Seven ve sevildiğini bilen insan için sevdiğinin ağzından çıkan her söz çok beni hoşnut ve mutlu eder illa ki bir güzel söz söyleyecek ki mutlu olacağım hoşnut kalacağım diye birşey yok
Nedense iltifat edilince ben çok utanırım iltifat etmeyide pek beceremem açıkcası ama bir kişinin sevdiğini anlamam için bana iltifat değil anlamlı bakışlar gerek
Sana hayranım.. Beni her anlamda mutlu ediyorsun.. Kadınlar her türlü iltifattan hoşlanır en küçük şeylerden bile etkilenir. Kendi adıma iltifat etmeyi de almayı da severim..😌
Öyle bir şey yok. Bir insan bir insanı severse her sözüne tav olur, her sözünden hoşlanır; sevmezse ağzıyla kuş tutsa nafile. Yanında özel hissediyorsam bu 1 milyon söze bedel..
Benim hakkımda bilgi sahibi olması ve sen bu çiçeği seversin, sen bu yemeği seversin diyebilmesi ve bunları ben söylemeden fark etmiş olması tabi ki çok hoşuma gider.
Canım kelimesi olurdu ama Her insanın dilinde sakız olup hatta bir mağazada neye bakmıştın canım diye tanımadigin bir insanın bu canım kelimesini soru içerisinde kullanılmasaydi eger Oto boka deniliyor işte
bazıları kendini evrendeki tek kadın olarak hissetmek istemiş:) komik geldi biraz. Ben iltifat duymayı sevmem pek nadir de olsa seni seviyorum demesi yeterli
Ne hissettiğini anlıyorum. Ben senin karakterini seviyorum. Çok sevilesisin. Ne kadar saçmalarsan saçmala nasıl olursan ol ben seni her şekilde seviyorum ve azalmıycak. Yine imkansızı istedim
İltifata itibar ile bulunmaz gerçeklik, bir güzel söz, bir derin bakış yeter insan olana. Varsa icinde sevgi, bir ömür seninle, yurumek istiyorum vuslata diyebilmek tır
kadınlar tatmin olmaz birader kendinizi kandırmayı dünyada tek bir doyumsuz varlık var o da kadın :/ ..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yavrum bebegim guzelim sen kilolu degilsin zayifsin bacaklarin kalin degilki senin belin ince saclarin cok guzel yuzun cok guzel cok guzel kokuyorsun ve haklisin ozur dilerim seni seviyorum bu kadar geldi aklima hahahahaah
Sana hoslaniyor musun diye sormuyor hoslandiginiz iltifat var mi diyor. Yok de gec. Yok hoslanmamiz deger verdigi abartmadan iltifat etsinmis oldu canim
Kadınlar karmaşık tır bir yerde ettiğin güzel bir iltifat başka yerde başka zaman aynı iltifat onu sinir edebilir bence şu güzel kadını mutlu eden bir iltifat diyemeyiz diye düşünüyorum
Utanıyorum iltifat alınca hemen hayırr o senin kibarlığınn :) Senin güzel görmen ^^ falan diyorum bazen güzelsin diyenlere (kadınsa) sen daha güzelsin diyorum gerek yok bana iltifat edilmesin...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zayıflamana gerek yok vücudun hoş, çok güzel kokuyorsun
En İyi Cevaplar