Ya sizce ne yapmam lazım?

Şimdi özet geçmek gerekirse şöyle anlatayım benim şu anda ciddi bir ilişkim var kimseye duyurmadık ailelerimiz biliyor sadece adı konana kadar duyurmayı düşünmüyoruz. Ama benim bi sorunum var ben ergenlikte o canım bi hata yaptım. Serserinin biriyle sevgili oldum ve ailem onu öğrenince bana çok şeyi yasaklayınca sıkılıp o çocukla kaçtım. Tabi o günün gecesinde evime geri döndüm ailemin ısrarı üzerine. Aramızda hiçbir şey yaşanmadı yani bakirelik falan derseniz o konuda hiçbir sorunum yok hayatımda öyle ilişkim olmadı kimseyle. Ama bu çocuk bana bela oldu peşimi bırakmadı. Önce aileme tehditler savurdu işte o kızı bana vereceksiniz dedi. Babam da ben veririm kızım istiyorsa kendi tercihi dedi ben istemedim. Ondan sonra annesi senin evlenmene asla izin vermicem bela olacam sana hayatın boyunca dedi. Sonrasında instagramıma çok takip istekleri attılar abisi yengesi falan kim atsa engelledim. Sonra sesleri solukları kesildi. Üstünden belli bi zaman da geçti. Ama içim hep huzursuz hep. Yarın öbür gün sevgilimle aramızda bi söz bi nişan olsa bunlar duysa bi şey yaparlar diye korkuyorum ne yapıcam ben? Sizce vazgeçerler mi?
Ya sizce ne yapmam lazım?