Aile & Toplum Özel güvenlik görevlisi kursuna yazıldım. Daha ilk günden kahvaltı planı sizce saçma değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kursta dengesiz dul bir kız hemen yarına kahvaltı planı yapmış kendince. Şimdi grupta yazdı yarın herkes bir şeyler yapıp getirsin diye Güncellemeler11 ay ... Özel güvenlik görevlisi kursuna yazıldım. Daha ilk günden kahvaltı planı sizce saçma değil mi? Cevapla Getir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ümitakkus Takip Et Xper 7 Yaş: 28 11 ay Bence özel güvenlik görevlisi olma derim git başka iş bul ben 2 gün sora istifa edecem sende yapma 0 2 Yorumla Soran 11 ay Neden Yorumla ümitakkus 11 ay İnsan muamelesi bile yaptırmıyorlar güvenlikçilere inan bunu çalışınca anlarsın 3 vardiya çalışacan ve 30 bin tl için 8 5 çalışan insanlar bile bu paraları alıyorken neden 3 vardıyalı işte insan çalışmak ister ki? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence özel güvenlik görevlisi olma derim git başka iş bul ben 2 gün sora istifa edecem sende yapma
Neden
İnsan muamelesi bile yaptırmıyorlar güvenlikçilere inan bunu çalışınca anlarsın 3 vardiya çalışacan ve 30 bin tl için 8 5 çalışan insanlar bile bu paraları alıyorken neden 3 vardıyalı işte insan çalışmak ister ki?