Lütfen bir bakar mısınız herkesi kendimden üstün görüyorum nasıl düzeleceğim? Hoş gerçi kim bu kadar uzun yazıyı okur ki hele de söz konusu bensem?

Sürekli kendi kendimi aşşağılıyorum onun boyu benden uzun o benden yakışıklı bu kız bana bakmaz onun saçı benden güzel onun gözü benden güzel o benden daha bilgili eskiden böyle bir sıkıntım yoktu ama artık her şeyi takar oldum eskiden rüyalarımın hiç birini hatırlamazdım artık hepsini hatırlıyorum bu kendiliğinden olmadı hatırlamak istiyorum tüm içtenliğimle ve hatırlıyorum sonrada oradaki insanlarla uyanınca hayal kurarak mutlu olmaya çalışıyorum hiç sevgilim olmadı yanlış anlamayın eline yüzüne bakılmayacak birisi değilim normalim işte hiç arkadaşım da kalmadı üniversiteyi kazanamayacağım diye deli oluyorum hukuk düşünüyorum ama çok korkuyorum ya kazanamazsam zaten çok yalnızım sitede bir kaç tane intihar eylemli soru açmıştım kaldırdılar neyse o konulara hiç girmeyeyim zaten neden beni seven kimse yok şu hayatta birileriyle konuşmaya çalışıyorum herkes yapmıyor tabi ama bazı insanlar duydukları halde dönüp cevap vermiyorlar bile çok huzursuzum kesin beni tanıyorsunuzdur xper seviyem falan yüksek her ne kadar sitede normal gibi gözüksem de gizli sorularda gizli kullanıcılarda hep sorunlarımı paylaşıyorum hiç normal değilim şimdi aklımdan geçenleri tam olarak yazardım ama sorumu kaldırıp bir psikiyatra gitmenizi öneririz deyip duruyorlar neden kimse beni sevmiyor ki çok sessizim ondan mı eski arkadaşlarımla artık buluşmuyorum yeni arkadaşlarım da bana gerçekten yakın değiller sadece aynı ortamda bulunduğumuz için birlikteyiz hiç kimse beni sevmiyor bazen düşünüyorumda ölsem kimse dönüp bakmaz bile bana bir çıkış yolu gösterir misiniz?
Lütfen bir bakar mısınız herkesi kendimden üstün görüyorum nasıl düzeleceğim? Hoş gerçi kim bu kadar uzun yazıyı okur ki hele de söz konusu bensem?