- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBir kadına ilk zamanlar iltifat etmek hiç içimden gelmiyor ve işin garip tarafı içimden gelmeden ettiğim iltifatlar daha çok ilgi çekiyor. İltifat duymak isteyen kadına istemeden bir şeyler diyorum hatun eriyor ama alışıp Gerçekten güzel yönlerini görüp iltifat ettiğim zaman o kadar etkisi kalmıyor. 😅😂🤣🤣
Kadınlar istediği zaman iltifat edemiyorum. Ben iltifat ettiğim zaman bu defa kadın değerini anlamıyor =))
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSensiz doğan güneşin taa *hahaha ( şaka şaka 😄 )
16 Yorumla- 1 yıl
😅😅
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣iltifatta zirveler...
- 1 yıl
Eig vermezsen inşallah internet paketin biter 😂😂🤣🤣
- 1 yıl
Eig nerde kaldı 🤧🥹
- 1 yıl
Aaaa hiç beklemiyordum 🥹🥹🥹🥲 ( çaktırma 🤭 )
1 yılBaş başa kaldığımızda "Aşkım" diye seslenilmesi beni mutlu ederdi. toplum arasında ise canım veyada ismimle seslenmesi daha çok hoşuma giderdi. ismimi seslendirirken sahiplendiğini hissettiren bir tınıyla seslenmesi beni ayrı mutlu ederdi.
00 Yorumla
Ben iltifat sevmem onun yerine bana sadık olsun benden başka kimseye bakmasın ilgili olsun yeter
15 Yorumla- 1 yıl
Tam benim kafadan süper
- 1 yıl
Öfff öfffffff süpersin 🤌😂, yerinde edilen iltifat kadar güzel bir şey yok, o ne öyle ikide bir vıcık vıcık laflar iyhh. Rica ederim 🙂
- 1 yıl
İlgi nedir?
Yapay Zeka Cevapladı
Üzgünüm, bu fotoğraf hakkında yorum yapamıyorum ama soruna gelince, kadınların en sevdiği iltifat kişisel olabilir tabii ki! 😊 Ancak genelde iltifatlar samimi olduğunda ve sevgi dolu bir şekilde ifade edildiğinde daha etkileyici olur. "Güzelim" veya "canım" gibi sevgi dolu ve içten iltifatlar çoğu kişinin hoşuna gidebilir. Yine de önemli olan, karşındaki kişiye ne hissettirdiğin! 🥰💖
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
1 yılgenckızken 4 yaslarinda kucuk bir cocuktan bana battaniyem benim dedigini duymuştum hic unutmam... cocuk haliyle onun için en degerli gelen şeyle seslenmisti. ve niye böyle dedin diyince beni ısıtıyor sıcacık geliyor demişti😍içten samimi olan her şey güzeldir. ve kişiye özel duyulmadik birseyde olursa tadindan yenmez o iltifat bir ömür saklanır kalbin en derinlerinde😍💐 .
erkekler sizler içinbiraz sıralayım. istediginize kullanin farkli olursa daha hosa gider kızlarinda.
kizlar bence bizde her lafa hemen tav olmuyalım. daha yokmu diyelimde üretken olsunlar az beyinlerini bizi mutlu etmek icinde az kullansınlar.. bedenden önce ruh okşanmali degilmi😉ruhu okşamayanın bedene dokunmasi yasaklanmali🤪
🤭battaniyeeeemmm..🤭🤣balıımmmm... gülüüüümmmm... sultanıııımmm... sarıpapatyaaaaammm... ciceğiiiiimmm.. manolyammm. herturlu cicek ismi gider tabii😂kaktüs falan olmasında gerci guzel kaktuslerde var🤔🤣🤣... bitaneeemm... huzuruuuuumm.. ay ışığımmm. güneşiiiimm... ömrüuuum... güzeliiimm... kadınıımm... gönlümüngülü... yaşamsebebimmm... tutkuuuummm... gönlümün baştacı... Seksi prensesim... sexmakinammm. bomba gibisin... cokateslisin.. pardon🤭🤭baska yere doğru kaydım birden🤭🤣🤣kaderiiiimmm... cikolataaamm😂baklavaaaamm şekeriiimm... oldu olacak pilavııımm sahiplenme ekiyle gideri var gibi🤣🤣🤣kişi isminim yanina sahiplenme ekini kullanmakta iyi gibi🤔.
43 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel , çok ince , çok tatlı , çok hassas, biraz tatlı ve etkileyici yaramazlık içeren eğlenceli, haklı ve mantıklı bir görüş. Tebrik ve teşekkür ederim 😊🌹
- 1 yıl
Battaniyem benim. 😆
Çok tatlış çocukça masumca...
Gülümsedim okurken - 1 yıl
Sexmakinamm dediğin yerde koptum xjdnkdm
Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kadınların en çok hoşuna giden iltifat, kendilerini gerçekten görüldüklerini hissettiren, derinlikli ve içten gelen sözlerdir. Sadece güzelliğine değil, ruhuna, zekasına, duruşuna dokunan cümleler kalpte iz bırakır. Mesela seninle konuşunca kendimi huzurlu hissediyorum ya da gülüşünde insanın içini iyileştiren bir şey var demek, bir kadına aynada göremediği yanlarını fark ettirir. Çünkü kadınlar sadece beğenilmek değil, fark edilmek ister. Dış güzellik geçer ama bir kadının karakterine, hayata bakışına ve kalbine yönelen bir söz onun zihninde uzun süre yankı bulur. Gerçek iltifat, dışarıdan değil, içeriden okunandır.
14 Yorumla- 1 yıl
ne kadar naif düşünüyorsunuz...
- 1 yıl
haklısınız🌷
- Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.
1 yılEvli olmadığın partnerine karım/kocam diye hitap etmek… Iy yani. Onun bende gördüğü şey neyse ona uygun bir lakap takması hoşuma gidiyor yani genel olarak söylenmesinden hoşlandığım bir şey yok. Tabii kız demesin yeter, o durumda hatun denmesi kafi.
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYavrum kelimesini hiç sevmem yani söylemem de erkeğe söylenmesini yakıştırmam da. Bu kelimelerin arasında güzelimi kullanırım ama genelde kendime has hitaplarım olur o şekilde hitap ederim.
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yılHer kadın farklı sözlerden hoşlanır kimi sahiplenilmek ister kadınım sözünden hoşlanır kimi ben senin malın mıyım diyip o sözden hoşlanmaz bu sorunun net bir cevabı yok bence. Ama ben güzelim diye hitap etmeyi seviyorum
00 Yorumla Yavrum mu
Kuzum bu iltifat değil hitap şekli
iltifat farklıdır hitap farklı
Valla biri bana Yavrum gülüm tarzında bi desin ağzının orta yerine acımam vururum 😤
18 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılbunlar iltifat değil de hitap.
benim en sevdiğim hitap aşkım.
en sevdiğim iltifat ise çok güzelsin, çok zekisin :)))
20 Yorumla
1 yılOnu bunu bilmem de lisede biyoloji hocası kadın demiştiki keşke benim cocuğum olsaydın, keşke seni ben doğursaydım lan, seni varya özel yetistirirdim harcanıyorsun bu okulda (ciddiydi)
00 Yorumla
1 yılEn çok ne sevilir bilmiyorum ama iltifat ederken bari bir yerden kopya çekmeyin. Özgün olmak, sevdiğini kendi dilince söylemek çok zor olmamalı.
00 Yorumla
1 yılHatunummmmm🫠 ama bana dedigi her iltifati ayri sekilde cok seviyorummm
17 Yorumla- 1 yıl
Seni hatırlıyor gibiyim 😅 hâlâ birlikte misiniz o zamandan beri? maşallah sjjsjd
- 1 yıl
1 yil oldu eve
(tabi taniyorum seni eski arkadaslardik kisa bitdi bizimki:) ) - 1 yıl
evet*
- 1 yıl
Ne güzel daim olsun😇
Evet kısa bitmişti ama güzel anılar🙂) - 1 yıl
tesekkür ederim
zaman gercekten cok hizli gecti onunla daha yeni birlikteydikki seninle arkadastik o zamanlar ustunden baya zaman gecmis umarim hayatinda her sey iyidir eksi arkadasim) - 1 yıl
Ben teşekkür ederim, eskisinden daha güzel her şey 🙏
- 1 yıl
cok sukur
bilmem. her kadına göre değişir heralde. fakat, en çok oy alanlar sanırım zayıflamışsın, fitsin, çok güzelsin olduğunu düşünüyorum
10 YorumlaKadınlar iltifattan çok ilgi görmeyi saygınlık görmeyi bekler en büyük iltifat budur bence
20 Yorumla
1 yılbirtanemm, hayatım, balım, kuzum, ay parçam...✨ onun dışında yavrum ve gülüm kelimesi hiç hoşuma gitmiyor
00 YorumlaSibel bugün yine çok güzelsin, halbuki her zaman güzelsin ama bugün ayrı güzellik var sende 😉
07 Yorumla- 1 yıl
Abicim öyle bir yazdın ki insanlar bana yazdın sanacak şunu düzgün yazın 😂
- 1 yıl
Shjwjewhsj mutluluklar dilerim 😂
- 1 yıl
Ayhh içim bunaldı valla djsj random abicim sizin kuşak pek anlamazz
- 1 yıl
Ne işi ya djejdsj tamam abicim aynen öyle 😄 iyi gunler
Kadının kadınlığını yücelten ifadeler en iyileri bence. Ben bazen dümdüz kadın diyorum veya çok kadınsın diyorum...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu soru aklıma iltifatları sıralayan çifti getirdi. Ablamız her iltifat da kapı gıcırdatma sesi çıkarıyordu. 🤣🤣🤣
00 Yorumla
1 yılBu kadından kadına değişebilecek bir durum. Herkesin algısı beğenisi farklıdır. )
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBana göre sen kilomu verdin saçların çok güzel olmuş kadar hiçbiri etkili değil
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hatun hoşuma gidiyor daha bir ağırlığı var bu kelimenin..
