simdi size kisaca 1 yillik iliskimin nasil baslayip bittiginden bahsedecem
3 yil bogunca pesinden kostugum bi cocuk vardi bu bana yuz vermiyordu ben de o surecte yakin bi erkek arkadasim vardi hep ona her seyimi anlatiyordum o da bana hep destek oluyordu sonra bu yakin arkadasimla birden aramizda bi elektriklenme oldu sanirim ikimizin de duygusal bosluguna denk gelmisti biz birden sevgili olduk e herkes de sasirdi cunku karakter olarak hic uyusmayan iki insandik. Surekli tartismalarimiz oluyordu ve bu cocuk daha once bizim okuldaki kizlara cikma teklifi etmis ama hicbiri kabul etmemisti bi ben ettim bunu da kendime yediremiyordum ama cocuk iyi biri diyip bi sans verim dedim neyse cok kavga da olsa guzel seyler de cok fazla yasadik 1 yillik bir iliski oldu iliskinin son 1 2 ayi kavgalarimiz daha da siddetlesti. Ben onun korkakligina tahammul edemiyordum asla yanimda durmayisina sadece aglayarak yalvararak bir seyleri halletmeye calismasina deliriyordum. Cunku ben onun aksina daha cesur daha sorumluluk sahibi duygusal ama ciddi bur işse duygumu katmadan hareket eden bir insandim o ise en ufak sıkışınca kacmayi tercih ediyordu. Neyse ben bunlara daha fazla dayanamayip ayrildim. Daha oncelerde de biz cok ayriliyorduk ama o hep bana yalvariyordu barisalim diye e ben de sevdigim icin affediyordum. Bi de bana hep ben senden baska biriyle asla olmam diyordu. Neyse işte ayrildim sonra aradan 1 ay gecti ilk defa bi ayriligimiz bu kadar uzadi ben de kendimi toparlamistim en sonunda artik yazayim dedim ve yazdim sonra bi baktim bana demis ki artik geri donusu asla olamaz umarim hayatina girecek yeni kisiler seni cok mutlu eder ayni hatalari ona da yapma mutlu olman icin cok dua ediyorum hakkim helal sen de helal et yazmisti. Şok oldum şok ! Bu kadar bana yalvarip yakaran asla senden baskasiyla olmam diyen cocuga nolmustu 1 ayda? Kafayi yedim kendime gelemiyorum napacam neden boype yapmistir sizce? Sanirim yeni sevgili yapmis ama nasil olur aklim almiyor delirmek uzereyim lutfen yardimci olun ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer