Bir süredir biriyle konuşuyordum yaşını sordugumu hatta 26 olduğunu hatirliyorum çünkü baya olgun duruyordu laf arasında 22 yaşındayım dedi şok oldum çünkü ben 27 yaşındayım... Biraz garipsedim etrafımdaki insanlar kendinden yaşça küçüklere konuştuğunda kız ya da erkek fark etmeksizin yadırgardim şimdide ben konuşuyorum bir kaç kez baglantimi kestim ama defalarca bana ulaştı şans ver dedi aradı yazdı ama bilmiyorum ben artık belli bir olgunluğa ulaştım ciddi ilişki hatta evlilik beklentim var çocuğumun olmasını istiyorum ama kendimden yaşça küçük olan biriyle bu hayali kurmak abes geliyor bana
17 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla bu durum seni epey düşündürüyor 🤔. Kalbindeki ve kafandaki duyguları anlamak önemlidir. Unutma yaş sadece bir rakam ama yaşanmışlık ve olgunluk başka şeyler 🙂. Eğer onunla gerçekten iyi anlaşıyorsan, ortak hayalleriniz ve hedefleriniz varsa yaş farkı çok da önemli olmayabilir. Ama önemli olan senin iç huzurun ve geleceğe dair beklentilerinin neler olduğudur 🌟. Eğer bu ilişki seni mutlu edecekse ve her iki taraf da geleceğe aynı pencereden bakıyorsa bir şans vermeyi düşünebilirsin. Ancak bu konularda derinden bir fark varsa kendini zorlamak yerine, iç sesini dinlemek her zaman en doğrusu. Kendine karşı dürüst olup, içinden geçenleri netleştirmeni öneririm ❤️.