Sevgilimin babası sürekli bizimle beraber olmak istiyor. Ne yapacağım, çıkmazdayım?

Saygı ve sevgi çerçevesinde uzun yıllardır süren ciddi bir ilişkim var. Birbirimize çok değer veriyor seviyoruz. Her şey yolunda ama benim kafamı kurcalayan bir şey var. Sevgilimin annesi yok. Sadece babası var. Ve adam sürekli kendine itaat edilsin sözü dinlensin saygı duyulsun istiyor. Sevgilimin üzerinde aşırı otoriterlik kuruyor. Ben babasından korkuyorum daha doğrusu ilerisi için korkuyorum. Bizimle yaşamak istediğini söyledi asla kabul etmedim çünkü sağlığı sıhhati yerinde. Dün bana gelip " Ben her zaman oğlumun yanındayım ama bana karşı gelmeyecek ne dersem o olucak" dedi ben şok oldum. Her şeye karışıyor. Bizim adımıza kararlar veriyor. Benim ailem yokmuş gibi davranıyor. Susuyorum alttan alıyorum sevgilime belli etmiyorum ama gerçekten mutsuz bir evlilik yaşamaktan korkuyorum. Aralarını da bozmak istemiyorum babası gerçekten çok kinci birisi. Ama konuşmam da gerekiyor. Çünkü ikisi bir dükkan işletiyor hep babası yanımız da olacak. Yetmezmiş gibi evlendikten sonra benim gelinim başka yerde çalışamaz benim yanımda çalışacak diyor. Ben çalışmak istemiyorum kocamı özlemek istiyor sürekli yan yana olmak istemiyorum her şeyi geçtim babasının patronun olmasını istemiyorum. Erkek arkadaşıma açık bir dille istemediğimi söyledim tamam dedi ama babasına yansıttığı zaman adam kendini istediği olmasını için tepki verecek bana içten içte kin duyacak. Çıkmazdayım...

Sevgilimin babası sürekli bizimle beraber olmak istiyor. Ne yapacağım, çıkmazdayım?