Nişanlıyım daha yeni yeni ev kuruyoruz ve nisanlimin benden bi istegi var lütfen yardimci olun?

Evimiz daha yeni kuruluyor yakında eşya konulacak yaza da düğün var inşallah. Nisanlimin çocuklar arkadaşı yaşadığımız şehirde hemsireymis kiralik esyali eve ihtiyacı varmış şimdi ki yerden çıkması gerekiyormuş kiralar çok pahalı maglum bulamamış nisanlim da bana 5 6 ay bizim evde kalsın mı dugun parası biriktiriyorlar yazık kendimizi onların yerine koyalım dedi kızı bi tanı önce bakarsın duruma göre dedi benimde zoruma gitti ben daha kendim eşyalarımı kullanmamisken nasıl evi bi başkasına teslim edebilirim sizce? Kız evde olmuyormuş pek bide abonelik faturaları filan halledecekmis beyefendi onlardan da yırtmak sayesinde diyor sana da arkadaş olur diyor siz ne diyorsunuz bu konuda haklı miyim haksız mı

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yazım hatası yapmışım nisanlimin çocukluk arkadaşının nişanlısı
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar evli değiliz seneye evlencez ev şu an boş bi nevi kiracı girmiş gibi olacak eve ama sorun şu ki esyalarimizi daha biz kullanmadan başka birisinin eli değecek?
Nişanlıyım daha yeni yeni ev kuruyoruz ve nisanlimin benden bi istegi var lütfen yardimci olun?