Nolur yardım edin bu kaynana benim sonum olucak?

Öncelikle merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayım 1.30 yıl önce eşimle tanıştım ve 6 ay içerisinde evlendim benim kaynanam ve kaynatam boşanmış ve eşim kaynanamla yaşıyordu bende tanışmıştım ve çok seviyordum sonra beni eşime vermediler bende kaçtım başta eşimin babasıyla kalıyorduk ama evlendikten sonra annesi öyle bir değişti ki düğünümde bana hiçbir şey yapmadı ve benim eşimde 20 yaşında askere gitmediği için ayrı eve çıkamıyoruz 2 ay kaynatamla oturup sonra ise kaynanamın yanına taşındık ama kadın bana kan kusturuyor şu an tam 9 aylık evliyim kaynanam eşimi benden kıskanıyor eşim ve beni hep azarlıyor eşime kılıbık güzel kardeşim banada şırfıntı gezenti ağıza alınmayacak laflar ediyor eşim ağustosta askere gidecek eşimde bıktı ama ağustos a kadar dayan diyor ama gücüm kalmadı benim artık vede kaynanam çok pis bir kadın ama bana mana bulup laf ediyor kocamla odamıza girdiğimizde kapıya geliyor sabah uyandığında kapıya geliyor ona defalarca hediye aldım elimden geldiğince evin ihtiyacını aldım eşimde yaptı bileziklerimden verdim takılarımdan sıkıştığında ama nankör geliyor eşime sen bişey yapmadın diye çok kötü davranıyor bide evde kaynım var hergün bir paket sigara alıyor ona oda eşime vermiyor eşim çok eziliyor ve aşağılanıyor ve bende nolur yardım edin ve bizde eşimle deli gbi kavga ediyoruz şimdi bu insanlığa sığar mı arkadaşlar kadın psikolojik sorunları var ve sülalesindekü hekesle kavgalı kimseyle iyi anlaşamıyor çok kötü durumdayım tamam eşimin annesi olabilir ama ben anneme gittiğimde bile kavga çıkartıyor hep bana bağırıyor çok kötü davranıyor nooolur yardım edin bu kadın benim sonum olcak yağmur yağsa benden biliyor kalmadı artık dermanım
Nolur yardım edin bu kaynana benim sonum olucak?