Aşağıda açıklamada belirttiğim kişi, sizce bana dönmeyi düşünmüyor mu artık benden hoşlandığını söyleyen kişi?

Oğlak burcu. evet burçlara inanırım karakter özelliklerine. burçlara inanmayanlar neden burçlar diye duyar kasmasın. Konu şu ev sahibimdi. İki ay boyunca her gün ya bakıştı ya hep benden konuştu etrafa çevrede bana işittirerek. ya benimle tartıştı dikkat çekmek için ve hep aklımda olmak için. beni araştırdı. herkese sordu bi bana sormadı. hakkımda ona yalan dedikodular yapıldı neyse. bi gün tartışmanın peşine beni yanına çağırdı benimle konuşmak için. tartıştığı için gergindim gitmedim o gün. böyle iki ay geçti. Ve ben ona aşık oldum (henüz demedim ona duygumu) çünkü hep aklımda olmak için çaba sarf etti. ilgilendi de hoş konuşmalar da yaptı. Ben ona iki ayın sonunda sen benden mi hoşlanıyorsun? Ondan mı evden çıkartıyorsun dedim? Benden hoşlandığını itiraf etti. Bana peki sen dedi? İtiraf etmedim o an. Bu akşam da evine yeni aldığı kiracısı kızı gördüm, benden daha güzel.! Sizce bu kişi benden hoşlanmakdan vazgeçti mi? Whatsappdan da numaramı silmedi üşendiği için mi? Ve beni unutmak için mi evden çıkarttı? Madem unutacak neden beni kendine aşık etti?

Aşağıda açıklamada belirttiğim kişi, sizce bana dönmeyi düşünmüyor mu artık benden hoşlandığını söyleyen kişi?