Aile & Toplum Kızlar yeni ev kuruyorum da tavsiyelerinizi alabilir miyim her ne konuda olursa olsun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Mobilya seçimiBeyaz eşya seçimiÖrtü seçimleriKüçük ev aletleriNe iyidir ne değildir sizce Kızlar yeni ev kuruyorum da tavsiyelerinizi alabilir miyim her ne konuda olursa olsun? Cevapla Beyaz Eşya Soruları Beyaz Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Küçük ev aletleri Arzum korkmazBeyaz eşya: arçelikMobilya bütçene bağlı diyebilirim 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Arçelik çok tavsiye ediyorlar beko ilə aynı mı çünkü sanki birleşmişlerdi en son Yorumla Richardgör 1 yıl Aynı, arçelik, bekı, altus, grundig aynı fabrija, modeller değişir Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Richardgör 1 yıl Bişi değil kuzum Yorumla
QwMariner Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Abla Şimşek McQueen yastık alıp onu bir yere koyuyorsun önceİlk iş bu!!! 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nneeeeğğğ Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ocağı kesinlikle beyaz al, siyah olunca sürekli toz oluyor 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ama ben siyah düşünüyordum seviyorum beyaz ve siyah uyumunu Yorumla 2golgeadam2 1 yıl Sen bilirsin, siyah olunca sürekli silmek durumunda kalıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim tamam Yorumla
bihayvansever Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı. beyaz eşya bosch. küçük ev aletleri arçelik. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ama boshun sanırım bulaşık makinesi çok kötü çünkü annem hiç memnun değil 😭 Yorumla bihayvansever 1 yıl Yani bilmiyorum biz de kullanıyoruz ama güzel bence. Bulaşık makineisni başka marka tercih edebilirsin o zamna. Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederimmmmm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Küçük ev aletleri Arzum korkmaz
Beyaz eşya: arçelik
Mobilya bütçene bağlı diyebilirim
Arçelik çok tavsiye ediyorlar beko ilə aynı mı çünkü sanki birleşmişlerdi en son
Aynı, arçelik, bekı, altus, grundig aynı fabrija, modeller değişir
Teşekkür ederim
Bişi değil kuzum
Abla Şimşek McQueen yastık alıp onu bir yere koyuyorsun önce
İlk iş bu!!!
Nneeeeğğğ
Ocağı kesinlikle beyaz al, siyah olunca sürekli toz oluyor
Ama ben siyah düşünüyordum seviyorum beyaz ve siyah uyumunu
Sen bilirsin, siyah olunca sürekli silmek durumunda kalıyorsun
Teşekkür ederim tamam
beyaz eşya bosch. küçük ev aletleri arçelik.
Ama boshun sanırım bulaşık makinesi çok kötü çünkü annem hiç memnun değil 😭
Yani bilmiyorum biz de kullanıyoruz ama güzel bence. Bulaşık makineisni başka marka tercih edebilirsin o zamna.
Teşekkür ederimmmmm