Napıyımmm acil?

Yaklaşık bir seneye yakın ilişkim var evlilik yolunda gidiyoruz kız kardeşiyle arkadaş gibi yakınız aramızda bir sorun yok ama kaynanam biraz tuhaf şurada anlatmak istediğim sevdiğim çocukla annesinin arası bayağı iyi ve bu beni mutlu ediyor ama Sorun şu ki kadın alttan alttan kıskandığını hissediyorum niye bu kadar konuşuyorsunuz bir laflar söylüyor duyuyorum mesela görümcemle kaynanamla aynı anda yüz yüze görüşmüştüm Görümcem bana çok güzelsin bebek gibisin gibi laflar kullandı Neyse Akşama Onlar eve dönmüş halası sormuş kız nasıl biri İyi demiş Sadece kız Fotoğrafta çok güzel canlı nasıl idare demiş o sırada görümcem de demiş ki kız bebek gibi Bunu bana söyle o ailenin içinden beri akrabaları hani böyle sorunları var da Ama ben artık düşünmekten yoruldum dum ben gerçekten onu iki günde bir arıyorum saygılıyım ona karşı mesela ve manitam ile telefonda konuşunca başkasının kızına övüyor Neyse bugün manitam ile telefonda konuşurken bana çirkin dedi Ben de dedim ben çirkinim dedim güldüm sana manitam dedik Sen çok güzelsin dedim Annene söyle bana çirkin demişsin diye annesine dedi kız arkadaşım öyle bulaştım dedi sizin aranızda Mesela ben ondan öyle bir şey beklerdim benim abimle sevgilisinin arasında bu diyalog geçti Benim annem dönüp dedi ki benim gelinim güzel ama halbuki Annem gelinini de beğenmiyor yani Ben hayatımda Annem Gibi iyi kaynana istiyorum bilmiyorum evleneceğim insanlar Yolları Bu yüzden ayrılmak istiyorum Çünkü ileride ona karşı Bir saygısızlığım olmadan bana yapıyorsan bunu ilerde neler yapmaz sizce ne yapayım ilişkimi bitireyim mi yoksa annesini mi yaptıklarına rağmen ilişkisine devam ettireyim mi yoksa erkek arkadaşımı annesinin düşünme tarzını anladığımı söyleyeyim mi?
Napıyımmm acil?