Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılyazdigin aşagida butun yorumlari falan okudumda hpsine katiliyorum ay tanrisi falan israil. mslumanlara kök sokturdu falan demen gzel demissin
21 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle bunlar bilmeden iman eden tatlı su müslümanı bu kitabı okuyup sonra Tevrat okuyan bu kitabı kaldırıp atması lazım
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılYoktur sanırım biliyorum diyen bile hangi kaynaktan neyi doğru okuduğunu biliyor mu açama? Sağlaması yapılabilir bilgi değil ki
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılislam dinini bilen ve gerçekten ayetleriyle hadisleriyle kabul eden biri burada olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen yaklaşık 10 yıl İslâm eğitimi aldım, sorunuz varsa sorabilirsiniz kardeşim
03 Yorumla
Soran1 yılKur'an okudunuz mu Kur'an tek başına yeter mi ve arapçanız var mı
Cevap sahibi1 yılKur'an kıssalar üzerine indiği için tek başına Kur'an okumak yetersiz gelecektir. Hangi ayetin hangi konu üzerine indiğini bilmek gerekir. Hadislere gelince günümüzde 310 cild'e yakın hadis bulunmaktadır. Ve sahih hadis sayısı 3000-5500 arasındadır. Kaba bir hesap ile yaklaşık 1.000.000 sahte hadis vardır. Örneğin Peygamberimizin istanbulun fethi ile ilgili söylediği söz sahih bir hadis değil. Peygamber efendimizin ümmetimin ömrü 1500 yıl sürecek sözü gerçek bir hadis değil. Bildiğimiz çoğu hadis yetersizdir yanlıştır. İslam çok meşakkatli ancak ince bir yoldur. Temel kavram ise Allah'ı sevmektir. Ey insanlar, insanlar sizi Allah ile kandırmasın. Sözü bile islamın ne kadar zalim insanların eline düşeceğine delildir. Toparlayacak olursak; Kur'an okurken hangi âyet'in hangi olay üzerine indiğini araştırırsanız temeli sağlam ve tamda Allah'ın istediği İslâm dinini anlamaya başlayacaksınız. Ve günümüzdeki sahte İslâm ideolojisinin içinin ne kadar boş olduğunu göreceksiniz
Soran1 yılBen gerçek İslâm biliyorum bilmeyenler bu dine iman edenler yani sizlersiniz İslâm öyle barış dini falan değildir 4 halife dönemini okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız sahihi hadisler de Türklerin müslüman olamayacağını Türkler'in kıyamet alameti olduğu söylenmektedir sahihi hadisler de Muhammed in Türk düşmanı olduğu görülmektedir Türkleri aşağıladığı görülmektedir Allah sevilmez Kur'an da Allah'tan korkulması istenir ayrıca sizin Allâh dediğiniz Mekke'deki taş ay tanrısı putu el lât el Uzza el manat başına el koyduğun her kelime Tanrı'nın yoluna gittiğini ay tanrısının yolunda gittiğini gösterir ayrıca siz putperestsiniz İslâm dini kendinden olmayını öldüren bir dindir Tevbe 5 Muhammed 4 bu sureler benzeri surelerdir sizler bu gibi süreleri şu şekilde çeviriyorsunuz İslâm ordularına saldırdılar Muhammed savunma ssvaşı yaptı hiç bir kaynak da İslâm ordularına saldırılmamıştır hep Muhammed saldırmıştır size öğretilen tatlı su müslümanlığıdır
Gizli Üye(25-29)1 yılHadislerden sorumlu değilim ama Kur'an bilgim var.
040 Yorumla
Soran1 yılKur'an yeter mi diyorsun
Cevap sahibi1 yılKur'an yeter, hadisler detaydır. Sana ahirette hadis değil, Kur'an sorulacak.
Soran1 yılKur'an tek başına yeter diyorsun yani Kur'an kaç kere okudun bitirdin
Cevap sahibi1 yılOkudum, bitirdim, sürekli bakarım dinlerim bilgim yeterli her ateiste.
