Ölmek istiyorum ben?

İyi geceler herkese bi derdimi anlatacağım bi evlilik yaptım 6 ay sürdü çok güzel bi aşk hikayesiyle evlendik ailem razı gelmedi ama benim için evliliğimi onayladılar evlendik hersey güzel gidiyordu bu adamın 2 dükkanı vardı oto yedek parça satıyordu maddi durumu da çok iyiydi meğerse bu benim bildiğim kısmıymış.. aslında yasa dışı işler de yapıyormuş bu adam silah ticareti gibi vb.. dükkanına sürekli ne olduğu belirsiz adamlar geliyordu evlendikten sonra gerçek yüzüyle karşılaştım evde huzur kalmadı hasımları sürekli arıyordu karını öldürürürüz karına tecavüz ederiz evden bile çıkamaz olmuştum bırak bu işleri diye kavga ettim ağladığım yalvardığım günler oldu ama nafile.. bu srfsz beni dinler mi hiç kendi bildiğini okumaya devam etti üstüne bir de fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm. Sonrasında midem bulandı yatakları ayırdım karı koca hayatımız bitmişti bu sefer de alkol alıp sızıyordu ve sen bana kadınlık yapmıyorsun diyip kavga çıkarıyordu herseyi anlattım babama geldi aldı beni ailem arkamda durdu anlaşmalı boşandık kurtuldum evet ama geçmişimi silip atamıyorum yaşadığım zorluklar hep aklıma geliyor dertleşmek için yazdım iyi geceler ….

Ölmek istiyorum ben?