Astroloji & Burçlar Yengec burcu olmaktan sikildim hakli miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu burc neden boyle icine kapanik suskun somurtkan ya karaktere neden yqnsir sikildim bu burctan ya Birsey olur korkusu olur mu insanda ya Yengec burcu olmaktan sikildim hakli miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç güzeldir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neresi guzel bs
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende yengecim özgüven sıfır, utangaç ve üşengeç bir insanım. 0 35 Yorumla Soran +1 yıl Neden boyleyiz ben universite mezunuyum mesela fabrikada calisiyorum herkeste saniyor ki girisgen degiliz. Uzuluyorum abi ya Yorumla johnnyepp2 İkizler +1 yıl nası lan benim tanıdığım yengeç burcu bi adam var gayet iyi alakası yok utangaçlıkla gayet girişken adam lider ruhlu resmen Yorumla Soran +1 yıl O oyle degildir burcu aslandir onun bizde liderlik yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @johnnyepp2 knk onun yükseleni iyidir bide her yengeç böyle olmuyor zaten ama genel olarak sünepeyiz Yorumla Soran +1 yıl Beni ekler misin gizli uye? Yorumla johnnyepp2 İkizler +1 yıl valla yengeç bildiğin yengeç yani 9 Temmuz doğumlu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @johnnyepp2 yükselen burcunu sorsana merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Abi keske oyle olsa kafayi yiycem ya nedir bu cektigim burctan Yorumla johnnyepp2 İkizler +1 yıl öyle istediğimde muhabbet edip mesja atabileceğim biri değil ya aramız iyi tamam ama ne bileyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya birde beni çocukken çok baskıladı ailem sus otur onu yapma bunu yapma falan zaten özgüven falan temmelleri çocukken atılıyor Yorumla johnnyepp2 İkizler +1 yıl şu an otuz iki yaşında bu adam ama sanırım gençken sevgilisine filan biraz çekingenmiş yani kıza karşı pek konuşamazmış belki sonra açılmıştır Yorumla Soran +1 yıl Temelleri yok bu burcun ya atilim denen birsey yok Yorumla johnnyepp2 İkizler +1 yıl çok saçma bu kadar takmayın burca bu kişiyle alakalı siz böylesiniz diye herkes öyle olcak değil Yorumla Soran +1 yıl Haklisiniz ya dimi onca mulakata gir kpss ye gir aldigin puanin dusugunde alinsin sen kal oyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sonradan açılmış olabilir ama benim yengecin sevdiğim yanı biz çok yufka yürekli ve duygusalız mesela ben kimseye kıyamıyorum tam bir sulu gözüm Yorumla johnnyepp2 İkizler +1 yıl ne diyon Yorumla Soran +1 yıl Haksizliklara da gelebiliyor mu abin veya ablan o tanidigin kisi Yorumla Soran +1 yıl Geziyor mu? Yorumla johnnyepp2 İkizler +1 yıl bana mı soruyosun bana soruyorsan gelip gelemediğini bilmiyorum ama gezmeye gelince geziyor hemde nası geziyor off sinir bile oluyorum az yerinde otur be adam çok geziyor Yorumla Soran +1 yıl Sozlerinde bir sey sezdim o adami koruyorsun yalniz o adam baska biri degilmis gibime geliyor ama bunun altinda da birsey var Yorumla johnnyepp2 İkizler +1 yıl o adam benim çok çok sevdiğim biri :) hemde çok ama o bunu bilmiyor keşke arada duvarlar olmak zorunda olmasa ama zorunda Yorumla johnnyepp2 İkizler +1 yıl ben terazi burcuyum gerçi burada doğum tarihimi yanlış girdiğimden ikizler görünüyor ama gerçekte terazi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @johnnyepp2 açıl adama Yorumla johnnyepp2 İkizler +1 yıl imkansız öyle bir şey adamı da zor durumda bırakırım Yorumla Soran +1 yıl Hahahaa acilirsa daglar bile kalmaz arada Yorumla Soran +1 yıl Ben inanmiyorum dedigim gibi yengec burcu meselesi adami deli de eder hasta da Yorumla johnnyepp2 İkizler +1 yıl dağları bilmiyorum ama bir sıra bir okul kapısı kalır arada :d Yorumla Soran +1 yıl Neyse ney artik senle adamin arasinda ben bilmiyorum artik yaparsiniz birseyler biz karismiyoruz degil mi gizli uyecik:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya adam evli falan değilse bence açıl eğer çok seviyirsan çünkü hayat geçiyor sonra şansımı deneseydim diye kendini yemezsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl en fazla red yersin ama içinde kalmaz Yorumla Soran +1 yıl Hicbir sey icin gec degil bazi kadinlar paraya baktigi surece bi erkekler daha cok kaliriz boyle Yorumla johnnyepp2 İkizler +1 yıl adam öğretmen la Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @johnnyepp2 bruhhhhhhhh 🤓 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kötüymüş 😅 Yorumla Soran +1 yıl Bana da arada cevap verinde ne oldugumuzu bilelim Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aynen ben de yengecm ve sıkldm 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Birsey sorucam sosyal cevre ne durumda sizde mi asosyalsiniz? Yorumla birsuskuncicek Yengeç +1 yıl Asosyalm ya hep böyleydm Yorumla Soran +1 yıl Guven konusu mu yoksa karakterinizde mi var Yorumla birsuskuncicek Yengeç +1 yıl Tabiat meselesi Yorumla Soran +1 yıl Erkek arkadas durumu nedir sizde ya da oldu mu olur mu? Yorumla Soran +1 yıl Yani sunu sordum size bende mi problem var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yengeç güzeldir
Neresi guzel bs
Bende yengecim özgüven sıfır, utangaç ve üşengeç bir insanım.
Neden boyleyiz ben universite mezunuyum mesela fabrikada calisiyorum herkeste saniyor ki girisgen degiliz. Uzuluyorum abi ya
nası lan benim tanıdığım yengeç burcu bi adam var gayet iyi alakası yok utangaçlıkla gayet girişken adam lider ruhlu resmen
O oyle degildir burcu aslandir onun bizde liderlik yok
@johnnyepp2 knk onun yükseleni iyidir bide her yengeç böyle olmuyor zaten ama genel olarak sünepeyiz
Beni ekler misin gizli uye?
valla yengeç bildiğin yengeç yani 9 Temmuz doğumlu
@johnnyepp2 yükselen burcunu sorsana merak ettim
Abi keske oyle olsa kafayi yiycem ya nedir bu cektigim burctan
öyle istediğimde muhabbet edip mesja atabileceğim biri değil ya aramız iyi tamam ama ne bileyim
ya birde beni çocukken çok baskıladı ailem sus otur onu yapma bunu yapma falan zaten özgüven falan temmelleri çocukken atılıyor
şu an otuz iki yaşında bu adam ama sanırım gençken sevgilisine filan biraz çekingenmiş yani kıza karşı pek konuşamazmış belki sonra açılmıştır
Temelleri yok bu burcun ya atilim denen birsey yok
çok saçma bu kadar takmayın burca bu kişiyle alakalı siz böylesiniz diye herkes öyle olcak değil
Haklisiniz ya dimi onca mulakata gir kpss ye gir aldigin puanin dusugunde alinsin sen kal oyle
sonradan açılmış olabilir ama benim yengecin sevdiğim yanı biz çok yufka yürekli ve duygusalız mesela ben kimseye kıyamıyorum tam bir sulu gözüm
ne diyon
Haksizliklara da gelebiliyor mu abin veya ablan o tanidigin kisi
Geziyor mu?
bana mı soruyosun bana soruyorsan gelip gelemediğini bilmiyorum ama gezmeye gelince geziyor hemde nası geziyor off sinir bile oluyorum az yerinde otur be adam çok geziyor
Sozlerinde bir sey sezdim o adami koruyorsun yalniz o adam baska biri degilmis gibime geliyor ama bunun altinda da birsey var
o adam benim çok çok sevdiğim biri :) hemde çok ama o bunu bilmiyor keşke arada duvarlar olmak zorunda olmasa ama zorunda
ben terazi burcuyum gerçi burada doğum tarihimi yanlış girdiğimden ikizler görünüyor ama gerçekte terazi
@johnnyepp2 açıl adama
imkansız öyle bir şey adamı da zor durumda bırakırım
Hahahaa acilirsa daglar bile kalmaz arada
Ben inanmiyorum dedigim gibi yengec burcu meselesi adami deli de eder hasta da
dağları bilmiyorum ama bir sıra bir okul kapısı kalır arada :d
Neyse ney artik senle adamin arasinda ben bilmiyorum artik yaparsiniz birseyler biz karismiyoruz degil mi gizli uyecik:)
Ya adam evli falan değilse bence açıl eğer çok seviyirsan çünkü hayat geçiyor sonra şansımı deneseydim diye kendini yemezsin
en fazla red yersin ama içinde kalmaz
Hicbir sey icin gec degil bazi kadinlar paraya baktigi surece bi erkekler daha cok kaliriz boyle
adam öğretmen la
@johnnyepp2 bruhhhhhhhh 🤓
kötüymüş 😅
Bana da arada cevap verinde ne oldugumuzu bilelim
Aynen ben de yengecm ve sıkldm
Birsey sorucam sosyal cevre ne durumda sizde mi asosyalsiniz?
Asosyalm ya hep böyleydm
Guven konusu mu yoksa karakterinizde mi var
Tabiat meselesi
Erkek arkadas durumu nedir sizde ya da oldu mu olur mu?
Yani sunu sordum size bende mi problem var