Soran1 yılEmin misin bak Kur'an tek başına yetmez Tevrat okudunuz mu
Cevap sahibi1 yılTevrat ve incile 1-2 sayfa tahammül edebildim çok basit anlatımlar
Soran1 yılKur'an okumanız için Tevrat ve İncil de okumanız gerekir Kuranda geçen olaylar yüzde 90 Tevrat'tan alıntıdır yüzde 10 İncil dir hadisleri de reddederseniz olay örgülerini birbirine tutturamazsınız
Cevap sahibi1 yılBu da demek oluyor ki, tüm kitaplar tekbir yaratıcıdan indi. Ama diğer ilahi 2 kitaptan biri, bebekleri çocukları hayvanları öldür emri verdi, diğerinde tanrı dünyayı yarattıktan sonra istirahat etti dedi. Bu sebeple değiştirilmeyen tek kitap Kur'an dışındakiler beni ilgilendirmez ateist dişi
Soran1 yılTevrat İncil indirilmedi İncil ile Kur'an arasında 600 yıl var 😀 Muhammed peygamber değil sabi müslümanlık diye de bir din yok müslümanlık sabiliğin putperestliğin devamıdır Allâh dediğiniz de Mekke'de ki el ilan ay tanrısı putu dur necm suresi 19 20 21 oku 😀 sonra ibrahim 4 fussilet 44 İsra 15 oku Kuran'ın tanrısnın ırkçılığını gör bu ayetler de 😀
Soran1 yılDeğiştirilen Kur'an İncil ve Tevrat değildir Kuran'ın orjinali yok 😀
Cevap sahibi1 yılEvet ayetlerde hiçbir sorun yok, ateistler mühürlü olduğu için şöyle bir karşılık vereyim
Allah, bir dişi sivrisineği ya da ondan daha üstün/aşağı bir şeyi örnek olarak vermekten çekinmez. İman edenler (örneği duyunca) onun, Rablerinden gelen bir hakikat olduğunu bilirler. Kâfirler ise: “Allah bu örneği vermekle ne murat etti?” derler. (Allah) o (örnekle) birçoğunu saptırır, birçoğunu da hidayet eder. (Hakikatte) onunla sadece fasıkları saptırır. (2/Bakara, 26)
Soran1 yılYani Allâh kendisi saptırıyor ve kendisi hidayet ettiriyor öyle mi😀
Cevap sahibi1 yılİçlerinde kötülük, kibir olanlar daima sapmıştır tıpkı senin gibi. Bu ayet sen ve gibilerini açıklıyor
Cevap sahibi1 yılEvet düşük zekâlı ateist Kur'an ile gel devam et, senin gibileri çok gördüm, mağlup ettim de kibirden ötürü kabul görmedi. Bilmeyenlerin veremediği cevaplarla daha da azgınlaşıp kibirleniyorsunuz.
Soran1 yılAzgınlaşıp kibirlenecek bir şey yok bir tanrı kıyamete kadar inanmayan insanların içine kin nefret atmaz 😀
Soran1 yılMağlup falan ettiğin de yok Kur'andaki tanrı istediğini doğru yola sürüklüyor istemediğini yanlış yola sürüklüyor bizim bir şey yapmamıza gerek yok 😀
Cevap sahibi1 yılİnsan iyiyse ve kibirsizse ona bir şekilde hidayet gidiyor ve kapı açılıyor. Allah'ı arayan her türlü buluyor. Sadece ateistler, müşriklerin cehennemi garanti. Ehli kitap Allah'ın birliğine inanıyor, onun kararı Allah'a aittir.
Soran1 yılKendi ağzınla söylüyorsun Allah'a aittir diye yani allah bulmamızı istiyorsa buluyor istemiyorsa bulamıyoruz Allah'ı demek ki bulmamızı istememiş Allâh,😀
Soran1 yılAhhh biraZ aklını kullansan keşke dediğini bir anlasan
Cevap sahibi1 yılİsrail Gazze olayları hakkında ne düşünüyorsun
Soran1 yılDevir de teknolojiye önem vermezsen hiçbir tanrı seni kurtaramaz İsrail ot yoldurdu bütün müslümanları kesti attı hani nerde Allah'ınız yok
Cevap sahibi1 yılHayır, insani boyutta fikrini öğrenmek istiyorum
Soran1 yılDinde insani boyut olmaz bu din savaş müslümanlar da İsrail kadar güçlü olsa orada bir tane Yahudi bırakmazlar ayrıca savaşı hamas başlattı
Cevap sahibi1 yılHah bak bu yüzden sen saptırıldın ve daha da azgınlaşacaksın, bunun kanıtı ayet ile sabit.
Andolsun ki, insanlar arasından iman edenlere en çetin düşman olarak Yahudileri ve müşrikleri bulacaksın. İman edenlere sevgi bakımından en yakın olanlarınsa “Biz Hristiyanlarız.” diyen kimseler olduğunu bulacaksın.
... (Maide 82)
Dünyada hristiyanların Gazze için verdiği mücadeleyi görebiliyoruz.
Soran1 yılOlm saçmalıyorsun İslâm dini kendinden olmayanı öldüren bir dindir ayrıca sen Türk'sün bu dinde sen kıyamet alametisin
"Müslümanlar, Türklerle öldürüşmedikçe, kıyamet kopmayacaktır." Muhammed
(Bkz. Müslim, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/62-65, hadis no:2912; Ebu Davud, Sünen, Kitabu'l-Melahim/9 Babun fi Kıtali't Türk, hadis no: 4303; Nesei, Sünen, Kitabu'l-Cihad/ Babu Gazveti't-Türk)
Ayrıca tanrı andolsun demez yemin etmez o tanrı kelâmı olmadığı oradan belli orada andolsun diye Muhammed
Cevap sahibi1 yılSenin yanıtına karşılık cevapları 1400 yıl önce yazılmış kitaptan verdim halen de boş boş konuşuyorsun. Başka kapıya düşük zekâlı ateist, her tezinin cevabı cehennemlikler olarak hazır olarak Kur'an da bulunur.
Soran1 yılAyrıca sadece Hristiyanlar yapmıyor İsrail içindeki Yahudiler de İsrail kınıyor
Cevap sahibi1 yılİstisnalar kaideyi bozmaz, tıpkı helak olan kavimlerden iyiler, kötülükleri engellemediği için kötüler ile birlikte helak oldular.
Soran1 yılsende huri becerirsin cenette 😀 ayrıca o cennet verilen vaatler Arap erkeklerine verilmiş vaatler bu dine sen mensupsan Arap olmak zorundasın durduk yere bir tanrı insan gibi kin tutmaz nefret sözer söylemez inanmayanları cehennem atıcam derilerini yüzücem tekrar dirilticem demez 😀😀 hayvanlara sapık demez
Soran1 yılHelak konusunda bana Maide 17 yi açiklayabilir misin 600 sene önce ölmüş İsa Mesih Kuran'ın tanrısı öldürmek istiyor
Cevap sahibi1 yılArap dini olduğu için mi Asya da daha çok Müslüman var düşük zekâlı ateist.😃 Hristiyan bir kadın, Derileri cehennemde yenileme ayetini nasıl yorumluyor izle bakalım, cehenneme hazırla kendini düşük zekâlı ateist
x.com/.../1795503979352215765
Soran1 yılAsya ya kadar müslümanlık nasıl yayıldı bir tarihi oku Türkler nasil müslüman oldu tarihi oku 😀ondan sonra gel kılıç zoruyla yayıldı müslümanlık bütün Türkleri kestiler bütün Asya'daki herkesi kestiler Avrupa ya kadar yayıldılar 😀 düşük zekalı diyorsun da Türkler güle oynaya müslüman olmadı Muhammed ve adamları Türkleri talas Nehri'nde kestiler bu dini kabul eden herkes Arap oldu en yakin tarihimiz Osmanlı Devleti Türklüğü kabul etti mi yavuzdan sonra reddeetti çünkü islma şeriati ile yönetilecek Arap olmak zorunda halifelik Araplara verilir 😀😀
Soran1 yılAyrıca şu an Maide 44 göre şeriat ülkesin de yaşamayan bütün müslümanlar kafir 😀😀
Cevap sahibi1 yılLütfen bir daha yazma, tartışabilecek kapasitede değilsin. Sen Türkçülük yap bırak dinleri, düşmanlığını gizle ki canına zeval gelmesin. Maide 44ü bile kendi kafasına göre yorumlayacak kadar cahil bir ahmakla bu kadar maalesef. Allah'ın hükümleriyle hükmetmeyenler kâfir yazıyor, ahmak
Soran1 yılHahahahah verecek cevabın kalmayınca yazma bana yok şöylesin böylesin asıl kendi kafanıza göre yorumlayan sizlersiniz bilmeden iman eden sizlersiniz böyle gerçekleri bilen söyleyen biri oldu mu da hareket edersiniz bilmiyorsan doğru düzgün öğreneceksin öyle yarım cahil bilgi ile gelip orada o şurada şu dersen kalırsın çocuklukta öğretilen ne hikayeler var ise o kadar bilginiz var İslâm hakkında sizler tatlı su müslümanısınız tatlı su müslüman olunmaz 😀😀😀😀
