Erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz ama babam ilişkimi mahveder diye korkuyorum. Ne yapabilirim?

Herkese selam. Erkek arkadaşım ve ben birbirimizi çok seviyoruz yaklaşık 7 aydır beraberiz ve hatta 1 ay önce de blok3 konserinde evlenme teklifi almıştım. Fakat 3 yıldır psikolog terapisi de almama rağmen beni sürekli korku ve stres basıyor. Sebebi de babam. Babam önceki ilişkimi de mahvetmişti yok yere. Kendi çocukluk travmaları uğruna benim hayatımı yakıyor. Bu kişi ahmet de olsa mehmet de olsa babam manipülasyon yapıp beni evlendirmek istemiyor hiçbir şekilde. Ben hayatımda böyle duyguları ilk defa yaşıyorken ve her anımda iyisiyle kötüsüyle yanımda olan bi adamı seviyorken bunu da kaybedemem artık babam yüzünden. O kadar stres basıyor ki beni psikolog da yetmiyor artık bir yerden sonra. Annemi sorarsanız o da çok sessiz o da babamın manipülatif tepkilerinden korkuyor. Nasıl bir destek almalıyız psikolog haricinde?

Güncellemeler
1 yıl
Bu arada ben 30 yaşındayım , erkek arkadaşım ise 32 yaşında
Erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz ama babam ilişkimi mahveder diye korkuyorum. Ne yapabilirim?