Merhaba iyi günler arkadaşlar sizede akıl danışmak istedim ben eşimle 2021 de tanıştım o zaman ailesi beni pek istemiyordu dövmeli renk saçlı entel marjinal biriyim diye hatta erkek kardeşi ağıza alinmicak. hakaretler söylüyordu bana ve eşime evlencez diye sonra sonra mecburen kabul etmeye çalıştılar 2022 de evlendik hala şu an evliyiz ama ısınamadım bazı mevzular var eşim çok alkol kullanan biri aşırı içiyor her gün zaten onla sorunlarımız çok var o ayrı birde ben bu dertlerden muzdaripim diye annesine değilde erkek kardeşine mesaj atmistim bir gece abinle. gel konuş artık bu kadar çok içki icmesin dışarda kavgalar etmesin aklını başına toplasin yazdım buda bana kes be sizlemi ugrascam mallar aptallar vs hakaret etti bende terbiyeni takin sen benim kaynımsin yerini bil dedim seni zamanında ailelerin hatırı için affettm başladın yine dedim yengelerin gülü seninde ne olduğun ortada herseyi kanıtlı cikarticam goruceksin dedi bende daha fazla muhattap olmadım alkollü diye sonra kocamı aramış yani abisini senin karin @r@spulukmu yapıyor diye sormuş? Ya böyle bir şey sorulurmu Allah aşkına size soruyorum ben hepsinden bıktım artık annesi bile bunlara söz geçiremiyormus hih oda pek normal değil sinsi gibi heryeri kesiyor kolluyor bakiniyor kaynanamdada birşeyler karistiriyormus dedikoducu sinsi kadın havası var hep annemle içli dişli sürekli onu görünce yüzü gülüyor ediyor benden fazla seviyor gibi duruyor yalnız kalmayi kolluyor selam üstüne selam soluyor mesela herşeye karışıyor ayy annene sen küfür etsen ben müsade etmem bile diyor sanane diyorum bende ailemle olan tartışmalarim için sanane yani diyorum tuhaf olan su eskiden ailemle icli dişli olmayan çok ses çıkarmayan selam nadir söyleyen kadın birden annemi sevmeye basladi bizi sevmeye başladı nolduda acaba hareketlerinde onu gösteriyor eşimde ona benzemiş dün annesiyle sessizce bisiler konuşuyorlardı gizli saklı gibi oda çok sinsi s@l@k duruyor ama gözü açık gibi valla ne biçim aile bunlar anliyamadim bir türlü üstüne birde esimin alkol problemi yüzünden suradima bira tenekesi yedim eşim firlatti sırf eve gel sokakta içip içip bağırma dedim diye valla ben böyle bir aile bağı görmedim iki oğlu içkici çıktı kendisi tuhaf bir kadın zaten arsiz yuzssuz sığ geri kafalı cahil hayvan sevgisi olmayan sinsi sülalesi gibi bizimkiler hiç böyle değil gayet neşeli kendini ifade edebilen açık sözlü merhametli ailem var zaten eşime soledim bir hata daha yaparsan bosanirim senden sizce bunlar çakallık peşinde ben napayim var mı tilki fikirleriniz?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
uzak durman lazım bence
Ne gibi
?
Çok zor durumda çocuk var mı
Yok
Hemen terket orayı kanka bunlarla hayatımı sürer
O defolsu. Gitsin ben ne gitcem
Söyle o zaman böyle hayatımı sürer kayınço ya dikkat
Ne gibi dikkat
Pislik yapmasın adını cikartma vs daha bı cok
Yaparsa şikayeti yer sikayetci olurum görür gününü
Hepsinden hemde
Aklında bulunsun
Yapsa nolcak sence :))) kusura bakma bı kadın @r@spu veya hırsız vs başka bişi olsa bile onun yüzüne o kelimeyi diyemessin bu bir suçtur ve rahatsız edemessin tehtit şantaj yapamassin bunlar en büyük suçtur heleki bu devirde kadını dinliyorda devlet
Onlar bana bişi yapamaz ancak defolup giderler
Oglunu alip
Baksana bana @r@s@pu diyen kardeşiyle konuşuyor kocam hala
Onu diyecektim işte eve falan gelir
Eee sonuç
Geldiği gibi gider bende pisirik sessiz değilim merak etme
Gelemez abisinin yaptığı pislikleride biliyor yaparsa ailemden dayak yerler
İsin çok zordur bu şekilde
Bıktım valla
En son def edicem hepsini
Hayatimdan
En güzeli muhatap olmamak
Sesiz kalma
Okumadım özetin özetini geç
Boşan kurtul
Evdeki eşyaları esimin ailesi aldı etti yarisida benim ev kira zaten bosansam nolur
Eşya mı dert
Benim bu evde kalmam lazım dimi
Kalma
Çünkü yarın bigun boşanma işi devreye girerse eşim çingene gibi sen git mit muabbeti yapabilir bu evdeki eşyalar annem aldı vs diyebilir hakim napar mesela
Onlar istenir
İyide annem evli zaten nereye gitcem birde iki tane kopeklerim var cocuklarim bu eve çoğu düzeni ben kurdum baktım ettim gecindirdim yaniiiiiiii
Her şeyi yok sayacak yeniden başlayacaksın
Bosanmiyor ki
Ben ne diyebilirimde bosar hakim
Sen adliyeye git sor
Anlattiklarimdan ne çıkardın sence fikrin ne
Bu aile hakkinda
Beynini kullanmazsan böyle olue
İyide ben bunları evlendikten sonra gördüm evlenmeden önce zaten ailesinin evine gitmiyordum gorusmuyordum eşimde kendini belli etmiyordu çoğu konuda nerden bilebilirdimki
Evlenmeden de belli olurdu beynini kullansaydin
Ben hakaret yiyip yargılanmak için açmadım konuyu lütfen sizce bu insanlari ben çözemedim siz cozebildinizmi demek istiyorum
Hakaret değil gerçek
Anlamiyosun galiba adam evlendikten sonra içkiye kendini vurmaya başladı evlenmeden önce ayda bir iki. kere. icerdi bu bir ikincisi ben zaten ailesiyle 2 yıl konusmadim gitmedim görmedim beni istemedikleri için her şey evlendikten sonra belli oldu
Anlıyorum da anlamayan sensin
Valla benim her evliligim böyle oluyor evlendikten sonra çıkıyor herşeyin kokusu başta siz erkekler kopruyu geçene kadar ayıya dayi dediğiniz icin biz kadınlar anlamıyoruz özür dilerim bby
Zaten canım burnumda ben böyle laflar dinliyemem
Dertlesmek istermisin