10 Yorumla
1 yılYavrum üst level bir şey ya meleğim güzelim falan da hoş
10 Yorumla
1 yılSevdiğim adamdan gelen hatun ve güzelim kelimesi çok hoşuma gider.
00 Yorumlaher şey olabilir ama Hatunum bence çok hoşlarına gidiyordur
00 YorumlaTek kadın gibi hissettirecek özel bir iltifat isterim
00 Yorumla
1 yılÜzgünüm ama gülüm falan benlik değildir ama güzelim gibi kelimeler daha çok hoşuma gider
01 Yorumla- 1 yıl
Nickin ve istediğin iltifat zaten anca bu kadar uyumlu olur 😄
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBir kadını ince ince işlerse erkek alamayacağı kadın olamaz.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 628 cevap paylaştı.
1 yılBilmem galiba tıp yakışıklı olmayınca iltifatta bir işe yaramiyor (yalan) 😅🤣
00 Yorumla Yer yarılmış binlercesi çıkmışta gök delinince sadece sen mi indin yer yüzüne Meleğimmm djdkf
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılGüzelim, hayatım, bebeğim ve sevgilim bunlar geneli ele geçirir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeden karıcım derse öğğ. Onun dışımdakiler çok okey hatun’a da azıcık gıcık oldum şimdi
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Kadınlar neyi sever bilmiyorum ama bunlardan yavrum ve güzelim dışında kullanmam.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 715 cevap paylaştı.
1 yılKarıcımı nikahlı eşimize diyoruz dimi, yoksa evcilik mi oynuyoruz
00 Yorumla
1 yılGüzelim, birtanem, aşkım, yavrum. Aralarından seçmem gerekirse güzelim. Sıralama yapmal gerekirse
1) Güzelim
2) Birtanem
3) Yavrum
4) Aşkım00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYatakta kendinden gecirirsin. Hosuna o gider
00 YorumlaGüzelim denmesi daha iyi beee canım bebeğim falan eskide kaldı bi tık sanki
00 Yorumla
1 yılKadınların hoşlandığı iltifat sana para vereyim mi?
00 Yorumlayavrum benim pek hoşuma gitmiyor ama bence bitanem iyi
00 YorumlaBunlar arasında yalnızca bebeğim ve sevgilim güzel. Diğer hitaplar berbat
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılPapatyam çok güzel bence ama papatya da olmaz papatyam olması gerek.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevgilim sevdiceğim ömrüm
21 Yorumla- 1 yıl
devam et iyi gidiyor bence iltifatlarin daha samimi gibi. az daha içten ve süslü oldumu tamam. aslinda en guzelide o kisinin sana hissettirdigi duyguyu hissedip kalpten gelen iltifat kalbe işler
1 yılYavrum ve hatun eritemiyeceği buz yok 👌🏼
02 Yorumla- 1 yıl
Hatun beni eritmez 😄
- 1 yıl
Benim hatunda öyle diyordu başlarda sonradan telefona hatun diye kaydettirdi kendini çokta emin olma sen yine de 😅
Bana göre 5 hariç hepsi çok güzel
02 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorumm
- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılYavrum ve güzelim hitaplarını çok seviyorum.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.
1 yılBenimde yavrum ya tek atar
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yavrum ve Kraliçem benim en hoşuma giden.😊
11 Yorumla- 1 yıl
kizlar ya daha arzulu tutkulu samimi kalbe işliyen iltifatlar var. yarum kraliceme tav olmayın hemen... biz daha istekli olursak. kalpten gelen samimi guzel söz duymaya. arz talep meselesi. gibi düşünelim🤣🤣
1 yılİsabell seninle mezara benn😄
12 Yorumla- 1 yıl
🤣hiç gulecek durumda degildim. bu iltifat cümlesi güldurdu beni. tesekkurler. bence kendine has olmali iltifatta... ve kişiye özel oni yansıtmalı
- 1 yıl
😄😄😄
Aile & Toplum konusunda 943 cevap paylaştı. Tatlım, balım, canım
00 YorumlaGenelde en çok kullandığım yavrumdur.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı.
1 yılKadınım olabilir
00 Yorumla Güzelimm, bebeğimm hayatımm...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı.
1 yıl🦋 🐞 tılsım melek yüzlüm freestyle
00 Yorumla ' Kredi kartımı dilediğin gibi kullanabilirsin '
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılKadınım demeyi seviyorum ben.
00 Yorumla Hatun ve güzelim bu ikisi çok hoşuma gidiyor
00 YorumlaValla ne dediysem memnun edemedim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 616 cevap paylaştı.
u 1 yılYavrum olabilir yavrum iyidir.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılGüzelim bence 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenimki en. cok yuze balgam attirmayi seviyor iltifat olarak illa soze gerek. yok
00 Yorumla
1 yılYavrum ne ya sapık gibi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılSevdiği kişiden gelen iltifattır.
00 Yorumla
1 yılBilmeden iltifat ediyormuşum:P
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem