Güzelim ama şişmanım?

Güzel bir kızım, yani bunu herkes söyler. Aynı zamanda kiloluyum, kilo mu vermek için baya uğraştım ama genlerden mi anlamıyorum 5 kilodan sonra gitmiyor. Belki de ben 5 kilodan sonra hirsimi bırakıp tekrar yemeye başlıyorumdur. Bu durumu artık kabullendim, önceden kendime bakmıyordum ama şimdi kendimle ilgileniyorum. Diğer arkadaşlarımdan çok farklıyım, bazı arkadaşlarım çok zayıf, bazıları ise normal kilolarında. Sismanim dediğime bakmayın benim de öyle itici duran bir görüntüm yok. Ama onlardan daha çok kendimi kasmamayi seviyorum, spor. Daha çok spor tarzında giyiniyorum. Yüzüme bakıyorum, ki herhalde en önemli fiziksel olarak yüzüm ve popomdur:D ama sanki böyle dışarı da erkeklerin dikkatini sadece yüzüm ve duruşum çekiyor. Yani belki de ilgilenmiyorlar. Ama çoğu kez fark edebiliyorum, bir de şöyle bir durum var. Buna alıştım, yani kilolu olduğuma kendimi kabullendirdigimden beri dışarı da en ufak dalga bile olsa moralimi bozmuyorum. Mükemmeliyetçi bir insan değilim ve mükemmelde değilim. İnsanlar benim dış görünüşüm ile dalga geçebilirler. Çünkü ben onların boynuzlarini veyatta ikinci yüzlerini göremiyorum. Görseydim bende dalga gecerdim herhalde sjjsjs neyse. Ne yapmalıyım ya da nasıl giyinmeliyim bilmiyorum. Arkadaşlarım yanımda şık, dar kıyafetler giyiyorlar fakat ben koton kasiyerleri ile best friend değil, adidas kasiyerleri ile brader olan birisiyim diyebilirim size sjjsjs birde çok erkek kankam yok. Hayır kilodan mi acaba, dışardan konuştuğum yani beni gören kişiler ile duygusal bir bağım olmadı. Şöyle bir durum da var, benden hoşlanan beyefendiler bana gelip açıldılar arada telefondan sadece sesimi duymak isteyip sabahın 5 inde arayanlar bile oldu ama tabi bir kişiyi severken diğerleri pek umrunda olmaz gibisinden durumlar olunca tabi neyse sjsjjs ya ben çok uzattım. Erkekler ile nasıl bir ara kurmam gerekli bunu anlayamıyorum, nasıl yanaşmaliyim yani. Aklımdan acaba benimle dalga geçer mi gibi bir şey geçiyor bu yüzden rahat olamıyorum?
Güzelim ama şişmanım?