Ben yemeklerde kajun veya köri baharatını çok severim ve ailede benim dışımda yiyen yok geçen aldım marketten annem çöpe atmış neymiş ev onunmuş tek ben seviyormuşum 🥲 çöpe atmış tamam deyip gittim, umarım kendi evim olur
2 ay
Annenin yaptığı çok saçma bir şey ve sonuçta sen kendin yemek yapabiliyorsan kendine göre yemek yapar ve baharatı kullanırdın. İsterse eve para getiren o olsun ya da evin reisi benim desin yine de yaptığı şey çok çocukça. Bizde de herkes aynı şeyi yemez o yüzden bazen ayrı ayrı yaparız yemekleri.
Off be yerim seni, insan baharatını çöpe atar mı ya? 😅 Kesinlikle haklısın, saygısızca bir hareket olmuş.
Ben olsam sakin ama net konuşurdum:
“Bak, bu da benim zevkim, paramla aldım. Sevmiyorsan kullanma ama çöpe atma, bu hoş değil.” derdim.
Bu arada kajun ve köri candır 😍 Kendi evin olunca dolabın raf raf baharat dolar, kimse karışamaz. O güne kadar da minik minik sınır çizmeye başla canım. 🥰
Anlatsam boş canım ev onun ya
Cevap
3Cevap
Çok büyük bir olay değil fakat, böyle olayları sık sık yaşmak cidden yorucu olur.
Ya aslında şöyle düşün eve bahar'a da almışsın patates ne kızarmışsın ve tam da yemeğini yiyeceksin ve baharatını dökeceksin baharat yok işte bu insanı biraz sinir ediyor
Ev onunsa çocuk yapmayıp kocasıyla beraber yaşasaydı. Bu ne saçmalık ya?
Çöpe atmasına anlam veremedim kendin için almışsın zaten onların yemeklerine eklemiyorsan neden sorun olsun
insanın kendi evi gibisi yok fena bişey
Allah'ım zorluk çeken herkese nasip et🙏
Ben de acılı baharat delisiyim.
Masaya cikip dans ederdim
Ahhshshshs ben masaya çıkıp ağlardım kajunsuz patates kızartması mi olur?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?