Aldatma ve şiddet oldu ailemin evine geldim darp raporu çıkarıp polise şikayette bulundum ailem karşı tarafa anlaşmalı boşanma talebimi belirtti davanın açılması için senemin dolmasını bekliyorum 1 ayım kaldı. Ailemin evine geldikten sonra hiçbir şekilde eşimle iletişime geçmedim ama sosyal medyadan yazdığı mesajlar olsun aileme söyledikleri olsun boşanacağıma inanmıyor gibi ne yapmam gerekiyor ki kararlı olduğumun farkına varması için
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle geçmiş olsun, yaşadıkların gerçekten çok zor. Bu süreçte kararlılığını koruman çok önemli. Eşinle iletişim kurmamak ve hukuki sürecin ilerlemesini beklemek en doğru adım.
Hukuki açıdan da yanında olabilecek bazı destekler şunlar:
- Bir aile hukuku avukatıyla çalışmak; davan hakkında profesyonel destek almak hem süreci hızlandırır hem haklarını korur.
- Darp raporu ve polise yaptığın şikayet gibi belgeleri düzenli ve eksiksiz tutmak; bunlar mahkemede güçlü delil olur.
- Anlaşmalı boşanma sürecinde karşı tarafın da bu kararlılığı anlaması için avukatın aracılığıyla resmi yazışmalar yapmak faydalı olabilir.
- Eğer tehdit veya taciz gibi durumlar devam ederse, koruma talebi için mahkemeye başvurabilirsin.
Bu süreçte psikolojik destek almayı da ihmal etme, hem kendin hem de ailen için güçlü kalmanı sağlar.
Unutma, haklarını savunmak ve kendini korumak en doğal hakkın. Yanında olduğumu bil.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evlenenler boşanmak istiyor bekarlar da karşıma biri çıksa da sıcak yuvam olsa diye bekliyor değişik bir devirdeyiz sen davayı aç o anlar sen kararlı durursan kararından geri dönmezsen eninde sonunda pes eder zaten
01 Yorumla
Soran1 yılGerçekten de öyle hiçbir şekilde iletişime geçmedim evden ayrıldıktan sonra ve ben boşanmak istediğimi söylediğim an annemi arayıp kızını al diyip ailemde beni almaya geldiğinde hadi gidin evimden diye kovup üstüne kapıyı kapatırken bana orsp diyip kapıyı suratıma kapattı bugün de gelip aileme diyor ki karımı zorla götürdünüz karımı alıcam gibi söylemlerde bulunuyor
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle yaşadıkların gerçekten çok zor, sana kocaman bir sarılmak isterim 🤗 Aldatma ve şiddet gibi yaşananlar bir kadının hayatını sarsar ve buradan bu kadar güçlü çıkman hayranlık verici. Karşı taraf kabullenmek istemese de bu senin kararın ve senin iyiliğin öncelikli. Sosyal medyada, aile yoluyla ya da başka bir yolla iletişim kurmaya çalışsa da ona cevap vermemek ve tavrında net olmak en doğrusu. Kararlılığını sözlerinle değil, davranışlarınla gösteriyorsun zaten. Kendi yaşamını ve huzurunu odağına almaya devam et. Her geçen gün seni daha iyi yerlere taşıyacak 🌱💚 Yanındayım, zamana güven!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
34Cevap
Boşanma davası açılır eline kağıt giderse inanır. Ki en doğru kararı vermişsin şiddet olan yerde durmayın. Hakkınız da hayırlısı
00 YorumlaTaviz verme hiçbir şeyden. İşin içinde olduğumdan biliyorum. Ciddiyetini anlamalı. Eğer anlaşmalı olursa o esnada da evraka her şeyi yaz ne hakkın varsa.
