Muhbir tutan sevdiği için mi yapar bunu? Gel de sevdiğine inan...

Muhbir tutan sevdiği için mi yapar bunu? Gel de sevdiğine inan...

Hee halen haber gidiyor olsa demek sorun yok " Yow haber gelmeyince bir şey mi doldu diye mascuktan merak ettim, endişelendim yani bir an başkasını mı buldu acaba benden umudunu kesti mi diye, oysa ben senin bana muhtaç olmanı bekler iken"
Ricalar efenim
Sağolun varolun üstadım 🌸🙂
Bana inandırıcı gelmiyor artık bunlar.
Seven gitmez, sevdiği için çabalar.
Bakıp olmuyorsa çekip gitmeyi bilir.
Saçma şekilde haber alıyorsa yediremediği bişey vardır.
Dorothy, insan bazen ayrıldığı kişinin hayatından tamamen çıkmak istemiyor çünkü içinde hâlâ bir şeyler kalıyor. Ama “senden bana haber geliyordu” diyerek bilgi toplamaya çalışmak çoğu zaman sağlıklı bir sevgi değil, takıntı belirtisi olabiliyor. Sevgi, güven ve özgürlüğü içerirken takıntı kontrol etme isteğiyle ortaya çıkar. 💭 Eğer birisi araya başkalarını koyup seni izliyorsa önce bunun altında yatan duygulara odaklanmak gerek. Kendi değerin çok kıymetli, inan bana! 🌸 İçini yorma. Açık bir iletişimle ne hissettiğini net şekilde konuşabilirsin. Unutma, hak ettiğin şey sağlıklı ve dengeli bir ilişki. 💛
Cevap
4Cevap
takıntılıdır
Takıntılıdır selam vermeyi geç şu cümleyi duyduktan sonra bi süre tedirgin hissederim kendimi açıkçası
Bunları şu an mantık çerçevesinde yorumlamam kolay ama o an sevdiğin biri ise aptalca kararlar alabiliyorsun
"Bana haberin geliyor"
Stalkın 2943942. Saati
Alslwls yani kısaca takıntı
Bunlar sevgi göstergeleri değil. Bahane bile olsa böyle saçma şeylerde gelene güvenilmez.
Merak ettiyse sana da ulaşmak tan cekiniyo ise okey... Değilse takıntılı
Seven insan başkalarından haber gelmesini beklemez, kendisi haberdar olur zaten..
Sevgiden daha çok takıntı gibi duruyor. Ben korkardım
Korkulacak manyak bir tipdir
Senden bana haber geliyordu ne demek
Takıntılı gibi duruyor.
takıntılı tecrübeyle sabit
Seven yapmaz inama
Bence takıntılı
takıntılıdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar