Hey... Her İnsanı Umursadığını Söyleyen, Sen gerçekten de şimdiye kadar hayatında gördüğüm Kaç insanın yüzünü hatırlıyor?”
Hey sen “Ben her insanı umursarım” diyen kişi seni hiç unutmadığım birileri ile karıştırdım.. kendinin “Ben her insanı umursarım” diyen ama hiç kimseyi tanımayan birleri ile bak ben unutmamışım seni. Sen neden hatırlamadım beni, gerçekten umursasaydın birini unutmazdın.
Umursamak nedir ki senin için? Benim için; onun için hiç bir şey yapamam belki ama bir selam verip, bir merhaba diye bilirim en azından, üzgün bir bir bakışını içime kendi acım gibi taşıya bilirim ben ya sen gördüğün yüzlerde ki kaçının yüzünde ki izleri hatırlıyorsun?
Her gün gözünün önünden gelip geçen O yüzler, ya da şimdiye kadar işittiğin isimler hangisini hatırlıyorsun sorsam onların isimleri sana hatırlar mısın?
Bugün kaç kişiyi gördün beklediğin otobüs durağında? Aynı sitede yakınında oturan?, Hani yolda az kalsın çarpışıyordun hatırladın ki onu yüzünü, boyunu, ne giymişti, kaç yaşlarında idi? Yok hatırlamadın zannederim sen hiç birini.
Çünkü sen birçoğunu sadece gözlerinle görürsün, “Ben her insanı umursarım” sözlerin kalbinle değil dilin de senin.
Eğer görüp de hatırladıklarının sayısı bir elin parmaklarını geçmiyorsa,
sen de herkes gibi, sadece kendini iyi hissettirmek için
"herkesi umursuyorum" demişsindir.
Gerçekten umursamak, unutulmaz olmak kadar önemli bir meseledir unutma...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer