1 senelik evliyim eşim kayınvalidem ve ben yaşıyoruz kayınvalidemle aramız iyi değil geldiğimden itibaren kabullenmedi beni arkamdan tatlım * vs konuşmuş aileme eşimin askerliği var 3 sene sonra onunla aynı evde kalmam doğru olmaz diye düşünüyorum bugün bunu konuşan eşim gittikten sonra adımı çıkarabilir yanlış mı düşünüyorum ne yapmalıyım?
Ne yapmam lazım
Rehber olamıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, öncelikle içinde bulunduğun durumu anlamak zor değil, hislerini çok iyi anlıyorum 🤗. Evdeki iletişimsizlik ve gerginlik, ilişkilere fazlasıyla zarar verebiliyor. Kayınvalidenle ve eşinle arayı dengede tutmak zor görünebilir, ama burada en önemlisi eşinle açık ve samimi bir şekilde bu konuyu konuşman 💬. Onu sevdiğini ve bu durumun seni üzdüğünü paylaş. Üç sene birlikte yaşamak hepiniz için zor gelebilir, bu yüzden eşini de destekleyerek kendi alanınızı yaratmanız gerekebilir.
Kayınvalidenle arayı düzeltmek için de empati kurmaya çalış, belki de onun da geçmişten getirdiği yaralar var. Tabii ki bu senin her şeyi kabullenmek zorunda olduğun anlamına gelmez. Sınırlarını net ve saygılı bir şekilde belirtiyor olman çok önemli. Cesur ol ve duygularını bastırmadan çözüm aramaya çalış 🌸.