Ben bitik bir durumdayım akıl verin bana?

Annem herşeyi telefona bağlıyor bakıyorum diye çok üstüme geliyor dayanamıyorum artık ben.
Annemdir diye susuyorum ağzıma açmıyorum olabilir diyorum falan ama ama dayanamıyorum kaldıracak durumda değilim doktora tamam diyo yapmayız hocam onun yolunda gideriz falan ama evde boğuyor yok işte telefon bakıon kafanı ondan kaldırmıyorsun falanda filan diye bi boğuşma içindeyiz olay da şu lavabodaydım girmeden once çorba koymuştum sonra lavaboya girdim çıktım çorba koyduğumu unutmuştum oturdum instaya bakıyordum geldi Allah seni bildiği gibi yapsın hayatını o veriyor çorbanın altı tuttu kömür kömür oldu diyo hayatını o telefon sınav senen telefona bakacağına kitap okusana test çözsene hayatını telefon mu kazandırcak kalkıyorsun elinde çık çık çık bakıyon gülüyon bunları bağırarak söylüyor biliyor doktor uyardı öfkemi kontrol edemiyorum bana bağrılınca yükselince bende isteksizce yükseliyorum bağırıyorum doktor uyardı ama yine bağırdı bende artık dayanamadım patladım sabrettim sonra yükselince işte sus sus sus terbiyesiz saygısız beni anne yerine koymuyorsun işte falanda filan cahilsin diyo ben nr yapıcam allah aşkına elim ayağım titriyor sinirden ağlıyorum yaşamaktan çok sıkıldım.
Ben bitik bir durumdayım akıl verin bana?