Cevap sahibi1 yılMaide 44te şeriat ülkesinde yaşamayan kâfirdir anlamını çıkaran bir ahmakla inan kimse muhatap olmaz. Kur'an okumayan bir ateist. Yazma ahmak ateist son olsun
Soran1 yılHahahhahahaha sen daha inandığın Tanrı'nın kurallarını bilmiyorsun inandığın Tanrı'nın kuralları şeriattir şeriat ile yönetileceksin laik sistem de müslüman olamazsın dinsizleri müslüman yapmak zorundasın yapmıyorsan kafirsin demektir
Cevap sahibi1 yılBen laik değilim, desteklemiyorum, oy kullanmıyorum bu başka, şeriat ülkesinde yaşamayan kâfirdir başka ahmak ateist. Laikliğe destek verince kâfir oluyorsun bak halen düşük zekâlı olduğunu ısrarla söylüyorum
Soran1 yılDüşük zekalı sensin şeriat ülkesinde yaşamak zorundasın müslüman isen laik Ülkede yaşıyorsan kafirsindir 😀
Soran1 yılSen onu bunu boş ver Maide. 17 yi anlat bana a sen 600 yıl önce ölmüş İsa Mesih Kuran'ın Allah'ı 600 yıl önce ölmüş olan adamı öldürmeye çalışıyor🤣😀
1 yılİslam dini sorgulamayı emrediyor koşulsuz kabul etmeyi değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBütün hadisler kabul edilmez çünkü gerçek olmayan hadisler var ama tüm ayetler kabul edilir
017 Yorumla
Soran1 yılBütün hadisleri kabul etmek zorundasın
Cevap sahibi1 yılDeğilim çünkü uydurma hadis çok fazla
Soran1 yılKabul etmek zorundasın :)
Cevap sahibi1 yılSen kabul et o zaman
Soran1 yılBen ediyorum zaten sende etmek zorundasın
Cevap sahibi1 yılSen ediyorsun diye etmicem 🤣
Soran1 yılEtmek zorundasın 😀
Cevap sahibi1 yılSenin yaş kaç ufaklık
Soran1 yılLaf bulamayınca yaş sorarsınız 😀
Cevap sahibi1 yılÇünkü belli ediyorsun
Soran1 yılBilmeden iman ediyordunuz koçum gerçek bilen birine denk gelince böyle apışıp kalıyorsunuz
Cevap sahibi1 yılAslanim once sen neyin ne olduğunu öğren ondan sonra sor swn daha kac tane hadis var onun sayısını bile bilmiyorsun açıp Kuran'ın tamamini okumamissin bile nette gördüğün iki üç ayetten yorum yapmaya kalkiyorsun senin karsindaki kisi İncil tevrat Kur'an-ı okumuş birisi ayrica sana bir soru kaç din vardir bunu bil bakalim
Soran1 yılSen eğer ki Tevrat İncil okumuş biri olsaydın Kuran'ın çakma Tevrat olduğunu anlardın Kuran'da 6666 tane ayet var diyorsunuz ya hepsi tekrar ayetler o kadar ayet yok 😀 sen bence güzelce hepsini oku ondan sonra gel
Cevap sahibi1 yılİşte bak dedigime geldin daha kaç din var onu bilmeden İslam'ı kötülemeye çalışan
Soran1 yılNe dediğine gelicem sen daha neye iman ettiğini bilmiyorsun müslümanlık diye bir din yok müslümanlık putperestliğin devamı ve Araplardan başkasıyla muhattap değil hadisleri reddediyorsun ama sahihi hadisler de Türkler Yecüc mecüc dür kıyamet alametidir
Cevap sahibi1 yılTam bir siyonist düşüncesi bu Yahudi bile demiyorum çünkü asıl Yahudiler böyle düşünmez dunyada tek din islam'dır Hazreti ademden günümüze kadar islam dini haricinde başka dîn gelmemiştir inmemiştir peygamberlere inen kitaplar Kur'an-ı Kerim e kadar seriati anlatır ayrı bir din değillerdir sadece Kur'an-ı Kerim mucize kitap olarak adlandırılır oda İslam'ı anlattığı içindir şimdi sen git kendi derdine yan
Soran1 yılKur'an Araplardan başkasıyls muhattap değildir ayrıca Kuran'da diyor ki Yahudiler Tevrat ile Hristiyanlar İncil ile müslümanlar Kur'an ile hükmetsin diyorlar sonra ki âyettede diyor ki tek din islam'dır bu çelişkiyi nasıl açıklayacaksın
Biliyorum o nedenle inanmıyorum
05 Yorumla
Soran1 yılAradığım cevap
Soran1 yılNerede başladınız
Soran1 yılGüzel
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHerkesin dini kendinedir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDinş bilirim ama ibanmıyorum
00 Yorumla
1 yılNeyi merak ediyosun neler olsun istiyosun
015 Yorumla
Soran1 yılBütün hadisleri bütün ayetleri kabul ediyor musunuz yani orada öyle demek istemedi ya da şöyle değil böyle değil demeyip olduğu gibi ne yazıyorsa o şekilde kabul edıyor musunuz
- 1 yıl
Tabikide
Soran1 yılArapçanız var mı? Ayet sorsam bana anlatabilir misiniz
- 1 yıl
Bence oyle degilde siz neyi merak ediyosunuz asil aklinizdaki soru ve cevap nedir
Soran1 yılİman ettiğiniz dini ne kadar çok iyi biliyorsunuz yani Allah nedir müslümanlık nedir İslâm dini evrensel bir din midir yoksa bir kısım mı sadece bu dine iman eder İslâm dinin de bütün dinlere yer varmıdır farklı bir dine inanan ya da inanmayan ateist deist bunlar İslâm yönetim de özgürce yaşayabilir mı
- 1 yıl
Bunlar burada konusulup tartisilacak konu degil. ozel bir ortamda uzun uzun konusukup soru cevsp seklinde ilerlenecek bir konu, boyle bir badit sayfada bunlari konusmak bence dogru degil
- 1 yıl
Allah kainatın yaratıcısidir sameddir yani birdir tektir doğmamış ve dogurmamistir. Onu tecsim ve müşebbihe edemeyiz yani cisimlendiremeyiz insana benzetemeyiz. Müslumanlik sadece son peygamber Olan Hz Muhammedi kabul etmek değil onunla birlikte bütün peygamberleri hak davetcisi olarak kabul etmektir Allaha şirk kosmayip birliğine inanmaktır islam evrenseldir ve evrensel olduğu kuranı kerimde bizzat geçer hitaplarada dikkat edin ayetelerde ey araplar demez ey insanoğlu ve ey iman edenler diye hitap eder mesela tevratta yahudilerden yani israilogullarindan bahseder çünkü sadece Yahudilere o kavme gelmiştir Tevrat
Soran1 yıl@Asels Kur'an evrensel mi diyorsunuz İbrahim 4 Fussilet 44 İsra 15 açıklar mısınız
Soran1 yıl@Asels bu Allâh tanımı Tevrat kıtabındaki tanım doğmamış doğurmamış diyorsunuz ayrıca bu tanrıın bir cinsiyeti var bu tanıma göre doğurmamış ise erkektir ayrıca Allâh dediğiniz Mekke'deki bir taş el ilah putudur necm suresi 19-20-21 okuyun
- 1 yıl
O dönemde müşrikler Kurandan önceki kutsal kitapların genellikle İbranice veya Süryanice indirilmiş olduğunu biliyorlardı bu dillerin vahyin özel dili olduğunu saniyorlar arapça olarak indirilmiş olmasını yadırgıyorlar fakat Kuranin ilk muhatapları Araplar olduğu için onun Arap diliyle indirilmesi doğal Arap diliyle indirildi diye araçlara özel olduğu söylenemez kuranda evrensel olduğuna dair ayetler var “Ey Muhammed Biz seni ancak âlemlere rahmet olarak gönderdik.” (Enbiyâ Suresi, 107)“(Ey Muhammed!) Biz seni bütün insanlara ancak müjdeci ve uyarıcı olarak göndermişizdir, fakat insanların çoğu bilmezler.” (Sebe' Suresi 28) Ey Muhammed!) de ki ey insanlar, doğrusu ben, Allah’ın hepiniz için gönderdiği peygamberiyim.” (A'râf Suresi, 158)
- 1 yıl
Doğmamıştır ve Dogurmamıştır ifadesi kuranda ihlas suresinde geçer De ki: O Allah'tır bir tektir.
