Maddi olarak o kadar destekledim karşılığı bu mu?

Arkadaşlar merhaba ben 2 senelik devlet memuruyum. ailemin bulunduğu şehire atandım ailemle yaşıyorum atandığımdan beri olan paramı aileme harcadım kardeşlerime ayrı harcadımm eve mobilya takımları aldım annemin çeyizini baştan dizdim diyebilirim. evin aklınıza gelebilecek bütün ihtiyaçları şuanda da benim sırtımda. Ama kıymetin var mı derseniz asla yok annem babamla asla anlaşamaz çok çirkef bi kadın herrrşeye bağırır çağırır hep huzursuzluk çıkarır bana karşı da aynı. abim zaten erkeğim diye ortalıktta dolaşan eve bir kuruşu girmeyen bir kg bir şey alıp gelmeyen kadınlar erkeklere hizmetçi diye yaratılmış varlıklar olarak gören bir s/nepe. benim ciddi düşündüğüm birisi var 3 ay sonra evlilik planlıyorz ailemin haberi olsa dışarda orada burada buluşmamı istemez beni kısıtlarlar. O yüzden henüz söylemedim sevgilimle sık sık dışarı çıkar gezeriz kafelerde otururuz vs evden çıkıyorum diye annem sürekli bana ağza alınmayacak hakaretler yağdırıyor bi annenin kızına söylememesi gereken çirkin boyutta hakaretler ediyor ilişkimi söylesem hiç hiç çıkamam dışarı küçükte değilim 25 yaşındayım tamam evlenirsem kurtulucam ama sizce bu muameleyi hak ediyor muyum bu derece her şeylerine koştururken evin temizliği işi bulaşığı yemeği her şey benim sırtımda öyle söyleyeyim. Bugünde bana az kaldı seni de s//ktr edicem çıkıp çıkıp gidiyorsun ben seni biliyorum gibi bir şey dedi çok çirkef bi insan. Bu arada ailem meyvecilikle uğraşıyor bu sene meyve yok tamamen bana muhtaçlar. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Maddi olarak o kadar destekledim karşılığı bu mu?