konuşmam lazımda inkar edecek
- +1 yıl
O zaman dene yakalayınca inkar falan edemez olmadı ailesiyle konuş bir çözüm bulsunlar başı ilerde belaya girerse sende uzulursun
Soran+1 yılevet haklısın
+1 yılYazıcıdan arkalı önlü para çıkar kağıdı yapıştırmadan ortasına yazı yazabilecek alan bırak bıraktığın alana
"Sahte arkadaşlıklar
Sahte gülüşler
Şimdi aynaya bak
Gerçek yüzünle tanış
Kim olduğunu biliyorum ;) "
yaz cüzdanına ya da görebileceği bir yere katlayıp koy ona bir ders vermiş olursun.10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yardımlık bir durum yok..! Fark ettiğinizi yüzüne karşı söyleyip ipleri koparmalısınız. Mesafe koydup da sustuğunuzda kötü olan siz olursunuz. Mesafenin sebebini açıklamalısınız mutlaka.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kuzenininde söylediği gibi küçük hırsızlıklar yapıyormuş kaldı ki bu bir hastalık onun için..
Karşınıza alıp konuştuğunuzda elimde değil diyecektir..
Psikolog yardımı şart..00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 4,4b cevap paylaştı. www.hizlial.com/.../10157637
tavsıye ederım05 Yorumla
Soran+1 yılkameralar bu kdr ucuz muuuuuuuuuuu
Soran+1 yılhaa anladm dogru dıosun
Soran+1 yılevet haklsın saolasn
Belki bir hastalığı vardır.. hani bazı kişilerde olurya çalma hastalığı.. madem şamımı arkadaşın neden senin bir Şeyini çalsın ki.. Yargısız infaz yapma bence.. konuşmaya çalış arkadaşınla...
00 Yorumlaeminsen iliskini kopar direk acik soyle diyecegini
@majestetuncay in dedigiyle ilgilide sana karsi artik oyle bir sey yapmasada o kisi degismemistir sadece artik yakalndigini icin yapamiyor deilmi nabacan oyle arkadasi diyorum ben01 Yorumla- +1 yıl
@kabuk3495 dost olması için veya dost olarak kalması için değil utanması için yapılacak birşey o.
öyle insanların hayatımızda yeri yok, bir başkası yapmaması için bir uyarı...
bu bir hastalık olabilir yanlız belki arkadaşınla konuşman lazım. Eğer bu davranışlarına devam ederse doktora gitmeye ikna etmelisin
00 Yorumla
+1 yılHakkınızı isteyin uyarın ve arkadaşlığınızı bitirince bence ben olsam öyle yaparim
03 Yorumla
Soran+1 yılevet ama inkar edecek elimde kanıt yokki
- +1 yıl
Sen normal bir şekilde iste kabul etmiyorum allaha havale et gerisini bosver
Soran+1 yılpeki saol
+1 yılöncelikle kimsenın günahını almaa kimsenin vebaline girme çok emin olman lazım. kanıtla bir oyun yap takip et. ispat etikten sonra aranı kes öyle insanlardan hayır gelmez
00 Yorumla
+1 yılEminmisin onun olduğuna ıspatın var mı yapma bilip bilmeden kızın gunahını alma ben ce :/
00 Yorumla
+1 yılçıkart arkadaşlıktan olsun bitsin o huy bitmez her zaman devam eder zarar görmek istemiyosan uzaklaş
00 Yorumla
+1 yılKimi insanlar bunu hobi olarak görüyor. Arkadaşınla ya konuşup düzelmesi için destek olacaksın ya da uzaklaşacaksın.
00 YorumlaBence onunkisi hastalık. Sen ona ne dersen de o bunu inkar edecektir, yaptığını ona kabul ettirmen mümkün değil. Aranıza mesafe koymanız ve değerli eşyalarınızı saklamanız en doğrusu.
00 Yorumlabir defa yapmışsa bence görmezden gel çünkü ihtiyacı vardır bu yaptığını doğrulamaz ama görmezden gelsen iyi olur bence daha fazla yapıyorsa orda birşeyler bitmiştir bence kopar arkadaşlığınızı.
01 YorumlaAçıklama yapamıyorsan sebepsizce arkadaşlığını kesebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılO yüz tl yi bozdur. uyuduğu yatağın baş ucundaki komodinin üzerine koy paraları. almayacaktır. ;)
00 Yorumla
+1 yılgizli kamera ile yakala ve azına salıncak kur nokta.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Kötü durum. Bence yüzüne vur belki yapmayı bırakır.
11 Yorumla
Soran+1 yıldiğer arkadaşım sormuş paramı gördün mü diye. o da hemen ben almadım demiş. görmedim değilde almadım demiş e şimdide uzak durunca anlamıştır
+1 yılBen gıcık olurum öyle işe kamera koyarım alırken o kamerada görürsem arkadaşlığımız bu kadar ucuz olmamalıydı der diyaloğu keserim ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılkamera nereden bulcam
- +1 yıl
Telefonunu koy foto makinası var çoğu evde bulup koyabilirsin video özelliğide var zaten 15 20 dk çekse yeter o odadayken dışarı çık paranı falanca oraya bırak sonra olsun olacaklar ;)
Soran+1 yılhaklısn tamam denicem :)
- +1 yıl
Kolay gelsin ;)
+1 yılçok kötü bir durum ya. bence ona söyle, yüzüne vur ama kimseye söyleme onu küçük düşürmeden uyar kız.
01 Yorumla
Soran+1 yıluff bilmiyorum :(
+1 yılÇok güzel ufak kameralar var bunun için. Aynı şekilde parayı bırakın, kameraylada kaydedin.
00 YorumlaEğer o almadiysa iftira atar gibi olur vijdan azabı cekersiniz iyi düşünün
08 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum ama işaretler onu gösteriyor
Soran+1 yılevet haklsın ama aylardır bişeylerim kayboluyor sürekli ve ben koydugum yerı unuttuğumu sanıyprum ama hiç ortaya çıkmıyor
Soran+1 yılmantklı öyle yapmak lazm
Soran+1 yılevet haklısın sağol
Kafasını gözünü kır al paranı yığ onu sonra öpün barişin :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHastalıksa uygun bir dille konuşup tedavisine yardımcı olabilirsiniz ama ihtiyacı var ya da gerçekten bir hırsızsa üzgünüm çook...
04 Yorumla
Soran+1 yılıhtıyacı olsun olsun caldıgı diğer arkadasımda zor durumda ve babası vefat etmiş borç içindeler onların parasını almak zorunda değildi
Cevap sahibi+1 yılBenim demek istediğimi anlamamışsın ihtiyacı varsa bile çalıyorsa kabul edilemez...
Soran+1 yılevt aynı seyı sölemişiz haklsn
Cevap sahibi+1 yılEvimize aldığımız arkadaşımıza bile güvenemeyeceksek lanet olsun... majestetuncayın görüşü harika ama...
+1 yıltam ağzını burnunu kır yazacaktım yazmışlar :( birde eig seçilmiş ne koydu biliyormusun :D
02 Yorumla
Soran+1 yılTühh :D
- +1 yıl
valla ya çünkü benim başıma geldi bende böyle yapmıştım :)
+1 yılBu bitür hastalık ya.. çalmak. İateseydi makyaj malzemelerini degil parayı bile verirdin belki ama diyemiyor. yazuh😶
00 YorumlaYol ver görüşme hırsızlık çok kotu bir alışkanlık dır hayır gelmez öyle insanda fayda bekleme sadece zarar olur sana
00 Yorumla
+1 yılKizda kleptomani var. Calma hastaligi psikolojik. Yazik.
00 Yorumla
+1 yılSöyle yüzüne ve benden uzak dur de tabi kenara çekip konuş
00 Yorumla
+1 yılIhtiyaci yoksa psikolojik bir rahatsizlik olabilir ailesiyle temasa geçmelisin
00 YorumlaVideo çek ispatla sonra kayıp kadar sende ondan çal.
10 YorumlaKesinlikle görüşmeyi kesin. Bahane acik ama farklı birşey olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadaşına bir güzel döv hatta buna neden olan hepsini döv
00 Yorumla
+1 yılcüzdanına polisi aradım gelio die kağıt bırak hırsızlık yapmasın ekle bide :)
00 Yorumlabir düzenek kur kamerayı ayarla o çalarken çeksin ve sonra o videoyu faceye at
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılkleptomani bu hastalık
21 Yorumla
Soran+1 yılsanırm öyle
Dene gene kaybolsa sikayetci ol agzini burnunu kirarsan hakliyken haksiz duruma dusersin
00 Yorumlaİrtibatını kes karga çöplüğe götürür unutma.
00 Yorumlamuabbetı kes bıdhada konusma olsun bıtsın
04 Yorumla
Soran+1 yılzaten 1 haftadır diğer arkadaşlarımla buluştum onu çagırmadık hiç
Soran+1 yılbu şekilde yvs yvs kescem ilişkimi
Soran+1 yılsaol
+1 yılbir güzel pataklayın sonrada yol verin.
01 Yorumla
Soran+1 yılmantklı
bir bardak su iç :) yarabbi şükür de :=)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))) çok şükür
+1 yılOdana sokma cok basit
00 Yorumla
+1 yılkız, bidaha ulu orta bir yere saklama
00 Yorumla
+1 yılmeğerse seni tanımanın bedeli buymuş! de
00 Yorumla
+1 yılağzına kokmuş çorap tıka
14 Yorumla
Soran+1 yılkokmuş çorabım yok :P
- +1 yıl
tamm var bende bir aydır çıkarmıyorum böle günler için :))
Soran+1 yılhaha tamam :D
- +1 yıl
:))
sen de onun parasını çal
00 Yorumlaşimdi onun sırtında odun kırasım geliyor
00 Yorumlakonuşun kızla başka yolu yok
00 Yorumla
+1 yılGit guzel bir dayak at
00 Yorumla
+1 yılGizli kamera koy evine
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)