Sevgilim yüzünden hiç arkadaşım yok, ben ne yapacağım?

Gizli Üye
Sevgilimle 2 senedir birlikteyiz. O hayatıma girmeden önce baya çevrem vardı. Süslenir makyaj yapar dışarı çıkardık arkadaşlarla falan. Sonra benim kaç yıllık arkadaşlarımla aram bozuldu. Sevgilim zaten artık onlar için onlarla konuşursan hakkım sana haram olsun diyor. Artık makyaj falan yapmıyorum kalabalık bir çevrem yok bir tane bile arkadaşım yok. 2 senedir hayatım böyle. Sınıftan bazı kızlar bana mesaj atınca hepsine görüldü attırdı zamanında sevgilim. Bir kızıda engelletti. Diğer bir kızda bana naber yazmıştı onunla konuşacaktım çok sevdiğim bir arkadaşımdı. Bana sanane yazıp engelletti kızı. Herneyse bu olaylar olalı en az 1 sene oluyor. Şimdi okullar başlayacak ve benim tek bir tane bile arkadaşım yok sınıfa girince gözlerim dolacak ağlamaya başlayacağım gibi hissediyorum. Az önce sevgilime dedim ki kapatıcı sürmek istiyorum sinirlendi sana doğal daha güzeldi demiyormuyum işte bir daha makyajın m sini ağzına alma falan. Birde bana diyor ki ben bu ilişkide kendi mutluluğumu zerre düşünmüyorum ama sen hep kendi mutluluğunu düşünüyorsun falan. Ben içimden düşünüyorum ki bu çocuk hiçmi demiyor bu kız okula gidecek hiç arkadaşı yok hafif bir makyaj yapsın da kendini iyi hissetsin. Sevgilim de diyor ki üni sınavına 1 aydan daha az kaldı hala sen kendi mutluluğunu düşün ben sınava giricem bir yeri kazanamazsam ne olacak senin yüzünden stes yapıyorum falan. Dünyevi şeyler umrumda değil diyor. Herneyse arkadaşlar lütfen bana bu anlattığım konular hakkında tavsiye verir misiniz. Çünkü dertleşeceğim tek bir insan bile yok...
Sevgilim yüzünden hiç arkadaşım yok, ben ne yapacağım?
6 Cevap