03 Yorumla
Soran1 yılBenim ziynet eşyalarıma el koydular çekişmeli olarak istemedim bir an önce kurtulma derdindeyim
Soran1 yılHayır yok
Sen duruşma gününe kadar sesini çıkarma darp raporunla gidersin bişey istemediğini belirtirken inşallah tek celsede biter
04 Yorumla
Soran1 yılKarşı taraf 1 milyon değerinde ziynet eşyama el koydu kanıtları bende de var bundan korkarak anlaşmayı kabul ettiler zaten
Soran1 yılEvet bu yüzden bir kuruş talep edip çekişmeyle yıpratamam kendimi
- Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
1 yılDava sürecinde anlarlar. Ya da avukatına söyle biraz sertleşsin
11 Yorumla
Soran1 yılAslında aklıma geldi ama davayı avukatsız açacağım danıştığım bir avukat arkadaşım var acaba arkadaşıma söylesem eşimle iletişime mi geçse ne yapsam bilmiyorum
- Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı.
1 yılDavayi açınca ciddi oldugunu anlar çocuk var mi
06 Yorumla
Soran1 yılHayır yok
- 1 yıl
İyi bari olan cocuklara oluyor davayi acinca anlar olayin ciddiyetini zaten anlaşmaliya yanaşsa en guzeli
Soran1 yılElinde başka çaresi yok mecbur kabul edecek tüm ziynet eşyalarıma el koydular çünkü korkudan anlaşmalıyı kabul ettiler
- 1 yıl
İyi senin için boylesi daha iyi belkide daha büyük sikintilar yaşanmadan biter inşaallah
Soran1 yılAy amiiiiin
- 1 yıl
Neyse bundan sonrasına bakarsin artik yaş kaç ki
kararlı olduğuna ikna olsa da olmasa da sonuç değişmeyecekse ne anlamı var onun ne düşündüğünün?
00 Yorumla
1 yılBende öyleydim dava kağıdı gelince anladı herseyi
00 YorumlaDavayı açınca inanır. Açamadıgın için geri döneceğini zannediyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAldatma ve şiddet oldu bir de Takılarını el koyuyorlar tam O€lermiş Tez vakitte ayrılman dileğiyle
07 Yorumla
Soran1 yılBu olanlardan sonra da boşanmak istediğimi belirttiğim gibi annemi arayıp kızını al deyip ailem de beni almaya geldiği zaman hadi evimden gidin diye beni kovup kapıyı suratıma orsp diyip kapatan o ve ailemi arayıp karımı zorla götürdünüz alıcam vs diyor
Cevap sahibi1 yılYa böylelerini nerede buluyonuz vallaha billahi Allah yardımcın olsun davayı da avukatla aç bu arada
Soran1 yılBöyle insan için avukata para vermek istemiyorum napıcam bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılAltınları takılar kurtarmak istiyorsan vermen gerekebilir
Cevap sahibi1 yılBir de bu şiddet olayından dolayı falan maddi manevi tazminat davası açabilirsin
Soran1 yılEvet bilgim var sırf çekişmeli olmaması için talep etmeyeceğim
Cevap sahibi1 yılSaygı duyarım o zaman sonunda başına falan musallat olur Allah korusun
1 yılİletişim kurmamaya devam et kesinlikle geri adım atma koyduğun mesafe gayet iyi
00 YorumlaZamanı gelince davayı açarsan inanır çok kafayı takma bundan sonra o düşünsün
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılBir ay sonra boşanma dilekçesi eline ulaşınca inanır salla
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Detaylii konuşmak lazım bu konuları
00 Yorumla
1 yılResmi evrak ve işleri istikrarlı yürüt, o zaman emin olurlar
00 YorumlaBak harika bir konumdasın aynen devam et. İletişim kurma hayatına birini almadan kimseyle sıkıntı çıkarak iletişim kurmadan devam et boşanma resmiyet kazansın bak hayatına
00 YorumlaBir şey yapmayacaksın seninle iletişime geçmesine izin vermeyeceksin ona karşı tepkisiz olacaksın. Muhatabın o değil mahkeme olacak
01 Yorumla
Soran1 yılHer yazdığında engelliyorum ve dönüş sağlamıyorum
Üzüldüm bende öyleydim bizim çekişmeli boşanmayı ben kazandım
01 Yorumla
Soran1 yılSizin kaç yıl sürdü ben de çekişmeli açacaktım ziynet eşyalarıma el koydular çünkü ama bir an önce kurtulma derdindeyim
Aile & Toplum konusunda 792 cevap paylaştı. Aldatmaya kanıtın var mı
04 Yorumla
Soran1 yılEvet
Soran1 yılArkadaş bulma uygulaması
1 yılKanıtın var mı elinde
01 Yorumla
Soran1 yılEvet
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cevap yaZma ona mahkeme kağıdı gidince görür
08 Yorumla
Soran1 yılHiçbir şekilde iletişime geçmedim ama böyle düşünmesi beni sinir ediyor
Soran1 yılHayır
Soran1 yılAna kuzusu tüm maaşını annesine veren kredi kartı annesinde olan tüm ziynet eşyalarıma annesine teslim eden bir kişiydi
Soran1 yılYa aslında baştan belliydi düzelir umuduyla evlendim evlenmez olaydım görücü usulü zaten
Adliyede açılır gözleri
00 Yorumla
1 yılDırekt dava ac, hangı sehırdensin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı.
