Yarın kayinvalidemlerin üzerine taşınıyorum iki elti oturuyorlardi üstlerine birde ben gidiyorum ve aslında aramız iyi ama korkuyorum iyiyken kötü olucaz diye ve kayınvalidem sanki ev temizliği olsun yemek yazirlanicak olsun kızlarından beklemiyor ama bana kızım hadi şunu yapalim diyor büyük sorunlar yasiyacaz gibi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ücretsiz hizmetçi olarak kullanılırsın, istediklerini yapmazsan aranız açılır.
Evet bende bundan korkuyorum ve kötü olmak istemiyorum çünkü yüz yüze bakicaz
Temizlik yapınca çağırır yardıma, yemek yapınca falan.
Gitmezsen kötu gelin olursun.
Yemek yapicaginda falan ne cagircak evim ayrı olucak neticesinde şimdiden başladı canım eşim beraber yeriz demeye
Kızı var boyum kadar
Kızı yapsın bana e
Dediğim gibi, durum bundan ibaret.
Eviniz ayrı olsa bile aynı apartmandasınız, rahat bırakmaz.
Ozaman kötü oluruz yapicak bisiy yok oruç zamanı bile gece dörtte eşimi aradı gel burada ye git diye şaka gibi ben ses etmeyince aramız iyi
Taşınmayın bence veya eşinle net birşekilde konuş.
Ya ailen ya ben diye.
Ev kendilerinin şu an oturduğumuz ev kira kiralar da malum mecbur kabul ettim ve eşim de tutumsuz biri babası olmasa sıkıntı büyük
Siz bilirsiniz.
ohh ohh geliyor yeni sorular kaynanam böyle dedi eltim böyle yaptı diye:)
Benim eltim yok kayinvalidemin eltisi de aynı apartta
olsun farketmez elti eltidir :)
büyüklerimiz boşuna ev ev üstüne olmaz dememiş.. dene gör bakalım nasıl olacak
Sıkıntı ya şimdiden içime öküz oturdu
denemiş olursun.. ama eşini şimdiden olumsuzluklar konusunda şartlandır.. olmazsa gideriz diye
Evet eşime dedim zaten gelenime gidenime karışmasinlar sabahın köründe kaltinizmi die aramasinlr veya kapıya dayanmasınlar ona göre herkesin evi damı ayrı yemek beraber yencegi zaman da olur ama her zaman değil dedim
işte ona göre şimdiden koy tavrını
En baştan sınırlarınızı koruyun sonrasında problem olabilir
Kesinlikle eşim de diyor ki eda annem ise gidicek yemekleri sen yaparsın pardon da annen öğlen bir de gidecek akşam besde gelicek benim adıma karar almayı bırak çok biliosan kendin pişirir yedirirsin ben yemek yapmasını bilmem dedim kayinvalidem de diyorki kızım ben sana ogretirim yemek yapmasını kusura bakmasın kimse
Her gün değilde arada içinizden gelerek yapabilirsiniz böylesi daha iyi olur söylediğinize göre çalışma saatleri yoğun değilmiş tüm işlerini yapabilir bazen yardım istemesi normal olur öyle yapıldığında.
Yardım istese anlarım ama evinde kocaman kızı var ikindin beşe kadar yatiyor 32 haftalık hamileyim beni günü için pasta yapmaya çağırıyor pasta bahane ev işi yaptiricak bende gitmedim dioki neyseki kızım erken kalktı onunla yaptık sende gelmedin vallaha yetişemedim dio gelseydim de faydam dokunmazdi kızını kaldirdigin iyi olmuş dedim ben gitsem kızı yatacak essek gibi
Karışık durumlar ya her aile apartmanında yaşayanlar aynı durumda sanırım kolaylıklar dilerim. En iyisi uzakta olmak rahatlık