Çok kilolu gözüküyor muyum yoksa güzel miyim?

boy ve kilo orantısı olarak fazlayım biliyorum ama görünüşü soruyorum arkadaşlar. ona göre görüş plsss
Görünüşün için kimseye uyurmsama. Ama sağlığın için dikkat etmen gerekiyor. Ben bir ara çok kilo almıştım devamlı yemek yiyordum. Eğilip ayakkabımi bile bağlayamaz hale geldikten sonra kafaya koydum kilo verdim. Sende yapabilirsin ! Kendine güven 🙂🌺
Görüş
98Görüş
Çok üzgünüm sadece buraya açık yazdığın için yorum yapicam yoksa yapmazdım. Ben hemcinsimi kandiramam kendimi asla kandirdigim gibi. Giyinme tarzından anladığım kadarıyla sen estetik görünümlü vücut insansın bu kilo senin stilini ve ruhunu yansıtmıyor. Spor yapmak ve sağlıklı beslenmek kötü bir şey değil ki, daha mantıklı ve fresh bir zihnin daha sağlam ruh halin oluyor. Bence evet kilo verirsen kendini daha iyi ve daha sağlıklı hissedecegini düşünüyorum. Umarım kirmamisimdir seni ama mükemmelsin harikasın demek bana yakışmaz
Güzelsin kaşlarını çok inceltmesen daha guzel olur. kiloya gelecek olursak kilon var, sordun diye yazıyorum yoksa ben senden kiloluyum, sana laf etcekl halim yok. ha kilo sevmezsin verirsin seversin vermezsin kendinin bilcegi bir şey 🤷🏻♀️
Maşallah çok çekici ve hoş bir fıstıksın aksini söyleyen halt eder!.. kendine güven bencee... harikasın güzelim😎✌🏻
See you..💋
Yani hoş duruyor fakat kilo ne kadar hoş durabilir ki? :D
Herşeyi geçtim sağlıki açıdan vermen lazım ilerde pişman olursun.
Ki Verdikten Sonraki Güzel Değişimi Fark Edince Almak İstemeyeceksin Ve Diyeceksin Kendi Kendine Keşke Daha Önce Verseydim Diye
Yüzünde Güzelleşme Vücudunda Güzelleşme Sonra Her Giydigin Kıyafetin Olması Ve Yakisması Vs Vs Birçok Gözle Görülür Nedeni Kendin Kısa Bir Süre İcerisinde Fark Ediceksin.
Sen kendin hakkinda insanlara eleştiri hakkını verirsen, yerden yere vuran çok olur. Kendi hayatına bak, baskasinin fikrine takilma. Güzellik görecelidir
Benim bir arkadaşım var bayılıyor senin gibi kızlara zayıf sevmiyor hatun dediğin ele avuca gelecek falan diyor ayrıca çokta kilolu değilsin rahat ol kendini sev
Kilolusun zaten kalkıp iyisin diyen varsa gözleri bozuk falandır. Kendini seviyorsan bizi ilgilendirmez ama görünüş kilo ver diye bağırıyor
Bir tık daha kilo verirsen daha güzel bir orantı yakalayabilirsin şuanda da iyi duruyorsun ama daha iyisi neden olmasin
Gibi
Sadece 10 kilo ver mutlu olursun Birde giydiğin kıyafetler çok bol. Onlar seni extra kilolu göstermişte olabilir.
evet fazla kilon var. Küçük kıyafet hamleleriyle toparlayabilirsin bu durumu ama yine de biraz versen iyi olur
Sağlığın için kilo ver tabii ama böyle de çok güzel görünüyorsun. Giydiklerini yakıştırmışsın kendine
Güzel kızsın. Ama kilo biraz ağır kalmış. Rejim yap. Mamayi kıs yeter. Böyle seven de vardır ama çok gençsin sonra hiç veremezsin
İki seçeneğide eledim. Çok iyi durumda da değilsin ama kiloluda değilsin. Fakat şu an önlem almazsan kilolu olmaya doğru gidiyosun. Ama şu halinle vücut sıkılaştırma çalışırsan çok manyak bir fiziğe sahip olursun.
Harikasın boş ver oldukça güzelsin allah kaza bela vermesin milleti çok takma sen yoluna bak
Çok değil ama fazlan olduğu bir gerçek, kilo vermen, seni daha çekici yapar
Çok kilolu degilde balık etlisin biraz kilo vermen faydana olur.
yani boydan fotolar koysaydin keske daha iyi belli olurdu
Kilo ver diyenler neyin kafasinda acaba bence gayet normal bir fiziğin var sağlıklı gözüküyorsun ne al ne ver böyle kal kilo ver diyenler bir güzellik algısına kapılmış herkes 0 beden olmak zorunda değil 0 beden sağlıklı olmakta değil bence fotoğraftaki arkadaş hem sağlıklı hemde güzel duruyor kimseye bakma yıkın şu 0 beden güzel zayif olmak güzel algısını ya
İyide zayıf olmak güzeldir bir algı degil. Zaten öyle yani. Gerçek bu. Bir adam kiloluysanız insanlarda kalitesizim fikri oluşturursunuz diyodu. maalesef öyle
Bence öyle değil ya ben şahsen baliketli kadinlari daha çekici buluyorum bir kadin olarak bile giydiklerini daha cok yakistiriyorum sonuçta dolgun göğüs kalca kiyafetler de bile daha çekici oluyor
Kilo başka , balıketi başka. O güzel duran balık etli dediğin kadınlar güzel fizikli oluyor zaten. Her tarafından yağ fışkırıyorsa balık et olmuyorsun. Kilolu oluyorsun
Bence fotoğraftaki kadının kilosu itici değil güzel duruyor
Kilolu birisin galiba
Kilolu olmak icin sizin icin acaba kac kilo olmak gerekiyor boyum 162 kilom da 63 kilolu muyum?
Çok değil. Ama fitte değilsin
Kac olmam lazim size gore fit olmak icin bence obez değilim kilom hic bir zaman sağlık açısından problem olmadi bence kilolu degilim tam ideal oldugumu düşünüyorum
Ya kardeşim git araştır o zaman. Sana şişkosun demedik. Ama fit bir insan mısın sence? İnsanlar seksen boyla 55 kilo geziyor. Fit olmak degl bu. Sen memnunsan bizene zaten
Hayat normal durumdasın Balık etli severler daha çok memlekette
En İyi Görüş