Bu konu bu kadar zor mu olmalı?

Öncelikle sorumun mantıklı insanların önüne düşmesini ümit ediyorum. Biraz sohbet havasında yazacağım. İnşallah okurken sıkılmazsınız. Ben, atanmış 2 yıl kadardır bilmediğim bir yerde çalışıyorum. Her türlü zorluktan kendi başıma çıktım. Ama bazen insan şunu da istiyor “Sen, sakin ol her şey düzelecek”diyen bir elin omzuna dokunması. Sıcak bir sarılması. Ama bunun olması da o kadar uzak gelmeye başladı ki. Gerek çalıştığım yerin bu insanla denk gelmemi imkansızlaştırması gerekse insanların düşen kalitesi sonucu. Gerçekten insanlar tek düze. Herkes birbirinin aynısı gibi. Ben, istiyorum ki gelişime açık olsun, gezmeyi sevsin, karakteri oturmuş olsun, düzgün konuşmayı bilsin. Bunlar bence bu kadar zor olmamalıydı. Hep mi bu tarz insanlar azdı yoksa günümüzde mi az çözemedim. Karşıma çıkanlar ya çirkin, ya herkes gibi çıktı. Sempatik, farklı bir ruha sahip insana hiç denk gelemedim. Şimdi diyeceksiniz ki sen nasılsın da ne istiyorsun. Ben, sempatik, konuşkan, gezmeyi, kendini geliştirmeyi seven, enerjik, diksiyonu düzgün, fiziği düzgün biriyim. E haliyle insan da kendine denk birini arıyor. Benim gördüğüm dengi ile evlenmeyen insanların ilişkilerinin bozuk olduğu. Bana göre çiftler denk olmalı ki uzun soluklu bir ilişki olsun. Çok ütopik hayallerim yok ama neden gerçek olmuyor anlamıyorum daz ümitler de tükenmek üzere karşıma çıkan insanları gördükçe. İnsanlar %100 uyamaz tamam ama en azından %80 uysa tamam olacak fakat yok. Öyle işte iç dökme seansı😅 Konu hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum.
Bu konu bu kadar zor mu olmalı?