1 yılDikatli ol ya böyle sagı solu belli olmaz
00 Yorumla Zor bir durum yardımcı olmak isterim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Davayı açtığında farkına varır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılMahkeme celbi eline ulaşınca anlar merak etme
00 Yorumla
1 yılSen davayı açınca şnanaır
00 YorumlaBoşanma kağıdı gidince anlar ciddi olduğunu
00 Yorumla
1 yılBoşanma davası açtığında inanır
00 Yorumla
1 yılDava ettiğinde kararlı olduğunu anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDava başlayınca anlar 😀
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılDava dilekçesi evine gitsin inanır
00 Yorumla
1 yılDava aç anlar
01 Yorumla
Soran1 yıl1 ay sonra senem dolacak anlaşmalı olacağı için açamıyorum
Dava acmissan bal gibi inanırlar
00 Yorumla
1 yılacelen nwsendir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSert çıkış Yap
00 Yorumla Kararlı olduğunu söyle konuş
00 YorumlaDava açıldığında anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılumarim sonu kotu bitmez
12 Yorumla
Soran1 yılNeden kötü bitecek anlamadım
Cevap sahibi1 yılçok dikkat et kendine tehdit 0ldurme
Gizli Üye(25-29)1 yılZiynet eşyaların altınların mı
044 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılNeden almadın giderken
Cevap sahibi1 yılZaten 9 ay hiç dokunmadıysa senden haber alamadıysa dini nikah düşüyor sana dokunamaz
Soran1 yılEvlendiğim günden itibaren kaynanam el koymuştu altlı üstlü oturuyorduk evime hırsız girer bahanesiyle aldı ve sadece bende olan çwyrekli bilekliğim ve zincirim bende olanlarla ailemin evine geldim diye hırsızlıkla suçladılar
Soran1 yıl960 bin liralık altınlarım onda bende olan da sadece 200 bin değerinde takı
Cevap sahibi1 yılKendileri hırsız demediniz mi hepsini kendisi mi takmış
Cevap sahibi1 yılNasıl altta kaldınız bunlara karşı ağzının payını vermediniz
Cevap sahibi1 yılBen o kaynananın saçını yolar oğlunun evine verirdim
Cevap sahibi1 yılKendiside çazgır oğluda belli çirkef ananın cazgır oğlu galiba anası fena olandan korkacaksın oğlu şeytan oluyor
Soran1 yılEşime demiştim hırsızsınız diye ama onlar ne diyor inanır mısınız benim hakkım sadece mehir imiş. Borçla aldılar bileziklerimi
Cevap sahibi1 yılHiç iletişime geçme engelle duruşma günü gelsin
Soran1 yıl10 gün oldu ailemin evine geleli
Cevap sahibi1 yılBilezikleri ailende aldı mi hiç yoksa sadece onlar mı aldı
Soran1 yılEşim adam değildi ana kuzusuydu altınlarımı evimde saklamak istediğimi belirttim kocam olacak adam zorla elimden alıp annesine teslim etti
Cevap sahibi1 yılKaynanan çirkef olduğundan şeytan doğurmuş belli kusura bakma
Soran1 yılKaynanam kocasını aldatmış küçük kızı bana söylemişti. Kaynanam olacak kişi önceki tartışmada beni evden kovmaya kalktığında tüm pisliğini ortaya döktüm içimi rahatlattım
Cevap sahibi1 yılBöyle kocayı adam yerine koyupta kaale alma barışma zaten nikah düştü seninle olamaz