2: Allah Samed'dir. Her şey Ona muhtaçtır o hiçbir şeye muhtaç değildir
3: Ne doğurdu ne de doğuruldu.
4: Hiçbir şey O'na denk ve benzer değildir. Dogurmamistan kasıt insanı bi özelliği yoktur her daim vardı ezeli ve ebedidir başi sonu yok Allahın cinsiyeti yoktur haşa erkektir kızdır diye bi kategorize edersek mucessime ve muşebbihe etmiş oluruz Alemlerin yaratıcı olan bir İlahın insan gibi aciz bir kulun cinsiyetine nasıl benzetebiliriz
Soran1 yıl@Asels sen birisine doğurmamıştır dediğin de onun kadın olma ihtimali var mıdır doğumu kadınlar yapar erkekler yapmaz burada Kuran'ın tanrısının cinsiyeti var erkek ayrıca kadınları aşağılıyor sürekli erkekleri ön planda çıkarıyor
- 1 yıl
Allah put ismi diye gecmez Necm 19-20. Ayetlerde anılan Lat Uzza ve Menat kureyşlilerin en fazla önem verdikleri putların isimleri Araplar melekleri Allahın kızları saydıklarından onları sembolize eden putlarada kadın isimleri veriyorlardi ve kendileri için Allah katında şefaatçi olacaklarına inanarak onlara taparlardi aslinda müsrikler Allaha yani bir yaratıcının olduğuna inanırlar fakat ortak koşarlardi helvadan put yapıp ona taparlar sonra onu yerlerdi o putların Allaha yaklaştirdiklarina inanirlardi
Soran1 yıl@Asels Tevbe 5 oku Muhammed o putlarla antlaşma yapıyor şifacı tanrı olarak alıyor sonra el lât el Uzza yı kırıyor sadece el ilah kalıyor allah kelimesi el ilah tan türemiştir camilerin minaresinde ay simgesi var ay Tanrı'sının simgesidir tevbe ilk 5 ayet ise antlaşmayı bozma ayetidir Muhammed putperestliğ devam ettirmiştir müslümanlık diye bir din yok sabiliğin devamıdıe
- Aile & Toplum konusunda 368 cevap paylaştı.
1 yılEvet var niye sordun
04 Yorumla
Soran1 yılSen şimdi bütün hadisleri ve bütün ayetleri kabul ediyor musun ve biliyor musun
- 1 yıl
Hepsini okumadım ama okumak istiyorum bi Kuran i Kerim alıp bi çoğunu okudum ama okumadiklarim da var ve kabul ediyorum
Soran1 yılArapçanız var mı
- 1 yıl
Yok zaten türkçe meali var onları okuyoruz
1 yılYoktur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Din konusu gerçekten çok derin ve kişisel bir alan 🌺. Sonuçta herkesin dini bilgisi farklılık gösterebilir, yaşadığı çevre, aile yapısı ve bireysel araştırmaları da buna çok etki eder. Ayetleri ve hadisleri birebir kabul eden ya da edenlerin yorumları da kişisel inançlarına göre şekilleniyor.
Bazen bir insan dini öğrenmek ister ama bu bir ömür sürecek bir yolculuktur. Belki de din, sorgulamak, anlamaya çalışmak ve kişisel anlamda huzur bulmak için bir kılavuzdur. Eğer bu konuda hassassan ya da takıldığın bir şey varsa, güvenilir kaynaklardan okumalar yapmak ve farklı düşüncelere açık olmak sana yeni kapılar aralar 🌟💫.
Kendi yolculuğun her zaman kıymetlidir ve her zaman değerli olduğunu unutma! ✨