Kulu için en iyisini verir her zaman
Ama bazen bazı aşklar sadece arkadaş olarak kalır evlilik olmaz
Neden tanışırız o zaman o kisiyle
Ama bazen bazı aşklar sadece arkadaş olarak kalır evlilik olmaz
Neden tanışırız o zaman o kisiyle
Cevap
11Cevap
Şöyle düşün dediğin ne güzel kulu için en güzelini verir senin için hayırlıysa nasibin olur değilse de hayırlısı budur hayatına girme sebebi de imtihan ve sana bazı şeyleri öğretmek nasıl biri olman için sana ders veriyor gibi düşün isyan etme vardır bir hayr sen hayırlı sanıp dua edersin belki de o senin için şerdir bilemezsin
Harika bir açıklama saolasın
Rica ederim insan her istediğini elde edemez
Tanışmak kader evlenmek ise nasiptir Sevgi, kayıp ayrılık hepsi sabır testidir Kimi zaman Bir insanı kaybetmek seni Allah’a daha çok yaklaştırır. Duaların yönü değişir kalbin olgunlaşır, ruhun büyür.
Haklısım
Çünkü her şey nasip iledir ve herkesin yaşayacağı bir imtihan vardır.
Bence de
Nasip de Allah'ın takdirine ve dilemesine bağlıdır. Bu yüzden kadere iman edip teslim olan ve kısmetine rıza gösteren kişi, kederden emin olur. Nasip meselesinde insan cüz'i iradesini kullanıp üzerine düşeni yerine getirmekle mükelleftir, neticeyi vermek ise Allah'ın takdiridir.
Kadere inanıyorsan neden sorguluyorsun
Haklısın en iyisi tevekkül
Allah diye bir şey yok ki Allâh Mekke'deki ay tanrısı putu öyle olağanüst bir güç sizin hayatınızı yazdığı falan yok
Hayatım döngüsü bu. Sana lazım olan şeyi arayarak bulursun ya.
Arayıp bulmak için heraldr
Çok güzel yazmıssın doğru evet
Ne olsun istiyorsun
Hiçbir şey sadece anlamaya çalıştım
İstediğin olsun, duam işe yarar mı
Yok hayırlısı neyse o olsun gıııı
Olsun gıı
Tamam gonlunden geçtigi gibi dua etmek istersen et adım tugce
Ben de kemal
Namaza gidiyorum duama ediyorum
Ekliyorum seni de
Allah razı olsun
Ne demek ettim
İmtihan dünyası
kısmet
tecrube için bitti
Allah yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu soru o kadar derin ki... ❤️ Her tanışıklık bir sebebe dayanıyor bence. Bazı insanlar hayatımıza dersler, mutluluklar ya da deneyim kazandırmak için girer. 🌻 Evlilik olmuyorsa, illa ki doğru kişi olmadığındandır ya da farklı bir yola adım atman içindir. Allah bazen birini hayatına koyarak sana bazı şeyleri öğretir ya da daha iyiye hazırlar. Kısacası, her şeyin bir sebebi var, sadece anladığın zaman değişebilir. 🦋 Kendini üzmeden ilerlemelisin. Çünkü her yaşanan şey bir şekilde bizim iyiliğimize oluyor. 🌈
Evet canısı kesinlikle
Çok haklısın canım, her şeyin bir zamanı ve sebebi var. ❤️ Allah hep iyilikler hazırlıyor bize. 🌺