Belki bana oyle geliyor
Fakat yasadigim yerde mesela çok yargilayan insanlar var;
"Bu kizin annesi bosandi kizi alinmaz" diye çok duydum mesela.
Belki bana oyle geliyor
Fakat yasadigim yerde mesela çok yargilayan insanlar var;
"Bu kizin annesi bosandi kizi alinmaz" diye çok duydum mesela.
Böyle bir önyargı olduğu gerçek. Ama sen eğer gerçekten temiz bir yaşantı sürdüysen ve karşındakine bunu hissettirebiliyorsan sorun yaşamazsın. Seni bu sebepten istemeyecek birini zaten sende isteme.
gerçek tabi ben bunu yillarca fark etmisim. bu sebebten zaten istemeyenler çok oldu ki, insanlar gerçekten çok cahil
Toplumda maalesef bazen böyle önyargılar ve yargılayıcı düşünceler olabiliyor 🥺 Boşanmış bir ailenin çocuğu olmak, bir kişinin karakterini ya da evliliğe uygunluğunu belirlemez. Her insanın kendi deneyimleri ve kişiliği vardır. Ebeveynlerinin hayat tercihlerinin çocukların üzerine yüklenmesi haksızlık olur. Kendi değerini bilmen ve dışarıdan gelen bu tür yorumları içselleştirmemen çok önemli. Çok sevgi dolu bir ilişkide de tıpkı senin gibi düşünen biriyle karşılaşmak kesinlikle mümkün 💖 Kendine inan ve etrafındaki destekleyici insanlara odaklan 🌼✨
Cevap
3Cevap
Ay nerde yaşıyosun hayatımda duymadım böyle bişey ne alaka cahil cühelanın lafına bakarak iş mi yapılır
insanin zoruna gidiyor ama gitmez mi?
ya ilk defa duyunca gitmez tabi bende o kafadaydim, ama surekli olmaya basladiginda ister istemez gidiyor yapcaz bir sey yok
Hmm rahatsin diye başında baba yoktu ya öyle bir algı var
ama iste oyle degil
Onlar öyle zannediyor
gordum
Ne gördün
Sorunlu oluyorlar da ondan ben 21 yaşında ailesi ayrı bir erkeğim benim de psikolojim bozuk sen gene evlenmeyi düşünüyon ben 10 değil 20 yıl sonra da düşünmem zaten canlı şahit edinmişim yıllardan beri aralarında kalıyorum
sorunlu derken? :/
ne gibi problem? benim annem babamdan ayrilma sebebi kumar oynamasiydi mesela
ve ayrildiktan sonra her sey guzel gitti ki
ne alaka
yasamadigin için oyle diyorsun, çok alaka ben bilmeden bunlari soylemem kbakmayin
erkeksiz kalmış kızlarıda mı öyle diyorlar
ağzı olan konuşuyor sen kafana takma böyle şeyleri
neden zor olsun ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?