İntihar noktasına geldim lütfen bir adım gösterin?

2 senelik ilişkim vardı sürekli tartışma vs yaşıyorduk içki olsun kğfğrler olsun çok defa saygıszlk olsun her türlüsünü gördüm bu çocuktan ama hep affettim neyse iki aydır basit nedenlerden ayrıldık ve bu süreçte sürekli ben gittim ben çabaladım evine yemek mi göndermedim aramadım mı yazmadım mı ne deseniz var herneyse en sonunda engele aldım ve bir haftadır çıkartmadım hiçbir şekilde oda gelmedi zaten hiçbir şekilde aramadı da abim öğrendi konuştugumu ailem hepsi nasıldır ne yapar ne eder bilirler bugün köşeye çektiler beni ve asla onay vermiyoruz hiçbirimiz dediler iki haftadır da halamın oğlu beni istiyor çocuk ve ailesi çok iyiler ama tabi ben bu kadar karmaşanın içerisindeyken ne yapacağımı bilmiyorum sizden bu konudaki fikirlerinizi çok rica ederek istiyorum lütfen yardımcı olun bana en sonunda kendimi asacağım yoksa gücüm kalmadı ne yapabilirim ailem hepsi bir olmuş olmayacak bu çocukla diyor ki zaten ayrıldık çocukla ama içim onca seneye o kadar anıya o kadar üzülüyorum ki ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum bana bir yol gösterin lütfen
İntihar noktasına geldim lütfen bir adım gösterin?