Soran1 yılNişanda annemin taktığı bileziği gerdek gecemin sabahı evime gelip hesabını sordu nerde diye nişanlılık zamanında anneme gelen altınlar bize ait olucak dedikleri için ailem bana düğünde bilerek 5 kuruş bile takmadı iyi yaptı
Cevap sahibi1 yılİyi yapmışsın valla ben yapmış gibi rahatladım benim zoruma gidiyor böyle eli maşalı kaynana görünce insan hazmedemıyor kaynanan tam çirkef kadın oğluda kendine çekmiş çocukta yokmuş kurtulmuşsun altınlarda sadakan olsun
Soran1 yılO kadar çok şey var ki eşimin bana verdiği harçlıkla 2 gram altın almıştım evden ayrıldıktan sonra annesine yetiştirmiş anası da oğlumun 2 gramını bile götürmüşsünüz diyor aileme
Cevap sahibi1 yılHakkını helal etme bu kaynanaya oğluna Allah senin gibilerin yüzünü güldürsün bacım sonuna kadar gelinleri destekliyorum
Cevap sahibi1 yılÇok sinirlendim gece gece
Cevap sahibi1 yılEşin anne kuzusu ama sana gelince şeytan oluyor
Cevap sahibi1 yılBu adamın burcu ne
Soran1 yılHakkım asla helal değil onca şey yaptılar beni hırsız ilanı ediyorlar ana oğul evimde aşk yaşasınlar bakalım
Cevap sahibi1 yılBunların üstünde ahın var o altınlarda helal değil onlara zaten iftiralar çazgırlık o kaynana rahat edemez oğlununda başını yaktı
Soran1 yılBurcu yay gerçekten de bana kan kusturdu Allahın cezası
Soran1 yılKaynanam Allah’ın evine gitmiş kıldığı namaz kabul olur mu sanki hakkımı yediler şrfszler
Cevap sahibi1 yılHer namaz kılan günahsız mı kul hakkı yiyorlar kul hakkı yiyen cennete giremez zaten
Cevap sahibi1 yılKaynananın burcu ne
Cevap sahibi1 yılKocan zaten tam şirret burçta
Soran1 yılKaynanam da yay
Cevap sahibi1 yılHah tam şeytanlar
Cevap sahibi1 yılSenin burcun ne
Soran1 yılAslanım ben
Cevap sahibi1 yılYay diyeceksin diye korktum bir an kurtarmışsın kendini bu kadar şeytanla uğraşılmaz onlara kimse tahammül etmez
Soran1 yılAma tanısan içimde şeytanlık yoktur safın önde gideniyim taki büyük darbe yiyene kadar o zaman da işte her şey geç oluyor
Cevap sahibi1 yılYok sana şeytansın demedim ben yay burcu olan takıma dedim senin şeytanlık durumun yok mazlum etmişler seni
Soran1 yılÇok göz yumdum herşeye artık tükettiler beni ailecek ya düşünsene yeni evlisin 3. Ayındasın kocanın doğumgününü kutluyorsun hazırlık yapıyorsun ve eşin gidiyor o özel anda eve erkek kardeşini çağırıyor benden habersiz sabah 5 e kadar oturuyorlar
Soran1 yılYok anladım sizi demek istedim ki yani öyle kötü bir insan da değilim
Cevap sahibi1 yılYay erkekleri kendi baş olur umursamaz olur evlenecek adam değiller millete sap oluyorlar
Cevap sahibi1 yılAldatmış şiddet var yay burçlarının adıdır aldatmak zaten
Cevap sahibi1 yılBunca vebale bunlar belini doğrultur mu acaba
Soran1 yılHepsi bir bir onlardan çıksın bu dünyada
Gizli Üye(30-35)1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaşlar kaç?
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Boşanmaya karar verdim ama karşı taraf kararlı olduğuma inanmıyor. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne