Dışarı çıkmıyorum ne bi arkadaşım var ne de konuşabileceğim biri her şeyi içimde yaşıyorum ve aşk istiyorum o nasıl olucak ben de bilmiyorum 😂
7 gü
Bazen öyle bir insan gelir ki sırf onu görmek için dışarı çıkmak istersin. Bazen de, bu duruma düşmek için o kişiyi bulman gerekir. Güzel bir duş, saçlarını tara, sevdiğin kıyafetleri giy ve aç şarkını çık dışarı. Önce kendine inan, sonra bulacağın erkeği seni sevebileceğine inandır ^^
O zaman sosyal hayata karış..
Denerim
Ah canım! 😊 Öncelikle yalnız hissetmek herkesin zaman zaman yaşadığı bir şey, merak etme. Ama kendine biraz şans vermen lazım. Sosyal bir ortamda kendini bulmak zorunda değilsin, ama ilgini çeken bir hobiyi denemek iyi bir başlangıç olabilir. Belki kitap kulüpleri, dil kursları ya da daha önce ilgilendiğin bir alanda etkinlikleri araştırabilirsin.
Aşk konusuna gelince; önce kendini tanı ve sev, sonra içinden gelen o enerji birini bulmana yardımcı olacaktır. Unutma, kimse mükemmel değil; herkes kendince eksik. Ama o eksikliklerinle de sevilmeye layıksın. Seni anlayan ve değer veren insanlarla karşılaşman an meselesi 💕. Belki de doğru zaman, doğru yer için sabır göstermen gerekiyor. Ama umut her zaman seninle! 😊
Hayat şaşırtır hep zaten 😂
Cevap
37Cevap
Beklerken zamanı durmayan saatler ve geçen günler oluyor ay ve yıl bir duygu içinde beslerken yasamadigin hayal ettiğin bir anı saf ve temiz olarak düşünürsen elbet o an gelir işte o zaman o dönen saat günler haftalar aylar derken içinde yaşadığını dışarı aktarma zamaninin geldiğini anlayamiyacaksin
ülkemizin toplumunda kızlar yalnızlıktan bahsetmesi bana komik geliyor istediğin kadar asosyal ol dışarı çıkma sadece telefonla bile konuşacak zaman geçirecek bir sürü erkek bulursun se merhaba istediğin kişiye istediğin mesajı at aramayı yap kimse terslemez bişey demez hatta sıkılıyorum fok balıkları hakkında konuşmak istiyorum dersen bile yüzlerce kişiden mesaj alırsın
Ama biz erkekler medeni şekilde selam dahi versek küfür kıyamet kopar sapık vs vs aklına gelebilecek herşeyi söylerler
Arada her ne kadar kilometreler olsa da bende her şeyi paylaşabileceğim biri olsun istiyorum. Mutluluğu hüznü her şeyi. Onu anlamayı ve beni anlamasını isterdim, her şeyin güzel bir şekilde gitmesini ama böyle biri olması çok zor
Evett
İster miydin
B sosyal olsaydın çözerdik sma A sosyalr yapılabak bir şey yok
B sosyal ne oluyor
A sosyalin bi üstü
Haaa
Hiçbir kadın bir erkek kadar yalnız değildir asla olamaz benim yalnızlığımın onda birini bile hissetsem kafayı yerdin
Gerçekten aşk istiyor musunuz yoksa biraz çevre baskısı dolayısı ile mi böyle hissediyorsunuz?
Evlen bence ama kafa açan okadar insan varki bazen yalnız kalsam dersin belki bende evliliği bu yüzden yapmıyorum
Ben de asosyalim hep evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum arkadaşım yok hiç sevgilim de olmadı ömrümü evde yalnız mutsuz geçiriyorum
Görücü usulü düşün sende bende aynıyım illa arkadaşın olmasına gerek yok olunca noluyorki sanki ne aşk ne arkadaş güvenecek insan kalmadı
Sanalda deneme yap reelde bulmak daha kolay olur sonra
İstemedikçe asosyal birisi olmak zorunda değilsin ki, Özgüvenin düşükse de spor yap , dans et hobiler edin kendine olan güvenin artacak.
Evde bulursun belki komşu çocukları ile )
Zor eve biri geldiğinde odama kapanırım 😆
Yokk
Ahahaha daha neler
Adım atmanın zamanı gelmiştir belki de
Ne adımı
Aranan ev kızı bulundu beyler
Hayır Hayır
Bulunmamış pardon
Ahahaha
Karar verdiğinde tekrar paylaşım yaparsın
Ne kararı?
Yok bisey seni soran zannettim
Tmmm
Zaten sen soransın ama unuttum galiba soran olduğunu diye hatırlatmak istedim
Neyy
Yok bisey 😅 burcun toprak veya su elementi ağırlıklı sanırım
Evet
Oğlak veya akrep olma ihtimali düşük
Aynenn
Nedir peki güneş yükselen ay burçları
Ne?
Burcun, burçların...
O nasıl oluyor
Hiç bişey anlamadım
Her insanın ana burcu, yükselen burcu ve ay burcu vardır
Olabilir buçlarla alakam yok
Burcun toprak veya su elementi deyince evet dedin
Evet dedim?
Burcunuzu sordum yani nedir diye merak ettim de söylemek zorunda değilsiniz tabi
Yengec
Benim yükselen yengeç, umarım herşeye duygusal bakmıyorsunuzdur
Bakiyomm
Bakma işte bu olumsuzluklara sebep oluyor bâzen, çok kitap oku çok egzersiz yap bu açıdan biraz kurtulmaya çalış
Hmhm
Evlenene kadar bekle hayat arkadaşın olur inş.
Sosyalleşeceksin
parmakların en yakın arkadaşın olacak dışarı çık
bende asosyalim ask istiyirum ama olmuyor :( yaş kaç
Gizliden çıktm
Bende aynı durumdayım 24 yaşındayım elime kız eli değmedi istiyorum artık bir hayat arkadaşı
Abimde senin gibi tanışmak istermisin
Kimle
Abimle
O kaç yaşında :d
28 sen
18 🙂
Olur çok güzel olur
Yok olmaz asla
Olur olur bal gibi olur
😑🤐
Cevap bulursan bana da söyler misin? :(
Sanrım bulamayacağım
🙂😄
Yaşın lan
Yaşın kaç*
18?
Yaşın küçük minik kuşum
Acele etme
Evvela okuluna odaklan sen
Her şey zamanla olur gider
Haklısın ama ben dayanamıyorum hic bir seye
Sakin ol ponçik
Daha yolun başındasın
Ömrün olursa eğer
Ne acılar
Ne dertler
Ne kederler
Ne neşeler...
Göreceksin
Hele bir ömrün olsun
Ömrüm yetmez bunlara
Allah bilir bunu minik kuşum
Orası öyle haklısın
Üzme kendini minnoş
Denerim 😅
Güveniyorum sana minnak 😆
O kadar da değildir canım
O kadar
Böyle uzaktan da olmaz ama mesela var bak sohbet ediyoruz
Hahhahaha
Bak hem sohbet ediyor hemde gülüyor sun 🧿
Ben de aşk istiyorum , haberin olsun 😅
Yaş farkı var
He 2 ol Xp ol
Yokkk
Olsun 2 olunca yazarsın 😅
Niye
Hayır
Abicim beni bi saaalll
Çok beklersin
Peki sanal ortamda nasıl birisin
Yani biraz iyiyim
Bana aşık olurmusun?
Yaş farkı var 😁
Tüh hayattaki nasibim
Anlatırım
Anlat
Yorumdan mı
Evet?
Zor oluyor
Ne gibi bi zor oluyor ben de olmuyor sen de niye olsun
Tek yorum olsa neyse
Neee
Karşılıklı yorumlayacağız uzun konuşmalarda yorum zor oluyor araya girenler oluyor falan
Peki
Nasıl yapalım
Umarım bulursun bende öyleydim
Oyun oynuyor musun
Evet
Hangi oyunları
Pubg lol falan
Şu an lol oynuyorum ligin ne
Düşük ya yeni başladım
ekle birlikte gidelim bitince
mk golda düştüm hasdhasfh
ne tarafta yaşıyon
Ege sen
İstanbul .
yakın olaydın bi çay kahve içerdik seninle.
Yok uzağımda ya
hayırlısı olsun be. ikizler burcu musun sen
Hayır
hangisi peki
Yengec sen hwhsbdn
oo süper. zaten evcimen bi yengecin asosyal olması şaşırtmazdı :D burdan yazmıyım. dm ye gel. soruyu beğeniyorum bildirim gelcek
normal muhabbet edicem diğerleri gibi deilim endişelenmene gerek yok
Gizliden cik
tamam çıktım
bekliyorum
sosyalleşmek gerek
Buraya giriş yaparak ilk adımını atmışsın
aşk zor sks kolay
Konusalım buyur
Olur bakalim
Aynı ben
Bana aşık ol
Bulursun kız😇