Bir derdim var acilll yardimmm?

Merhaba iyi günler arkadaşlar sizede akıl danışmak istedim ben eşimle 2021 de tanıştım o zaman ailesi beni pek istemiyordu dövmeli renk saçlı entel marjinal biriyim diye hatta erkek kardeşi ağıza alinmicak. hakaretler söylüyordu bana ve eşime evlencez diye sonra sonra mecburen kabul etmeye çalıştılar 2022 de evlendik hala şu an evliyiz ama ısınamadım bazı mevzular var eşim çok alkol kullanan biri aşırı içiyor her gün zaten onla sorunlarımız çok var o ayrı birde ben bu dertlerden muzdaripim diye annesine değilde erkek kardeşine mesaj atmistim bir gece abinle. gel konuş artık bu kadar çok içki icmesin dışarda kavgalar etmesin aklını başına toplasin yazdım buda bana kes be sizlemi ugrascam mallar aptallar vs hakaret etti bende terbiyeni takin sen benim kaynımsin yerini bil dedim seni zamanında ailelerin hatırı için affettm başladın yine dedim yengelerin gülü seninde ne olduğun ortada herseyi kanıtlı cikarticam goruceksin dedi bende daha fazla muhattap olmadım alkollü diye sonra kocamı aramış yani abisini senin karin @r@spulukmu yapıyor diye sormuş? Ya böyle bir şey sorulurmu Allah aşkına size soruyorum ben hepsinden bıktım artık annesi bile bunlara söz geçiremiyormus hih oda pek normal değil sinsi gibi heryeri kesiyor kolluyor bakiniyor kaynanamdada birşeyler karistiriyormus dedikoducu sinsi kadın havası var hep annemle içli dişli sürekli onu görünce yüzü gülüyor ediyor benden fazla seviyor gibi duruyor yalnız kalmayi kolluyor selam üstüne selam soluyor mesela herşeye karışıyor ayy annene sen küfür etsen ben müsade etmem bile diyor sanane diyorum bende ailemle olan tartışmalarim için sanane yani diyorum tuhaf olan su eskiden ailemle icli dişli olmayan çok ses çıkarmayan selam nadir söyleyen kadın birden annemi sevmeye basladi bizi sevmeye başladı nolduda acaba hareketlerinde onu gösteriyor eşimde ona benzemiş dün annesiyle sessizce bisiler konuşuyorlardı gizli saklı gibi oda çok sinsi s@l@k duruyor ama gözü açık gibi valla ne biçim aile bunlar anliyamadim bir türlü üstüne birde esimin alkol problemi yüzünden suradima bira tenekesi yedim eşim firlatti sırf eve gel sokakta içip içip bağırma dedim diye valla ben böyle bir aile bağı görmedim iki oğlu içkici çıktı kendisi tuhaf bir kadın zaten arsiz yuzssuz sığ geri kafalı cahil hayvan sevgisi olmayan sinsi sülalesi gibi bizimkiler hiç böyle değil gayet neşeli kendini ifade edebilen açık sözlü merhametli ailem var zaten eşime soledim bir hata daha yaparsan bosanirim senden sizce bunlar çakallık peşinde ben napayim var mı tilki fikirleriniz?

Bir derdim var acilll yardimmm?