Sen benim; Yaradan'dan ötürü yaradılanı sevişim, Bir adım gelene on adım gidişimsin... Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin... Sen benim; Bugünüme şükür ve yarınıma dua edişim, Azla yetinişim, çoğa göz dikmeyişimsin, Ve kapanmayan avuç içimsin...
Sen benim; Yaradan’dan ötürü yaradılanı sevişim, Bir adım gelene on adım gidişimsin. Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin Sen benim; yalandan ve sahteden kaçışım, Riyadan bıkışım, gerçeği arayışımsın Ve nihayet doğrunun tadına varışımsın
Sen benim; haksızlığa ve zulme baş kaldırışım, Mazluma kucak açışım, zalime düşmanca bakışımsın Ve mağdurdan yana tavır alışımsın
Sen benim; bugünüme şükür ve yarınıma dua edişim, Azla yetinişim, çoğa göz dikmeyişimsin Ve kapanmayan avuç içimsin
Sen benim; hayat ve kaderle inatlaşmam, Ekmek için kavgam, bitmek tükenmek bilmeyen davamsın Ve zorluklara karşı yılmayışımsın
Sen benim; menfaate ve çıkara tepkim, Almak için verene öfkem, ille de karşılık bekleyene lanetimsin Ve alayına isyan edişimsin
Sen benim; ahlaksızlık ve yozlaşmayla mücadelem, Para için kendini satana küfredişim, başkalaşana verip veriştirişimsin Ve eskiyi özleyişimsin
Sen benim; duygusal yaradılışım, En ufak şeyi kafaya takışım, kolay unutamayışımsın Ve bundan bir türlü sıyrılamayışımsın
Sen benim; sonsuz sadakatim, Merhametim, hissiyatim, şefkatimsin Ve aman diyene yüz çevirmeyişimsin
Sen benim; her şeye rağmenim, Asla pes etmeyişim, başımı öne eğmeyişimsin Ve ümidimi yitirmeyişimsin
Sen benim; yaşama ülküm, Namusa olan düşkünlüğüm, namussuzluğa küskünlüğümsün Ve gururum, onurumla olan bütünlüğümsün
Sen benim; karakterim ve kişiliğim, Objektif fikrim, subjektif hissimsin Ve hayata bakışımsın...
Ne kadar zayıflamışsın. Saçların ne kadar güzel görünüyor. Bu elbise senin için yapılmış gibi.. Ama bunları söylediğinde bile, neden önceden çok mu kiloluydum? Saçlarım normalde kötü mü? Başka şeyler yakışmıyor mu yani? Gibi sorularla karşılaşabilirsin. Ah biz kadınlar :)
Ne tatli kiziyosun sen ya. Yi cok duydum. De kisiyi sakinlestirmek icin bir taktik mis :P balim deyince bitiyordum ben.. ya da beni uzun uzun izleyip niye bukadar güzelsin diye sordugunda.. ahh bahar da geldi iyimi :D
Benim için canım demek yeter aslında ama kesinlikle bununla kalmam ben... Yalnız bir insana canım diyebilmek büyük bişey dusunsene o insanin canisin...
Ben prenses diyorum çoğu seviyor hoşuna gidiyor..:) Ama bir çok erkek bunları söylüyor taki istedikleri olana kadar gerisini biliyorsunuz o yüzden her erkeğe güvenmeyin derim...:(
İltifat olayı farklı şimdi bir insana bay veya bayan iltifat etmek için birşeyini beğenmiş olmamız lazım. O yüzden bayandan bayana değişir diye düşünüyorum
tam beni tarif ettin benimde bir bayanın bana trip atmasına ihtiyacım var gerçek anlamda bayan bana trip atsın ben onun neden trip attığını sorayım istiyorum
En İyi Cevaplar