Sevgilimle 2 senedir birlikteyiz. O hayatıma girmeden önce baya çevrem vardı. Süslenir makyaj yapar dışarı çıkardık arkadaşlarla falan. Sonra benim kaç yıllık arkadaşlarımla aram bozuldu. Sevgilim zaten artık onlar için onlarla konuşursan hakkım sana haram olsun diyor. Artık makyaj falan yapmıyorum kalabalık bir çevrem yok bir tane bile arkadaşım yok. 2 senedir hayatım böyle. Sınıftan bazı kızlar bana mesaj atınca hepsine görüldü attırdı zamanında sevgilim. Bir kızıda engelletti. Diğer bir kızda bana naber yazmıştı onunla konuşacaktım çok sevdiğim bir arkadaşımdı. Bana sanane yazıp engelletti kızı. Herneyse bu olaylar olalı en az 1 sene oluyor. Şimdi okullar başlayacak ve benim tek bir tane bile arkadaşım yok sınıfa girince gözlerim dolacak ağlamaya başlayacağım gibi hissediyorum. Az önce sevgilime dedim ki kapatıcı sürmek istiyorum sinirlendi sana doğal daha güzeldi demiyormuyum işte bir daha makyajın m sini ağzına alma falan. Birde bana diyor ki ben bu ilişkide kendi mutluluğumu zerre düşünmüyorum ama sen hep kendi mutluluğunu düşünüyorsun falan. Ben içimden düşünüyorum ki bu çocuk hiçmi demiyor bu kız okula gidecek hiç arkadaşı yok hafif bir makyaj yapsın da kendini iyi hissetsin. Sevgilim de diyor ki üni sınavına 1 aydan daha az kaldı hala sen kendi mutluluğunu düşün ben sınava giricem bir yeri kazanamazsam ne olacak senin yüzünden stes yapıyorum falan. Dünyevi şeyler umrumda değil diyor. Herneyse arkadaşlar lütfen bana bu anlattığım konular hakkında tavsiye verir misiniz. Çünkü dertleşeceğim tek bir insan bile yok...
Sevgilim yüzünden hiç arkadaşım yok, ben ne yapacağım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öncelikle sen onun sevgilisi misin tasmalı kopegi misjn ben şahsen ayırt edemedim kusura bakma. Sana kaç yaşındasın bilmem ama bir abla nasihati olarak gör ister sevgilin olsun ister nişanlın hiç kimse için sosyal hayatından arkadaş çevrenden feragat edip kendini insanlardan izole etme. Onla ayrılınca sonra öyle bir boşluğa düşersin ki çıkaran olmaz seni ordan. Sevgilin tam bir ozguvensiz bir ezik sana böyle emirler yagdirmasi tam bir ozguvensizlik örneği. Sen de dinliyorsin bide şunları söylemesine müsade ediyorsin çok büyük hata anan baban olsa makyaj yapma dese kiyamet koparirsin elin oğluna niye izjn veriyorsin hayat senin hayatın. Birde kendimi düşünmüyorum demiş sevgilin sadece kendini düşünen bencil bir insan sadece seni düşünse sana böyle emir vermez sen nasıl mutlu olursan onu yapmanı isterdi ayrıl sevgilinden.
Çok teşekkür ederim hala beni anlayan insanlar var 💜🙏 Ben okulda yalnız kalıcam diğer kızlarla aramda geçenleri yazdım zaten sence ne yapmalıyım tavsiyen var mı çünkü düşündükçe gözlerim doluyor...
Sen daha çok yalnız kalırsın bu akılla. neyin tavsiyesini istiyorsun ki git onu da çok bilmiş sevgiline sor, ertesi gün edindiğin kız arkadaşla da arani bozar izin vermez zaten
Ayrıca tam bir aptalsin yaşadığın şeyi ben okuyunca sinirlendim sen hala seviyorum deyip ne dese yapıyorsun biraz kendine saygın olsun iki gram sevgi için küçulmeyin böyle duruşunuz olsun. Seneye de tasma takar gezdirir bu seni al tasmani gez simdiden
Makyaj yaptirmamasinin sebebini milleti etkileyecegeni dusunuyor olabilir.. fakat sen bi insansin, bi esya degilsin duygularin var sosyallesmeye ihtiyacin var. ne olmani bekliyor? omur boyu onunla sus dese susup konus dese konusacagi kölesimi olacaksin. lutfen kendine saygin olsun, boyle birinden en kisa zamanda uzaklasmani dilerim. ilerde evlenirsen siddet vs. de baslangici bunlar.. niye bunla gorustun? niye evden ciktin? bunlar kiskancligin sevgi gosterisi falan degil. seven insan guvenir, canin ne istiyorsa onu yap sen nasil iyi hissediyorsan der.
Gerçekten katılıyorum ona Mesela diyorum ki beni fazla kıskanıyorsun bana diyor ki diğer erkeklerin aklından geçenleri ben biliyorum diyor erkekler hep kötü niyetli seni akıllarından kötü şeylerle geçirmelerini istemiyorum falan. Makyaj konusu da diyor ki bu aralar stresliyim sınavım var sınavdan sonra bukadar tepki göstermem izin veririm. İşte biraz beni anla diyor.
Senin makyaj yapmanla onun sinavinin ne alakasi var ki canim. Makyaj dedigin nedir ki? Bir rimel bir allik... Bu erkeklerde ne etki birakabilir... Cok yanlis bir dusunce, benim sevgilimin ne dusundugu onemli demeli.. Erkeklerin degil..
Ben makyaj yapınca sinirleniyor stres yapıyormuş. Çok haklısın ama gelde bunu ona anlat.
Yasin kac acaba?
Bir şey sormak istiyorum sevgilin hayatına neden bu kadar müdahale ediyor , neden buna izin verdin? Senin onun kölesi misin senin iradene ne oldu?
Ya normalde ben birşeyi yapmak isterim onada söylerim haberi olsun diye ama bazı konularda çok katı. Eskiden mesela çok daha kötüydü şimdi düzeldi. Eski yaşadıklarımızı düşününce diyorum ki keşke böyle her istediğini yapmasaydım.
Bu adam narsist seni de manipüle ediyor, kendisi bencil sana saygı duymuyor herkesten uzaklaştırıp kendisine bağımlı hale getiriyor sen bir sürü fedakarlık yapmışsın ama neymiş sen hep kendi mutluluğunu dusunuyormussun (!) , Komik olmasın.
Bence hala sansin var kocan değil , kendi dediklerini yaptır
Gerçekten ya sonunda beni anlayan birisi çok teşekkür ederim 💜🙏 Birde ben okula gidince yalnız kalıcam diğer kızlarla anlattığım gibi şeyler oldu ne yapmamı önerirsin çünkü düşündüklerini gözlerim doluyor.
Aynen öyle kiizi öyle bir manipüle etmiş ki kız da kölesi gibi ne istese yapmış ayrıldıktan sonra attan düşecek gibi perişan olacak haberi yok. Hala seviyorum diyor şöyle kızlara mustehak dicem de neyse
Ben hata ettim deyip özür dile bence , ne hissediyorsan olduğu sekilde anlat. Sevgiline cok değer veriyordun onun sözünden cikmiyordun tamam ama arkadaşlarına gidip size de değer veriyorum sizi çok özledim kızlar eskisi gibi olalım mı diyebilirsin ben olsam öyle söylerdim
Şuanda aradım konuştum onunla diyor ki seni kim dolduruyor bukadar
Aklim başıma geldi bunaliyorum artık baskilarindan de , o nasıl bir ima sanki senin aklın yokmus gibi
Diğer kızlar gibi süslenip püslenmek hakkın kaldı ki sadece kapatıcı sürmek istemissin buna bile karışmaya hakkı olmamalı. Bir de sen neden kapatıcı surucem deme geregi duyuyorsun. Vücut senin yüz senin onu kullanma hakkı tamamen sana ait
Arkadaş senin arkadaşın , erkek bile değil kız arkadasin. Çocuk gibi seni elinde oynatmasina izin verme , aşağıda bir görüşte arkadaş demiş ya terkedince boşluğa düşersin seni kimse toparlamaz kimseye bu kadar bağlanma , senin dusuncelerin isteklerin başkasının elinde olamaz. Şuanda bile etrafında kimse yok ama arkadaşlarını geri kazanma şansın var günün birinde ya kazanma şansın olmazsa ve bu çocuk seni uzerse ortada bırakırsa o zaman kime gideceksin etrafında hiç değilse bir kişi olsun
Fazla bencil
İletişim yok gibi aranızda
Seni anladığı yok
Kendim diyip senin yerine karar veriyor hep
Ayrıl gitsin
👏👏
Ayrıl. Bak burda bir lafına bakan bir sürü şahıs var.
Çoook. abartmus burcu ne
İkizler
Belli 😅
Seviyo musun sen, kötü etkilemek istemem ama iyi biri olduğunu çok dusunmuyosan bırak gitsin seni nesne olarak goruyo gibi
Bir de kızlara niye karisiyo erkek olsa rahatsız olmuş olabilr derim de kızları engellemek ne alaka çok saçma psikopat mi bu
Seviyorum ki onunla beraberim değil mi. Sence okula gidince diğer kızlarla nasıl iletişim kurucam yalnız mı kalırım.
İletişim kurabilirsin tabi neden yalnız kalasın kızlara da karışmasın bı zahmet , nedenini sordum mu sen
Kızlara karışmıyor da şimdi aramızda kızlarla birşeyler yaşandı ya oyüzden yalnız kalırım diye korkuyorum
Yok ya kalmazsın iletişim önemli
konusmalisin bence normal bir seklide arkadaşça gerisi gelir zatn yalnız birakirlarsa seni soyle bana kızıyım onlara 😅