Yanlışlıkla ev sahibine emlakçıya gammazladım 🤣🤣 bir şey olur mu ki emlakçı ev sahibine kızmış mıdır?

Ben oturduğum ev bayan i emlakçıdan eşyalı tuttum ekimden beri oturuyorum ev sahibi evi satmaya karar verdi zaten yaşlı bir çiftinmiş bu koca söyleyince kadın çocuklarının yanına gitmiş çocuklar satmaya karar verdi neyse emlakçı birkaç kişi getiriyor bazen gösteriyoruz geçen gün beni ilk defa ev sahibi aradı hiç onunla konuşmamıştım hep iletişim emlakçı sağladı neyse işte ev sahibi aradı beni dedi beni memleketten bir arkadaşım gelecek evi görebilir mi gerçi bir kişi gelecek dedi 4 kişi evet çöreklendiler neyse iyi oldu ben tamam gelsin dedim ertesi günü bekliyorum gelen giden yok ev sahibinin numarasını da kaydetmemişim malum yıl sonu beni başka veliler öğretmenler kargocular falan arıyor hangisi onun numarası Emin olamadım bu yüzden emlak diye sordum ev sahibinin arkadaşı ev bakmaya gelecekti bana numarasını verir misiniz dedim 🤣🤣🤣 verdi sağ olsun kadın ama biraz kızdı ev sahibine kendisi kiracı bulacaksa ben niye uğraşıyorum falan filan diye lan bende de akıl lazım oldu de numarasını iste niye detay veriyorsun gammazladık adamı emlakçıya 🤣🤣🤣 emlakçı bozuldu bayağı kızmış mıdır ev sahibine bence iyi yapmışsın ya vallahi

Yanlışlıkla ev sahibine emlakçıya gammazladım 🤣🤣 bir şey olur mu ki emlakçı ev sahibine kızmış mıdır?