Eşim çalışmıyo durumumuz iyi değil kardeşinin düğününde tam altın takacak diye tutturdu ne yapayım?

Eşim normalde mühendis. Fakat biz evlendik evleneli bir yıldır çalışmıyor işsiz. Yeni işe girdi ona da daha başlayacak inşallah. Eşimin 27 yaşında bi kız kardeşi var. Bizim aile tanışmamız olduğu dk kız kardeşide nişanının planını yaptı ve bizden önce nişan yaptı. Öğretmen özel bir kurumda. Biz evlenirken ailesi ne yaparsanız ikiniz yapacaksınız dedi. Bir şey yapmadı. Kız kardeşi de bize yarım taktı. Şimdi kız kardeşi düğün yapacak. Bütün aile seferber olmuş herşeyi yapıyolar. Eşim de illa tam altın takacam diyo. Bende imkanımız yok evlendik evleneli borçların altından tek başına kalkmaya çalışıyorum paramız yok diyorum. Bizde yarım takalım diyorum. Var yok bir kız kardeşim var ben tam takacam diyo bende sende onun tek abisisin bu isimde o çalışıyoken yarım taktı sen çalışmıyon yarım taksan ne olur diyom kavga ediyoz 😭

Eşim çalışmıyo durumumuz iyi değil kardeşinin düğününde tam altın takacak diye tutturdu ne yapayım?